Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 35 005
  • 639
  •   1
Отговори
# 255
Брускет е права, свежа съм като кисела краставица през февруари, но не държа да бъда и друга, де. За разлика от мнозина съм приела себе си и не правя опити да бъде нещо, което не съм- т.е. добра, слаба и красива.  Mr. Green

# 256
Ай лека ви! Опитах да се разнообразя с вас, но вие сте толкова предвидимо-скучни, че не ми се получи....Пък за Касита и свежест...хахха....майтап....учудвам се, че толкова хора се набират за куцо пиле, ама нейсе....Тази година тя отнася моя личен приз - "Разочарованието!!!"

Честно ти казвам без да се обиждаш - нищичко не разбирам от постовете ти, някакви безмислици отделени с многоточие. Нито хумор, нито смисъл виждам.

Аз не ти оспорвам кой да ти е разочарованието, не ми оспорвай и на мен мнението кое да ми е свежо и забавно и кое не. Ти определено не си.

аз затова снощи само веднъж влязох в малинака, тая г-жа се опита да ме убоде с тъпотия,но не успя - избегах

# 257
Категория Малинови количества с подкатегории:
РазсTroyство – групова номинация за всички, които успяха да превърнат Малините (а и номинациите въобще) в нещо рядко, изобилно и с неприятна миризма. Уважаеми съфорумки, тук не се плаща за писане (или ако се плаща и за 8 години не съм го разбрала, много съм се прецакала). Няма нужда  да споделяте с нас всяко спазматично раздвижване на червата и мозъчните си гънки. Не забравяйте, less is more.
Don’t cry for me Argentina – номинация, обединяваща в себе си drama queen, леля Мария, кукли и парцалки. Разбира се, за Argent – заради непрестанната му потребност да се обяснява и обяснява, и обяснява с всеки, който някога и някъде е споменал ника му, и то по начин, от който блика повече естроген, отколкото от титла “мама на принцеса”. Шарап, пуш ит, както се пееше в една песен.
Категория Малинови дует/ли с подкатегории:
Шести клас, втори срок – за Argent и joy-r, които в продължение на няколко страници си дърпаха плитките, удряха се с чантите по главите и се увещаваха, че никога не биха си легнали един с друг. Ок, поне си легнете с някого.
Ах, спомняте ли си госпожо? – за Богинята и Saule, които ни показаха махленско-буржоазна свада със скубане на лисици през стобора и говорене в трето лице. Що така бе, дами?
Категория Малинови съвети с подкатегории:
Малинова Кобилкина – за Maraya not Carey и темата й за еротичните модели в НЕК, изобилстваща от к***и и ч****е, но най-вече за безкрайно мъдрия съвет да не правим с****и на мъжете, ако искаме да се оженят за нас, а да оставим тази дейност на мръсните к***и. Най-накрая разбрах защо главоломно нараства процентът на безбрачно съжителстващите.
Малиново Космо – за всички съвети, които се дадоха в темата на Синигерче за това, как да свалим мъж и включваха мазане с червило, опъване на чорапогащник, вадене на гащи от дупе и прочее съблазнителни дейности пред погледа на потенциалната жертва. Безценно.
Метнах един поглед на последните страници и допълвам - Малинов промил за г-жа Бюфет, почетно и заслужено.

# 258
Вижте сега, то е ясно, че, ако човек си вре голото дупе в малинака, там където хората си мерят пиииппп, ааа... "малинките", де, ще отнесе подобаващо намалиносване, та затова давайте на воля, не се срамете....

Номинирам всички, които имат нужда да хапят просто така за спорта и независимо кой, кога и защо със  "Захапката на малиновия питбул!" Вярвам не е необходимо да упоменавам поименно, те сами ще се разпознаят. Peace

Между другото рано сутринта имаше една "позитивна" ooooh! тема от потребител със стратегически ник Whistling, която си заслужава една голяма изгнила малина, заради такта с който беше пусната.

# 259
Чудесно, Дона!

Аз, за Бога как съм изпуснала да наградя Богиня и Сауле - ще си кръстя категорията "Съдебен спор", вчера гледах едни как се млатят, но да не се стига до там, че с 15 см. точке по главата много боли, предполагам. Или с тежък роман.  Heart Eyes

# 260
Малина в нужда се познава за Дона, че дойде да напръска повехналия малинак с агро плюс.

# 261
  • Пловдив
Само ще ви замоля - ПОИМЕННО! Без да използвате думи от типя "някои, те си знаят" и "не е необходимо да упоменавам". Необходимо е Simple Smile

# 262
Янтра, за теб една тава постни пълнени малини с ориз. Да си ги хапваш за гарнитура към пържолите или просто така Simple Smile

# 263
Само ще ви замоля - ПОИМЕННО! Без да използвате думи от типя "някои, те си знаят" и "не е необходимо да упоменавам". Необходимо е Simple Smile
Така е, ама има ситуации на групов секс с елемент на дефекация, в които въобще не можеш да различиш кое дупе на кого е, остава цялостното впечатление (и резултат). Да не говорим, че на мен в последните години форумът ми е една трудно разграничима, но за сметка на това изобилна маса.

# 264
  • Пловдив
Янтра, за теб една тава постни пълнени малини с ориз. Да си ги хапваш за гарнитура към пържолите или просто така Simple Smile
А така, така обичам номинации аз Simple Smile Номиниран ник за еди си какво! Simple Smile

Така е, ама има ситуации на групов секс с елемент на дефекация, в които въобще не можеш да различиш кое дупе на кого е, остава цялостното впечатление (и резултат). Да не говорим, че на мен в последните години форумът ми е една трудно разграничима, но за сметка на това изобилна маса.
Амиииии, хайде, ако са група по-върви, ама все пак е добре да е колкото се може по-конкретно. Не може да се огрее навсякъде и доста номинации са практически неразбираеми за широката публика, която е изтървала съответната тема.

# 265
  • Kопенхаген
Кв'о се заръфали Тумбето бе...?

Тумбе, свежарка си ти душа   bouquet

Тук доста крещят за приза Препикано МУШкато на форума  Grinning

За Шантал приза Розово- червена малинка с формата на вагина заради супер представителната ѝ снимка ,, Ч... си С...,,

# 266
А, бе, интересно, Дона почти не съм я мяркала тази година, ама за номинациите дойде да ни набие канчетата. Или да гледа сеир.

# 267
  • в рока
Номинирам Трещерица в категория " Джекил и Хайд" (абсолютно положителна номинация обаче!!)

Приемам приза за РазТройството от Дона,верно много се изложихме

# 268
А, бе, интересно, Дона почти не съм я мяркала тази година, ама за номинациите дойде да ни набие канчетата. Или да гледа сеир.
Е, аз винаги изпълзявам покрай номинации.

# 269
  • Kопенхаген
Номинирам Трещерица в категория " Джекил и Хайд" (абсолютно положителна номинация обаче!!)

Приемам приза за РазТройството от Дона,верно много се изложихме

Не можете обаче да стигнете хард изпълненията от изтритите страници  Grinning

Да, пием по една боза... скука...

Общи условия

Активация на акаунт