Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 914
  • 639
  •   1
Отговори
# 360
Върнете се на леопарда, аре, той стои добре на всички.
Ц. Само на вулгарни тела стои добре. Другите  тела го обезличават, леопарда , де Wink

# 361
Леопарда е като минижупа, носи се с лицето, не с тялото  Simple Smile

# 362
  • London
Какво значи вулгарно тяло? Откога хубавата извивка е вулгарна, ако това се има предвид. Joy

# 363
Ц. Само на вулгарни тела стои добре. Другите  тела го обезличават, леопарда , де Wink

След определена възраст, Шанталче, на всички им стои адски вулгарно.

# 364
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, благодаря, ще се придържам към малиновото. С него поне ще съм само грозна, не грозна и смешна Grinning.

# 365
# 366
  • Варна
„Брулени хълмове“ – за всички брулени и недобрулени знайни и незнайни форумски булки.
“Есента на матриарха” – специална награда за Дона и неуморната й дейност в парцаливо-жълтата публицистика.
„Тес Д‘Ърбървил“ – иска ми се, много ми се иска, но не ми се получава – жълта фибичка за Касита с луфта между краката.
„Рапунцел в Огледалния свят“ – приз за Акаша за зора в тазгодишните номинации.
„Сашка Васева по следите на лилавия глитър“ – Трой в колаборация с Помпадур.
„Бдение над Малинака“ – кърпички и капки за очи за Янечек, Рокси, Кейси, Дона, НиноТино, Чек Плийз.
„Инспектор Тюхчев и кристалното кълбо“ – присъжда се на на НиноТино за брилятната й изследовалско-спедиционна дейност с награда „Златна лупа“.
„Братовчедката Бет“ –  в ново издание с твърди корици и със звучното българско име Лиляна.
„Отнесена от вихъра“ или по-скоро от бяла кобила за всички включвания на Ла Катрала.
„Светя или не светя?“ – за дидактическата последователност на Мамасита.
„Основи на ръкословоблудието“. Кратък наръчник, издаден от мосю Сребърний. С приложение за начинаещи.
„Бронзов шублер“ за опитите на Помпадур да оразмери ССФ.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 22:19 от Приятно ми е - Богиня!

# 367
Ммм... имам леопардово палто. Flutter И извивки имам. Ще си го облека на форумския коледен купон. reverance

# 368
  • London
Аз много обичам кожа, козина, изобщо палта от естествен косъм. Mr. Green

Чувала съм и тях да наричат вулгарни, на мен са ми хипер съблазнителни и си ги нося с кеф...  Blush

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 18:53 от La Catrala

# 369
  • Варна
Аз ще дойда с леопардови обувки и червено червило. Flutter

# 370
Ммм... имам леопардово палто. Flutter И извивки имам. Ще си го облека на форумския коледен купон. reverance
Ако е с косъм, рискуваш да ти го епилират. Naughty

# 371
Хъхъ, Бианко, смЕтам, че повече ще искат мен да оскубят, палтото к'во им е виновно.  Whistling
Да го снимам ли? Mr. Green

# 372
# 373
Само ръкавите  Naughty

# 374
Хъхъ, Бианко, смЕтам, че повече ще искат мен да оскубят, палтото к'во им е виновно.  Whistling
Да го снимам ли? Mr. Green
Как какво - с космИ е. А както знаем, форумката води и зиме и лете люта битка с всеки косъм.

Снимай го, да ти остане за спомен. След купона никога вече няма да е същото.

Общи условия

Активация на акаунт