Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 015
  • 639
  •   1
Отговори
# 240
От 16 страници малинак май няма да се напълни и една с дъхави малини Tired.

Пълен провал е и втория дубъл  Laughing
Каси се опитва да вкара малко свежест, но една птичка пролет не прави.

# 241
Допълвам  -Ох Аман ми е Дива орхидея,  почти като Картала,но  по-красива. Елица вече отива  в Умирай трудно - найста част,със силно очакване това да се случи в смисъл  да си почине малко, поне до догодина

# 242
  • София
Е няма как, сменяйте заглавието на Мрънкалинки, поне вие да сте по темата. Flutter

# 243
Ай лека ви! Опитах да се разнообразя с вас, но вие сте толкова предвидимо-скучни, че не ми се получи....Пък за Касита и свежест...хахха....майтап....учудвам се, че толкова хора се набират за куцо пиле, ама нейсе....Тази година тя отнася моя личен приз - "Разочарованието!!!"

Чисто човешки Тя е моя най голям провал откъм харесване във виртуала.

# 244
Еличке,някой друг обърна ли ти внимание освен мен,не ЩЪ благодарности,ама се посъвземи малко и ходи да спиш здравословно и утре е ден, може и идеи да проимаш как защо и за какво да попъплиш У великия форум

# 245
  • София
Да, Г-жата се обърна персонално към мен с цитат и от елементарно възпитание ѝ отговорих естествено. Sunglasses
Иначе може и ти да пийнеш хапчетата и да лягаш.

# 246
  • Ямбол
Пфууу, разгеле, най-после.
Та, докъде бяхме стигнали? Отпреди да ни налазят плевели малиначето?

# 247
  • Варна/Лондон
Пфууу, разгеле, най-после.
Та, докъде бяхме стигнали? Отпреди да ни налазят плевели малиначето?
Еее, ти пък не можеш да свариш да си защитаваш титлата. Спок, няма кой да ти кабичне короната. Поне до другата година. Laughing
Тумбето си е такава, ама на темата кръв и трябва, и всеки който каквото докопа. Даже и по плевелите се налита, да пасе, не е важно какво.

# 248
  • В Космоса
Сладка и сочна малинчица за вас, че сте толкова културни. Hug Явно Сашка Васева уби ентусиазма. С един куршум, два глигана - поощрителна малинка за мен, веднага след горчивата за номинацията, която съгреших да добавя. Grinning

# 249
С един куршум, два глигана

newsm35
Цопвам аз за среднощна групова терапия и що да видя!
И туй ще влезе у форумната история!

# 250
  • Варна/Лондон
Това пък с глигана, като фраза ми е изключително тъпа. Да не говорим, че една стара, преоблечена ССФ се подвизаваше с ник ''прасе в анцуг''. Виж, ''Дражко папа цицки...'', още ме държи, а от коя година беше.
Сори, ама номинация за ГМО малинка на Шанти, ако тя е успяла да ''измисли'' тази ''велика'' фраза.

# 251
  • Tам през Атлантическия океан
Почетен плакет streams of whiskey за онези, които пишат у форума строго само след първото за вечерта.

Гати  Flutter каква следка деЦка песничка  Hug

# 252
Виж, ''Дражко папа цицки...'', още ме държи, а от коя година беше.

Да бе, на колко ли стана този Дражко?
пп: г-жа Букет получава малина "счупена клоунска пружина", защото не можа никого да разсмее, въпреки подскоците. Бюфет, нямаш хумор и никога не си имала, затова не стана смешно, не защото ние сме скучни.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 09:15 от Янечек

# 253
...да се прегръщаме и обичаме с топла форумска лИбоФ...
Ами, добре!  Hug

# 254
Ай лека ви! Опитах да се разнообразя с вас, но вие сте толкова предвидимо-скучни, че не ми се получи....Пък за Касита и свежест...хахха....майтап....учудвам се, че толкова хора се набират за куцо пиле, ама нейсе....Тази година тя отнася моя личен приз - "Разочарованието!!!"

Честно ти казвам без да се обиждаш - нищичко не разбирам от постовете ти, някакви безмислици отделени с многоточие. Нито хумор, нито смисъл виждам.

Аз не ти оспорвам кой да ти е разочарованието, не ми оспорвай и на мен мнението кое да ми е свежо и забавно и кое не. Ти определено не си.

Общи условия

Активация на акаунт