Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 104
  • 639
  •   1
Отговори
# 15
Не си правете шегички с мен, да не ви дам по един малинов приз  Hug

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 22:44 от Ая

# 16
Ми егаси па.... представям си кво е било, ама то па чак толкова ли  Outta Joint

# 17
  • в едно миланско село

Е явно някой е, и добре че е .Не съм вярвала, че ще го кажа Tired

аз продължавам да смятам намесата на модератор за излишна при липса на основателни причини (лични данни, расизъм, насилие, сигурно има и други). не сме в детско-пуберски форум, все пак и всеки се самоопределя с думите си, които е даже добре да останат, за да няма утре отдавна дефлорирани девици. но виждам, че модераторите са на друго мнение.

номинирам Дона за "Малина от старите ленти", ако не ме домързи, ще си номинирам и няколко за "Модерни времена". едната категория е малиносладкова, другата понакислява, според небцето   Wink

(пс. ако изобщо успея да публикуввам, де  Joy)

# 18
Веднага давам на Шантал приз за Недоклатен Малинак. Спри се бе жена! Аман вече Sick

# 19
  • в рока
За тези,които са пропуснали-положението беше много  грозно,включително и по моя вина.Излезе извън контрол.

В категория "Да преизпълним петилетката "номинирам ВЛ

# 20
  • Другата България
Цитат
аз продължавам да смятам намесата на модератор за излишна при липса на основателни причини (лични данни, расизъм, насилие, сигурно има и други). не сме в детско-пуберски форум, все пак и всеки се самоопределя с думите си, които е даже добре да останат, за да няма утре отдавна дефлорирани девици. но виждам, че модераторите са на друго мнение.

Излишна? Не знам ти доколко прочете цялата гнусна помия, дето се изля на  -найсе страници, по-рано трябваше Татти да се позиционира и да гребе с лопатата, щото  народа изтрЕщЕ!

# 21
  • Kопенхаген
Веднага давам на Шантал приз за недо..клатен малинак. Спри се бе жена! Аман вече Sick
Laughing Laughing

Трябва ли в този случай малинките от малинака да са с формата на пениси?

В този дух повторно да връча приза Гнила Малинка на Приятно ми е! . Тя си знае за какви заслуги е  Grinning

# 22
  • София
За да не влезе отново в лош уклон темата, ще си позволя да припомня нещо старо, златно и с далеч повече финес Whistling

"Право, куме, та в очи" - опериран от деликатност
"Кратки езикови форми" - мързи ме да пиша, но имам много за казване
"Болезнена дефлорация" - за новак, приет по най-болезнения начин
"Изтрещяла леличка" - свободна борба, всеки срещу всеки
"Специалист по всичко" - за хората боравещи с особенно големи количества знания - Внимание  Ирония
"Най-войнстваща злопаметност" - за взаимносимпатични форумки, които се преследват от тема в тема и си ръфат месата
"Най-лоша изпълнителка на второстепенна роля" - фалшиво пеещ втори глас
"Клуб Пинк" - За красавиците, борещи се за световен мир
"И сам воинът е воин" - най-умирам да съм индивидуалистка
"Елегантни кобри" - за всички, чиято отрова е с аромат на Армани
"Падаща звезда" - за всички стари потребители, на които са им свършили и хуморът, и търпението, и желанието, но не спират да пишат
"Оценчик" - гледам на постове, диагностицирам характери

# 23
Сега да видя къде ще се карате и обиждате, м? Wink

# 24
Ми егаси па.... представям си кво е било, ама то па чак толкова ли  Outta Joint

Видях с кеша... сори, изтриването е даже малко Stop Явно скоро ще бъде затрита форевър - за тази година, за догодина и во веки. Остава плюенето на ЛС, обаче като не е публично не е толкова сладко, нали?

Всеки от нас е имал дрязга в този форум, всяка от нас не е споделяла, меко казано, възгледите на друг, всяка от нас се е шокирала от нещо в някой. Но по дяволите! Никоя от нас няма право да раздава "ялови в буквален смисъл малинки" (това го оставям без коментар всеки си носи кръста за казаните неща), да се дърля с някой, че живеел по-бедно и видиш ли много се дразнел от нейния стандарт - да бе душицо, дразни се, че казваш кое не може, уверявам те много неща могат... за съжаление, и не е по желание. И никой не е застрахован. И да се подсмихваш на това.... малоумие! Па се подигравахме и на професии, начин на живот, липса на средства за превземане на КМ и какво ли още не...Много малоумие сме срещали, мислех че върхът е "Сашка Васева", уви - хълм било, върхът беше доста по-висок, но някак си противно на очакванията беше лесно качен, катурнат, а ако остане тази тема, току виж се окаже, че и това най ми ти било хълм...  Tired

# 25
Номинирам Шанталчето с малинка "1 картинка струва колкото 1000 думи", заради кратките й постове, обикновено с по едно-две изречения, които в изобилстват  емотикони и снимков материал.

# 26
 Hug Поздрави на любимата ми Германия  bouquet

# 27
  • Варна
Чия беше номинацията за Златните Мимози? Да я повтори, моля.

# 28
Докато не дойдат Дона, Янечек, дай Боже    Ази  или Клонка и още няколко бонбона, нищо весело не се очертава тук, май май Rolling Eyes

# 29
  • в едно миланско село
Цитат

Излишна? Не знам ти доколко прочете цялата гнусна помия, дето се изля на  -найсе страници, по-рано трябваше Татти да се позиционира и да гребе с лопатата, щото  народа изтрЕщЕ!

цялата я прочетох, както и цялата Сашка Васева (самономинирам се за тоталномазохистичноизцедена Малинка) и стоя зад мнението си. що да се крие помията? тия, дето сме я видяли, ще я забравим ли? Сашка Васева там ли си е? а що всекидневен отпадъчен материал има из темите, без никой да търчи да го чисти? май мимозата си е верно категория.

Лала Рахин, номинирам те първа в "Модерни времена" - категориите се променят, участниците са със старите си отличителни белези.

Общи условия

Активация на акаунт