Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 934
  • 639
  •   1
Отговори
# 285
Eто това са филмови малини, които са ясни и за нас, които не гледаме филми. Затова награждавам joy_r с малина "искам да ви кажа нещо, но не мога" за нейните, които само тя си ги разбира. АКо някой друг ги е разбрал - да си подели малината с нея.

Нас момичето ни е наградило в обща категория и я е кръстило готино - "Ужилването", не мрънкай, че да не ни прекръсти на "Дупе и гащи". Пу за мене "гащи"  Flutter

# 286
А, бе, интересно, Дона почти не съм я мяркала тази година, ама за номинациите дойде да ни набие канчетата. Или да гледа сеир.

В тази връзка малинка "Мухлясал Оскар и неговите спори" - за Дона, Сия, Мия, Циция и прочие изтъркани динозаври и за верните им фанатизирани клакьори, които федеросват изтърканото им като стар сюртук народно творчество от ланшния сняг преди Балканската война.

Поименно.

# 287
  • Другата България
"Имаше ли Гюро глава или нямаше" за Приятно ми е.... и по-скоро за нейната агитка при разбулването на изключително фундаменталната дилема нейна ли е снимката на аватара или на Марлене Дитрих .

# 288
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Eто това са филмови малини, които са ясни и за нас, които не гледаме филми. Затова награждавам joy_r с малина "искам да ви кажа нещо, но не мога" за нейните, които само тя си ги разбира. АКо някой друг ги е разбрал - да си подели малината с нея.
Мамасита не е елф, за нея малина "мастилено сърце", защото е влязла в приказка, от която не може да излезе.
Мдааа, явно не гледате филми, ама то за моите категории всъщност и не трябваше. Но пък щастлива съм, че макар и неразбрана, установих тренд и сега всички ще се номинираме с филмови малинки bowuu.

# 289
  • Другата България
Нека вкараме и малко литературни де, не всички сме киноманиаци  Hug.

# 290
Малинка "Шльокавица" за всички, използващи чуждици и принуждаващи ни да ползваме Гугъл транслейтър, пардон, ох, пак извинете- преводач.

# 291
  • Пловдив
"Знам какво направи миналите Малини" за всички, които взеха участие в първа част.

"БСП- Бесни Страшни Пенсии" за дамите с регистрация от поне 6 години и мераци да обяснят в буйната им младост какви ги е имало тук.

"Нежна полиция" за Янтра и бана, който изкара на Лизет
Чувствам се почетена с цели ТРИ номинации! Участвам и в трите позиции Simple Smile

# 292
Мамасита не е елф, за нея малина "мастилено сърце", защото е влязла в приказка, от която не може да излезе.
Мдааа, явно не гледате филми, ама то за моите категории всъщност и не трябваше. Но пък щастлива съм, че макар и неразбрана, установих тренд и сега всички ще се номинираме с филмови малинки bowuu.
Аз много ги харесах Simple Smile Но и аз не разбрах за Пианистката.

# 293
  • Kопенхаген
Презряла Малинка за потребителка с буквата Я и почетната титла Карък на форума, в която тема не се е появила само нея на са заключили.

# 294
Но пък щастлива съм, че макар и неразбрана, установих тренд ...
Ти си го установила дръжки. ppp Получаваш приз за Малинова топла вода.

Номинирам с "Весели крачета" мацките от джаварската тема(+мен). Laughing
За Мамасита подходяща ми се вижда номинацията "Мисията невъзможна: Режим "фантом"" .
"Уол Стрийт: Парите никога не спят" - за всички теми, в които някой се интересува колко пари, аджеба имате, откъде и как така аз нямам.
"Яж, моли се и обичай" - за "365"
"Видал Сасуун или мъжът, който промени света с ножица в ръка" - за Татти и порязванията от него.

# 295
  • Пловдив
Презряла Малинка за потребителка с буквата Я и почетната титла Карък на форума, в която тема не се е появила само нея на са заключили.
Аз? Или Янечек?

# 296
"Видал Сасуун или мъжът, който промени света с ножица в ръка" - за Татти и порязванията от него.

Извинете за забележката, но тук много по-удачна ми се струва номинацията Едуард Ножицоръкият или както там се превежда.
Скрит текст:

# 297
Тоя е И грозен, а Татти е поетичен. Само такъв човек(като Видал Сасуун) може да е революционер  в световен мащаб и да промени нещо.

# 298

Не може да съм аз. Темата "най-абсурдна реплика, свързана с късното захранване" още не е заключена, а аз със сигурност писах там през 2009. Значи Янтра, трябва да си ти  Simple Smile

# 299
  • Пловдив

Не може да съм аз. Темата "най-абсурдна реплика, свързана с късното захранване" още не е заключена, а аз със сигурност писах там през 2009. Значи Янтра, трябва да си ти  Simple Smile
Възможно е, всичко е възможно....

Общи условия

Активация на акаунт