Отговори
# 600
  • У дома :)
Тва милото га си чупи ръчицата, нещу май съм изтървала се пак Joy Joy Joy

# 601
Благодаря Hug

Зиз дай хита на 2012г Rolling Eyes

# 602
  • Още у мъглата ...
За мен няма промяна на Чачи, той си си е сладурка, аз си казах, че обичам реваненце  Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing
Просто имаше сцени, в които се смееше кат хората  Grinning
Е, косицата му е много "ню стайл", ама ... и там няма промяна   Laughing

# 603
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
За мен си е същия грозник  Joy Joy Joy

# 604
Зизунче леля, не мога да ти отказвам, буйрум.

# 605
  • В света на мечтите... ❤

Ели,нали го простреляха в края на миналата серия  Peace

# 606
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy Чай да го поупотребим, дорде не си се върнала наобратно   newsm68 newsm68 newsm68

# 607
Та какво мислите за Чачко, не Ви ли се струва, че се е разхубавил някак си? newsm78

Ам той си е хубав по принцип, ма и на мен тая бая косица дет я има  ми иди в повече Peace
И да си кажа така не бях гледала почти цяла серия на ПО, дали ши издържа да я завърша ни знам Mr. Green, но Ча ми се струва много напрегнат в сцените със Сера, я виж как му се получават нещата в сцените с оня къдравелко PeaceТака мисля аз ,може и да греша ама ............... май съм права Mr. Green

Ами защото има добро репликиране в актьорството при сцените с Мерт, а със Серка той едва ли не трябва да играе със стена, а това е доста по-трудно Peace
еее зид звучи по нежно  Joy Joy Joy

# 608
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Благодаря Hug

Зиз дай хита на 2012г Rolling Eyes
Eто РенУ.... Party Party Party

http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost

# 609
  • Още у мъглата ...
Уф, след около 1/2 час ще драйфаме  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 610
  • У дома :)

Ели,нали го простреляха в края на миналата серия  Peace
Дани Hug  love001  love001  love001

# 611
въх защо обиждаш Серка сега  Joy Joy Joy Joy

# 612
  • Още у мъглата ...
Та какво мислите за Чачко, не Ви ли се струва, че се е разхубавил някак си? newsm78

Ам той си е хубав по принцип, ма и на мен тая бая косица дет я има  ми иди в повече Peace
И да си кажа така не бях гледала почти цяла серия на ПО, дали ши издържа да я завърша ни знам Mr. Green, но Ча ми се струва много напрегнат в сцените със Сера, я виж как му се получават нещата в сцените с оня къдравелко PeaceТака мисля аз ,може и да греша ама ............... май съм права Mr. Green

Ами защото има добро репликиране в актьорството при сцените с Мерт, а със Серка той едва ли не трябва да играе със стена, а това е доста по-трудно Peace
еее зид звучи по нежно  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 613
  • У Диспансера ...♥♥♥
Било смешно са ревнува ,а той може да е ама не ми каза че и той е там,а се обаждаш по никое време да ми кажеш ,че ме обичаш,аз какво трябва да си мисля,какво....
И няма повече да превеждам,защото някой хора се правят,че знаят езика а никакви го няма по време на сериите ,а кога прочетоха тук там,и го преработиха,моите думи иначе ,аааа аз тука да не съм някой малоумник,че да не мога зацепя  Stop

# 614
  • В света на мечтите... ❤
Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт