Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 035
  • 639
  •   1
Отговори
# 60
споко , Трой е корава , ще понесе всичко ...

# 61
това е много добро , подкрепям :

Цитат на: Лилянa в 15 Ноември 2013, 16:28:48
Забравих да номинирам Аватарките за ДПС на форума.
Освен купуване на гласове, докараха и автобуси с потребители от темите с турските сериали и други краища на форума
.

# 62
  • в едно миланско село
Ако и в тази тема ще риете в изхвърления боклук, по-добре и на нея да и сложат ключа.

ми то все тая, ако ше се рие - ключ, ако не - ням филм (по Еластина).

за Шанталчето, след последния и емпатичен пост,  номинация за "ни лук ял, ни лук мирисал"

# 63
Номинирам Alexandria37 за Форумен Драйф Sick
37 явно не е възраст, а IQ

# 64
За Джой и Сребрин и тяхната бурна форумска връзка - номинация ''Горчива луна''. Mr. Green

# 65
joy_r  с "ИЗВИНИСЕБЕ", многократно обясняване, че само е броила гласовете, а не е пускала номинационни теми.
Джой-с най-добри чувства. Simple Smile
Blush Hug
Мразим да ме тикат между шамарите. Идеално си се тикам и сама Mr. Green.

Скрит текст:
Трой дали оцеля след гнева Татин newsm43

Скрит текст:
Наистина ли мислеше че точно мен ще дялнат след цялата помия ??  Mr. Green
Получаваш малинка за света вода ненапита  Peace

# 66
Не знам, какво се е случило тук днес, но мислех, че номинациите ми бяха по темата. Кой се обиди от тях?

# 67
Taзи година като никога ще номинирам положително. Отрицателната маса в последната година е много, но за сметка но това трудно различима и неприятна за пипане.

Награда Last man standing- за Tatti- защото накрая на разкаляния терен е само той, а легендата за пролятите хормони, злоба, завист и телесни течности остава само в кеша на гугъл.

Награда Мумията се завръща за Дона, която след дълга творческа пауза се завърна, за да разруши хегемонията на Как' Сийка и да й дърпа наградата за цялостно творчество от ръцете. Ще победят ли бръчките румения селски чар- това ще разберат зрителите в следващите 56732 епизода на епичната сага.

Награда Единствен изстрел за Трещерица- за постоянството, с което играе самотник, влиза в бара с димяща цигара в ъгълчето на устата и с едно натискане на спусъка поразява целта. В краен случай- с кратък откос. Пали следващата цигара и си излиза от бара, без дори да намигне на останалите живи.

Специална награда за мир или Красотата ще спаси света- за няколкото незлобливи и свръх положителни съфорумки, които успяват да поддържат отчетните теми в КМ в добро здраве и от горната страна на тревата въпреки периодичните зли атаки и компроматни войни.

# 68
номинирам изтрилия убавите ми номинации за "Неам нерви, ползвам Аче"

Наказателна мярка, Лабрадор - заради тези другарчета, които не могат да се държат прилично, наказват цялата група да не си играе в пясъчника. 

# 69
Ега си му и липсата на умение за забавление!
Бива ли така да бъде оплескана една тема, че да остане само първия й пост?
Поне е даден втори шанс, де, но смисъл не виждам.
Имало е и преди батални сценки тук, но такива явно и Татти не помни.

Приз "Телескопа Хъбъл" за всички, които на снимка с размер 0,4 мм х 0,2 мм откриват не само красивите черти на сниманата, но и кръшната й снага и изискания й вкус.

"Жана Д`Арк и Рицарките на спасението" за Бумър и всички гей-подръжници, които и в най-гнусния педал виждат онеправдан добродушко.

"Мария Кюри" за Sourcherry, която знае как пере и какво съдържа и най-утрепаният прах за пране, гел за съдомиялня и пяна за вана.

"Феята на Лошото настроение" за любимата ми Лиляна, която може и слънчев летен ден да зарази с минорното настроение на ноемврийска мъглива сутрин.

"Оста Каракас-Лондон-Токио" за Ла Катрала!

"Спомен от старите ленти и носещо се неподправено ухание на нафталин и Кореком" за  vl

"Аз, моя милост и Айрин" за Галантний и всички в и около него.

"Златка или усещането за истинска жена" за неподражаемата Шантал!

"Титани на мисълта" за вси4ки куйто имът кулебаниа дъли за бремени и дъли кушергеникулога може да види имбреон ден след като са правели свирки.

newsm18 newsm18 newsm18 за всички, които гравитират около дадена персона и каквото и да изходи тя, то е посрещано с погледа на майка, видяла първия напълнен памперс на чедото след десетдневен запек.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 08:51 от Касита

# 70
  • Ямбол
това е много добро , подкрепям :

Цитат на: Лилянa в 15 Ноември 2013, 16:28:48
Забравих да номинирам Аватарките за ДПС на форума.
Освен купуване на гласове, докараха и автобуси с потребители от темите с турските сериали и други краища на форума
.

Това ми беше едната номинация. Благодаря, че я възстанови.
Другата беше Argent в категорията "Свекърва на форума" за най-мрънкащ и все недоволен.

# 71
За Джой и Сребрин и тяхната бурна форумска връзка - номинация ''Горчива луна''. Mr. Green
О, това ми хареса, ако може и аз да се присъединя към номинацията  + 1. Много са сладки наистина Simple Smile

# 72
... и  специален дизайн дедикейшън за Янечек от мен, плюс  призив да даватe по easy   Peace Hug

Ох  Laughing И пак е по-изчистено и стилно от темата за грим и лак. Трябва да им даваш уроци!

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 15:20 от Янечек

# 73
Жалко, че свърши темата Творец на годината.

# 74
Аз в КМ не влизам, няма какво да правя там. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт