Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 845
  • 639
  •   1
Отговори
# 450
Предлагам малинка за недоклатения от вятъра храсталак  Whistling

Веднага я печелиш.   bouquet

# 451
Странно ми е, защо някои госпожи ходят все след д-то на Шантал и коментират постовете й  Thinking
Разбира се, все с отрицателни нотки  Crazy

Щото им бърка в д-то, че никога няма да имат такова дъ.

Недей лежи прекалено на тази кълка. Това, че не всеки си показва анатомията на публични места, не значи, че го прави по... естетични, т.е. неестетични, съображения.

Имам други кълки, на които си лежа и ми е супер. Не ми бери грижа. Mr. Green  В случая се бъзиках за задника на Шантал, не ми се изпада в сериозни коментари, но ако трябва да бъда една нотка сериозен, наистина намирисва на заяждане. Шантал не е от хората, които се заяждат тук или са злобни, има лежерно поведение, следователно не дразни с това, че е захапала някого. Не е заставила другите да си показват анатомиите след като не искат. На кого и с какво пречи, при положение, че показва своята собствена? А освен всичко останало - никой не е задължен да отваря линковете й. Който го прави, го прави доброволно.

# 452
Предлагам малинка за недоклатения от вятъра храсталак  Whistling

Веднага я печелиш.   bouquet

Странно, но точно този отговор очаквах от теб, каква липса на въображение  Whistling

Като гледам вечно вкиснатото настроение на "някои хора" май другаде трябва да отлети малинката  Crazy

# 453
Ами, на апологетите ще кажа само, че по-неизвисените форумки (като мен, да речем) имат определени очаквания към съфорумките, според които, 99,99(9)% от заобикалящите ги женки (абе, демек, всички, с изключение на тяхната особа), принадлежат към глиганска фауна. Очаквания за нещо, близко до съвършенството, които, за съжаление, не се препокриват с показаното.

# 454
Ами не съм съгласен. Шантал почти винаги се изказва много толерантно относно външния вид на други, показали се хора. Не е ли така? Аз поне на това съм ставал свидетел. А ако трябва да коментираме какво тя показва - показва едно красиво тяло, независимо кой вярва дали е нейното собствено или чуждо, но показаното е красиво винаги, поне това, което аз съм виждал.

# 455
Ами не съм съгласен. Шантал почти винаги се изказва много толерантно относно външния вид на други, показали се хора. Не е ли така? Аз поне на това съм ставал свидетел. А ако трябва да коментираме какво тя показва - показва едно красиво тяло, независимо кой вярва дали е нейното собствено или чуждо, но показаното е красиво винаги, поне това, което аз съм виждал.

Ами, не те карам да се съгласяваш. Но не е ли странна и граничеща с лицемерие тази толерантност, сравнена с изказванията й за жените от реала?! Някак, не ми се вярва тук, в бг-мамма, да се събрали от супермодел и манекенка нагоре, а пък "навън" да са все глигани. Това е, ако не бяха подобни изказвания и себехваления, човек може да възприеме анатомията й за съвсем приемлива. Друг е въпросът доколко е приемливо да я показва тук (ако е нейната, де).

# 456
Ами, на апологетите ще кажа само, че по-неизвисените форумки (като мен, да речем) имат определени очаквания към съфорумките, според които, 99,99(9)% от заобикалящите ги женки (абе, демек, всички, с изключение на тяхната особа), принадлежат към глиганска фауна. Очаквания за нещо, близко до съвършенството, които, за съжаление, не се препокриват с показаното.

Излизам от конкретни случай с Шантал, защото не е много уместно да се впускам в обяснения, ползвайки нейния случай.
Това кой какви очаквания има към друг човек, не е проблем на този другия, нали?
Ти можеш да имаш някакви си очаквания към мен, но ако аз не ги изпълнявам, означава ли това, че проблемът е в мен, само защото си очаквала друго  newsm78
Ако аз смятам всички за глигани, теб какво те бърка това, щом знаеш, че не си?
Ако аз все се хваля насам-натам, на теб това какво ти пречи  newsm78

# 457
Ами не съм съгласен. Шантал почти винаги се изказва много толерантно относно външния вид на други, показали се хора. Не е ли така?

Като например, глигани в анцузи?

# 458
  • Варна
Ами не съм съгласен. Шантал почти винаги се изказва много толерантно относно външния вид на други, показали се хора. Не е ли така?

Ами и аз ги виждам. Rolling Eyes

# 459

Ами и аз ги виждам. Rolling Eyes

Проблемът е, че и те се виждат  Crazy

# 460
Излизам от конкретни случай с Шантал, защото не е много уместно да се впускам в обяснения, ползвайки нейния случай.
Ти можеш да имаш някакви си очаквания към мен, но ако аз не ги изпълнявам, означава ли това, че проблемът е в мен, само защото си очаквала друго  newsm78
Ако аз все се хваля насам-натам, на теб това какво ти пречи  newsm78

А какъв ти е проблемът на теб? Очакванията не са нещо, което може да се контролира съзнателно... Да, очаквам нещо перфектно и пращящо от здраве, съдейки по изказванията й колко невъзможно било да не са болни някои хора. Изключително гадни изказвания, на техния фон онова за глиганите даже го приемам като изказване на кокошка и нищо повече. Ако имах нужда от себедоказване, щях да си постна снимка, надявайки се някой да ми каже, че не съм глиган, т.е. слабо ме бърка.

# 461
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Приемлива или не, факт е- анатомията на Шантал е най-обсъжданият форумен артефакт. Кажете после, че това се постига без акъл, а само с цици и зелени гащи Grinning.

# 462
Ако аз все се хваля насам-натам, на теб това какво ти пречи  newsm78

А какъв ти е проблемът на теб?

Само това прочетох и ми беше достатъчно.
Очевидно по-нататъшен разговор е излишен и безсмислен

# 463
Разбира, че е излишен диалогът между всички, които не успяват да открият съвършенството в подобни снимки, и тези, които ги наричат "недоклатен от вятъра храсталак". Естествено, че щом някой не харесва визията на текезесарка, значи е недоклатен.

# 464
Приемлива или не, факт е- анатомията на Шантал е най-обсъжданият форумен артефакт. Кажете после, че това се постига без акъл, а само с цици и зелени гащи Grinning.

Когато всички са на един акъл - да. Може и с малко. Или когато се случва във всяка втора тема.

Общи условия

Активация на акаунт