Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 922
  • 639
  •   1
Отговори
# 270
  • в рока
А ,Мадам,и аз допринесох към общата помия Crazy

# 271
Малиново мохито за Янечек!   bouquet За това, че ми оставя свеж вкус винаги като я чета и за това, че върши същата работа като напитка след тежък махмурлук тук.

# 272
  • Другата България
Процедурна Малина "Поименно, колега" за Янтра за неуморните и опити /обикновенно неуспешни/ да убеди потребител/ка  в необходимостта да конкретизира обекта на завоалираните си /или не толкова/  чуВства.

# 273
След борбите с кал и л....на сме като на чай при кралицата.

Много ми се ще и на мен да стигнем до " Поименно, колега". Ама голяма толерантност цари.

# 274
  • Другата България
Ние това с поименното го минахме  вече...май.Или може и по-зле?

# 275
След борбите с кал и л....на сме като на чай при кралицата.
Много ми се ще и на мен да стигнем до " Поименно, колега". Ама голяма толерантност цари.

Това е, защото вече сме в ЕС и забави като на женския пазар с подвиквания "ти си сервитьорка, а ти си медицинска сестра!" не се толерират. Затова и ще номинираме кокетно и дискретно.
На теб, Трещи, не малина ти давам, а шипка, защото който се закачи в тебе, непременно ще се и одраска.
Малина "очи празни, но и ръце празни" за онзи идиот (понеже не запомних ника му), който пусна темата за умните жени с големи гърди.
Бижу, наздраве! За теб едно тамагочи - да те буди винаги в 7 сутринта, че с това спане до 12, само ни дразниш.

# 276
А ,Мадам,и аз допринесох към общата помия Crazy

Издигни душата си толкова високо, че да не я достигат обидите на недостойните.

# 277
"9 псувни и половина" за взаимната любов между форума и Трой!

"Знам какво направи миналите Малини" за всички, които взеха участие в първа част.

"Усещане за глиган" и любовта на Шантал към обикновената софийска буля.

"Човек от стомана" за Аржан

"Полет над кукувиче гнездо" за беглия поглед из публикациите на Мишон.

"Последно танго в Париж" за Бояна и сбогуването й с форума.

"Пърси Джаксън и Боговете на Олимп" за Приятно ми е и цялата й агитка.

"Игрите на глада" за участниците в темата за 500 кинта заплата.

"Хобит: Пущинакът на Смог" за Мамасита и усещането за елф, която оставя след себе си

"Проклятието на златното цвете" и участието на Акаша в Огледалото

"Нимфоманка" за всички неомъжени, млади 30-годишни жени

"Кумба" за Надарения, който също като Кумба няма прилика с нормален мъж

"Училищен мюзикъл: на прага на колежа" за Аржент и Джой

"Надцакването" за прецаканите от темата инспирирана от светлата персона на С.Васева

"БСП- Бесни Страшни Пенсии" за дамите с регистрация от поне 6 години и мераци да обяснят в буйната им младост какви ги е имало тук.

"Облачно с кюфтета" за Какво сготви, снимай и покажи

"Нежна полиция" за Янтра и бана, който изкара на Лизет

"Трансформърс" за всеки с повече от една регистрация

"Само Бог прощава" за Татти

"Любовта трае три години" за всички с любовни драми и терзания в СО

"Бързи и яростни" за 30 000 поста на Ейнджъл Дъст

"Животът на другите" за всички, които веят чужди гащи из форума.

"Смирени кучки" за всички укротили се дами през този сезон.

# 278
  • в рока
Трещи,работя по въпроса Laughing

# 279
Мамасита и елф?  Crazy Naughty

# 280
Да. И аз имам подозрения, че Мамасита е толтек.

# 281
  • Kопенхаген
Удостоявам  Касита с приза Малиново Вино , опияняваща и неподправена с нейните поетични проблясъци   bouquet

# 282
Eто това са филмови малини, които са ясни и за нас, които не гледаме филми. Затова награждавам joy_r с малина "искам да ви кажа нещо, но не мога" за нейните, които само тя си ги разбира. АКо някой друг ги е разбрал - да си подели малината с нея.
Мамасита не е елф, за нея малина "мастилено сърце", защото е влязла в приказка, от която не може да излезе.

# 283
"Ние сме на всеки километър" за vl за борбата срещу упадъчното влияние на запада.

Bean: The Ultimate Disaster  за всички участнички в свежата  тема "номинации за муня", в която хора падат върху неща, неща падат върху хора, хора падат върху хора, хора падат в трапове, преследвани са от духове, оказват се голи, неща се разливат, неща се губят. Изобщо всичко което някой някога би могъл да се сети като дискомфортна ситуация, е описано в тази тема:)

Кил Бил - за Касита заради стила й "кажеш дума - убиеш човек". Кратко, точно и в целта.
"Том Сойер и Хъкълбери Фин" специална отличителна награда за  незабравимата ЗАНДАЛИ, темата "номинация за най-голяма муня", за която оставам с впечатление, че всеки ден й е едно (понякога даже две) приключение с много перипетии и  хепи енд Simple Smile

Тримата мускетари за Чек Плийз, която неуморно се бори срещу форумните неправди.

"Колкото Толкова" за всички мрънкала, които вместо да пуснат някоя и друга номинация, само стенат колко са зле малинките.

Бриджит Джоунс номинирам себе си, защото както  ми беше смешна, умилителна и нелепа тази героиня преди 5-6 години, така неусетно съм се превърнала в нея. Участието ми в БГ-мамма е свързано предимно с бистрене на проблеми с килограмите и мъжете.

# 284
Реших да направя 2ри опит и да погледна какво става тук,до къде се е стигнало....но май е имало Фалстарт  Rolling Eyes м?

Общи условия

Активация на акаунт