Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 105
  • 639
  •   1
Отговори
Какво са малините за америанците да не ви пука!  Stop

Малините съдържат много ценни вещества. Накратко- полезни са. Лекуват настинки, висока Т, женски болести.  Wink Уви, при липса на пресни плодове, идва ред на консервата.

Вие сте!

# 1
  • Kопенхаген
Златен Малинов Скункс за дуета Акаша и Чек за това, че реализираха едно инфантилно нездраво щение Grinning

Момичета   bouquet

Тъкмо се засилих да чета страници назад, гледам то нЕмало вече  newsm78

# 2
 newsm09

Няма да питам какво съм изпуснала.

# 3
Обичам го този гущер  Heart Eyes

# 4
С-сс-с-с  С-с-сс-с  Ф-ф-ф-ф-ффф

Изпоядохте се бре. Няма ли кой да каже една тема за положителни номинации.. ягоди примерно...да се прегръщаме и обичаме с топла форумска лИбоФ...

# 5
Златен Малинов Скункс за дуета Акаша и Чек за това, че реализираха едно инфантилно нездраво щение Grinning

Момичета   bouquet

Тъкмо се засилих да чета страници назад, гледам то нЕмало вече  newsm78
повярвай ми, не ти и трябва...

# 6
Нещо ми стана на компютъра, защо виждам само 5 отговора в темата, имаше толкова страници, а не ги виждам....

# 7
  • Другата България
Леле колко зяпачи е имало...... ooooh!

Цитат
Ая, рестартирай го ще се появят.

Joy Joy Joy hahaha

Кейси да повтори нейните.Наистина бяха забавни.И тези на Янечек също.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 22:37 от Merri_An

# 8
Нещо ми стана на компютъра, защо виждам само 5 отговора в темата, имаше толкова страници, а не ги виждам....
Разчистено е.

# 9
  • Kопенхаген
OX'AMAH, поглеждах по диагонал, напрежението сериозно ескалира.

Ая, рестартирай го ще се появят.

# 10
Язък за барута. 
Joy Joy Joy

# 11
Мисля, моите малинки бяха съвсем прилични и съответни, вкл. и положителна категория постнах. newsm78

Някой има ли нормално обяснение за липсите.

Жалко, че се затриха номинациите на Кейси, както и редица още забавни и остроумни.

# 12
Имаш вирус...

# 13
 С рестартирането на темата, като носителка на единственият в историята на форума "Полюцер за мир", призовавам за любов, мир, United colors of Benetton, ако щете,  rasta, Боб Марли или каквото там се сетите ,  и  специален дизайн дедикейшън за Янечек от мен, плюс  призив да даватe по easy   Peace Hug

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 16:24 от $hantal off

# 14
Мисля, моите малинки бяха съвсем прилични и съответни, вкл. и положителна категория постнах. newsm78

Някой има ли нормално обяснение за липсите.

Жалко, че се затриха номинациите на Кейси, както и редица още забавни и остроумни.
Аз много харесах твоята номинация за сушените малинки! още се смея когато си я спомня. Жалко, че не си я записах.

Общи условия

Активация на акаунт