Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 993
  • 639
  •   1
Отговори
# 300
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз много ги харесах Simple Smile Но и аз не разбрах за Пианистката.
Главната героиня във филма беше професор във Виенската консерватория с интересен характер и доста, да речем, занимателен таен живот Laughing. Та така и Лиляна- учителка, но не само...

Бижу, нали знаеш, че не съм проследила всички Малини от Големия взрив до днес Whistling Grinning

# 301
Бижу, нали знаеш, че не съм проследила всички Малини от Големия взрив до днес Whistling Grinning
Точно затова не се декларирай така смело за приз! Wink Щото аз спя до 12, ама след 12 бдя и те излових. Mr. Green

# 302
  • в рока
Номинирам в категория "То"Галантний и всички негови производни

# 303
  • Kопенхаген

Не може да съм аз. Темата "най-абсурдна реплика, свързана с късното захранване" още не е заключена, а аз със сигурност писах там през 2009. Значи Янтра, трябва да си ти  Simple Smile

Като се разберете по между си, си излъчете призьор  Grinning

Пробит чувал с Малинки за всички Прокудени от Рая- с бан или без бан  Grinning

# 304
Главната героиня във филма беше професор във Виенската консерватория с интересен характер и доста, да речем, занимателен таен живот Laughing. Та така и Лиляна- учителка, но не само...

В смисъл учителка, но и магазинер, нали? Аз поне това знам за нея от форума.
Гледала съм един филм "Пианистът" и не можех да разбера какво те накара да свържеш Лиляна с него. Ами сама виждаш, че има нужда да поясняваш, а ти мълчиш, все едно имаш малини в устата!

# 305
...а ти мълчиш, все едно имаш малини в устата!
Joy hahaha

Heart Eyes  bouquet

(не ми затривайте емоционалния пост, плииз, просто още се смея на шедьоврите на Янечек и не мога да се сетя кво друго да напиша.)

# 306
  • Другата България

Чувствам се почетена с цели ТРИ номинации!

И от мен имаш една, но явно е останала незабелязана  Heart Eyes Heart Eyes

# 307
  • Варна

Гледала съм един филм "Пианистът" и не можех да разбера какво те накара да свържеш Лиляна с него. Ами сама виждаш, че има нужда да поясняваш, а ти мълчиш, все едно имаш малини в устата!
Tова не сте ли го гледали? http://www.imdb.com/title/tt0254686/?ref_=nm_knf_i1
А уж бг-мамма е интелектуалка. ТцЪ.

# 308
  • Пловдив
Процедурна Малина "Поименно, колега" за Янтра за неуморните и опити /обикновенно неуспешни/ да убеди потребител/ка  в необходимостта да конкретизира обекта на завоалираните си /или не толкова/  чуВства.
А, видях Simple Smile

# 309

Бг-мамма не е никаква интелектуалка, ако беше, крилата фраза на годината щеше да се казва "интелектуалка в анцуг", но тя не се казва така.
пп: давам на Касита цели 48 малини - 47 за всеки неин килограм живо тегло и още една за мокрите дрехи, с които се мери.

# 310

Tова не сте ли го гледали? http://www.imdb.com/title/tt0254686/?ref_=nm_knf_i1

ох това беше ужасно неприятен филм. Аз си мислих, че референцията на Джой е към "Пианистът", който е наистина добър. Това Пианистката е извращение и плод на болен мозък  създадено за душевни мазохисти. Има разни такива филми, които за мен са от болни за болни --танцьорка в мрака, страстите христови и тем подобни.

# 311

пп: давам на Касита цели 48 малини - 47 за всеки неин килограм живо тегло и още една за мокрите дрехи, с които се мери.

недей, ще напълнее. имат много въглехидрати!

# 312
А има и един "Пианото" в интерес на истината.

# 313
  • в рока
Цитат
Бг-мамма не е никаква интелектуалка, ако беше, крилата фраза на годината щеше да се казва "интелектуалка в анцуг", но тя не се казва така.

Joy Joy

# 314
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прощавай, Янечек, че ви надцених като киноманки Hug. От догодина- номинации по творчеството на Чудомир.
И ти, Бижу, че не подчертах "тазгодишен тренд". Може да е изтупан от праха стар, ама пък виж колко е хубав и как лепна на форумните творци Heart Eyes.

ОХ'АМАН, аз харесвам "Пианистката". Казва за човешката природа поне толкова, колкото номинационна тема в Бг-мама. Освен това го прави доста по-елегантно.

Общи условия

Активация на акаунт