Остров Тасос 6

• 94 158
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Четох,четох,обаче в главата ми е каша,ще бъдем в Александра Бийч в Потос,моля ви ,кажете има ли наоколо нещо като пазар,повечко магазини,че едното момиче от компанията обича да харчи пари Mr. Green

# 61
  • София
esstela Потос е  малко приятно селце. Има всичко необходимо, супермаркети, магазини, кафенета и ресторанти. Но няма къде чак толкова да се харчи, сувенири и чат-пат нещо друго. И на острова няма молове или нещо подобно, но таверни в изобилие.

# 62
Записвам се и аз.  Peace

# 63
  • Варна
esstela Потос е  малко приятно селце. Има всичко необходимо, супермаркети, магазини, кафенета и ресторанти. Но няма къде чак толкова да се харчи, сувенири и чат-пат нещо друго. И на острова няма молове или нещо подобно, но таверни в изобилие.

Благодаря Peace

# 64
  • София

Благодаря Peace

А горе-долу как вървят цените по таверните и заведенията там  Blush ?

# 65
  • тук и там
А какво е разстоянието между Скала Панагия и Скала Потамия?Прегледах някои оферти  за студиа и апартаменти -и тези в Панагия ми харесват повече,но ми се ще да има и магазини от където да си пазаруваме месо,риба и плодове newsm78

# 66
  • На брега на реката
Разстоянието е около километър-два, но и в двете селища има супермаркети, а в Скала Потамиа - и Карфур. Точно на пътя между двете има магазин само за месо. В Скала Потамиа има рибарски магазин.

# 67
  • София
След много чудене последно май се насочвам към Тасос за майската почивка.Сега големия въпрос е къде и как  Mr. Green .Единия ден решавам на хотел със всичко включено ,а на следващия се насочвам към някоя къща за гости  Crazy направо станах разногледа и ми е много трудно да реша какво търся  Crazy .
Една оферта ми хвана окото ,имте ли впечатления по посочения хотел http://amigostravel.eu/3292?pochivka_amigos ?

# 68
# 69
  • В светлината на слънцето
Kaisia, спокойно може да си правите вечерна разходка между двете села - бавен ход е горе-долу около 15-20 минути, не повече. Това с деца, които постоянно се разсейват по пътя. Не знам като км колко е, но си става за пешеходно минаване. В Скала Панагия има две малки маркетчета, едно до плажа и едно на централната улица (то е само една де). И двете са заредени с всичко необходимо, но хлябът обикновено свършва до обед. А гръцкият хляб не е като нашия - убийствено вкусен е! Има няколко таверни, има от къде да се купуват гироси, има и нещо като пекарна, точно срещу входа на къмпинга. Повечето кръчми и по-голямото оживление е в Скала Потамия. Там има и къде да се разхождаш вечер, в Скала Панагия няма голям избор за разходки. Ние по тази причина се ориентирахме тази година за едното ни море към Скала Потамия, а не Скала Панагия.

# 70
Да не говорим, че може да си купувате и току-що извадена от морето риба, която да метнете на барбекюто в двора или да си пийвате вино или нещо по-твърдо със салатка на терасата, която гледа към морето - в зависимост от моментното настроение.
Супер. Точно нещо такова търся, но гледам/отварям всички линкове, които пускате на бунгала и студиа и не виждам нещо подобно, все са тип хотели. Може ли от опит да препоръчате някое бунгало/къщичка много близо до плажа с градина и барбекю, където можем да си правим риба?

# 71
very nice, тези, които аз пуснах (на трета страница в темата) са точно такива къщоапартаменти или малки семейни хотелчета - с градини, барбекю на двора, тераса с маса и столове и т.н. Написах даже цените, които ми дадоха за последната седмица на юни, просто за ориентир. Сега, дали тези места все още са свободни, не мога да кажа. Аз им бях писала някъде в началото на януари. Хотелите - тип бетонен и с n-брой звезди, никога не са ме интересували. Пак на същата страница, малко преди мен линкове към един куп студия от същия тип беше дал и peterky. Виж, и неговия пост. На първа страница има линкове, където може също да откриеш много такива къщи. Peace

# 72
  • Варна
ТОЧНО!!!
Много , много пъти сме подчертавали , че основната леглова база в Северна Гърция са хотелченца , къщи за гости и отделни апартаменти със кухненски бокс.Проблема е в това , че ги няма в Интернет и гърците ги дават под наем чрез техни туристически и имотни агенции или по телефона през жълти страници.Преди няколко поста дадох адресите на няколко.Добре е който има такива адреси да ги публикува тук.Едно семейство познати , 4 души така наеха апартамент за 21 евро/ден началото на септември.

# 73
Ние конкретно резервирахме ето тук
http://www.rainbow-apartments.gr/
Но там май вече няма свободни места за юни. Не пречи да се пита де. Peace

# 74
lulumba кога ще ходите, ние сме точно до тях и ще сме там от 28 юни?

Общи условия

Активация на акаунт