Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 962
  • 639
  •   1
Отговори
# 195
Зандали, аз ... Вечната Амбър...ласкаеш ме....но знам, че ме обичаш и приемам номинацията с обич...Вечната Амбър със златистите очи с цвят на бира и наивността....

# 196
Не знам дали правилно съм разбрала номинациите, но ето моите малинаци, аватарите поствам наизуст и затова са на кирилица по памет, повечето страшно много харесвам, има и още и ако правилно съм е ориентирала ще ги добавя:
Мис слънчице - флип флоп фентъзи, Не се сърди,човече
Красив ум -Дона
Совите не са това, което са -  Приятно ми е, Богиня,  Лабладор
Знам какво направи миналото лято  - Шантал
Господин за един ден - везувий, горячий, непреходний,не помня как беше
Вечната Амбър -   Г-жа Бюфе, ааа Букет
Дано останете същите -  Дорис
Свекървище - Лиляна
Властелинът на пръстените - Мама Бандита
Мостовете на Медисън - Десс
Усещане за жена -  Аргент
Мисия невъзможна -   Елица
Да обичаш на инат - Трой, Хепи Куин

Само Мамасита трябваше и на Красив ум да я сложиш Simple Smile

# 197
Първата версия на Малинките я затриха - ясно защо, но и тази трябва да я затрият - скучни, престояли  малини ( с малки изключения) и  от "оригинални" по -"оригинални" постове, особено последните страници.

Къде е Дона да ме чуе  - ех, какви Малини имаше едно време, истински - вълшебници!

# 198
Женствеността е вечна, Госпожа  букет, дори да  има  кръгло лелинско личице залепено до стар телефон дори да не киха докато й се разкопчее блузката, тя си личи отвсякъде, че има защо да й се обърне внимание. nikol0455, мамасита е красив ум и то много, просто красивите умове  могат да се съберат и да въздействат с краткост в яркостта си, при нея красотата не е точно такава, но пак си е красива Hug

# 199
ЗАНДАЛИ, може ли да кажа, че те ОБИЧАМ.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200
Номинация "Заразно зло" - за всички, които кибичейки в тая тема цял ден, накрая се пробват да почнат вчерашната история наново.
"Страстите Христови" за всички теми за номинации тази година.

# 201
когато на  хората започне да им се струва ,че всичко "едно време" е било еди си колко пъти по-хубаво и вълшебно,  значи са остаряли и ...  сещай се

# 202
Бижу, много смело изказване, предвид, че и теб сме те чели по време на Малинки...

# 203
Щото теб не сме? newsm78
"Муминтрол и преследването на кометата" - за неуморното старание на Кейси да си отхапе от мен през всичките тези години.

# 204
Правата върху Муминтролите ги държи Ред. Внимавайте да не ви нарита с големите си обувки от аватара.

# 205

Малинка Обърни са, та го виж! за надарен татко, който разпространяваше на ЛС неприлични снимки.

Самономинирам се за Заспала Малина, винаги разбирам клюките последна  Crossing Arms

Линкът към снимките си стои в темата.

# 206
  • Варна
На кого са тези обувки  Grinning
Скрит текст:
Малинова Пепеляшка, на който станат.

# 207
Номинирвам ни за "Биг Брадър на годината".

Самономинирам се за това че "Понякога съм толкова добра, че чак изтръпвам и боли ме".

Аскеер за сатирична актриса присъждам на Бюфет. И нея като българския театър не само не мога да ги разбера, но и да  аплодирам.   bouquet

Ханибал Лектър за Кейси и опитите й да вкара във филм на ужасите всеки, който реши, че заслужава наказание.

Пипи Дългото Чорапче за вечно звучащата като петокласничка Естел!  Hug

Карлсон на покрива за кибиците на балкончето.

Румео и Джулиета за Себрото и Радостта!

# 208
.....

Аскеер за сатирична актриса присъждам на Бюфет. И нея като българския театър не само не мога да ги разбера, но и да  аплодирам.   bouquet
....

Ай стига си ме дразнила....че ще видиш и другата ми страна.... Twisted Evil

# 209
Бюфет, ако успея някога да те порумея, ще те номинирам за Титан на мисълта.

Общи условия

Активация на акаунт