Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 841
  • 639
  •   1
Отговори
# 465
Не беше ли сутиенът зелен  newsm78
А гащите тигрови?

# 466
Приемлива или не, факт е- анатомията на Шантал е най-обсъжданият форумен артефакт.

А, задникът на Трой къде го изпуснахте по трасето? Mr. Green И той е достойна конкуренция.

Ами не съм съгласен. Шантал почти винаги се изказва много толерантно относно външния вид на други, показали се хора. Не е ли така?

Като например, глигани в анцузи?

Е, стига с тоя изтъркан лаф вече. Казала го е по повод мадамите, опнали преливащ гъз в анцуг, които са нещо като баш майсторките на всеки парк и маала. Аз наистина ги виждам ежедневно и оставете анцузите им, ами най-кофтито е, че обикновено същите се държат като турбо простакеси, възгласи като "А мааа" са им визитната картичка и ползват речник на кранистка. Аз винаги това съм си представял по повод крилатата й фраза. Обаче когато някоя тук е пускала снимка, винаги се изказва много мило и прави комплимент.

# 467
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нино, според мен Шантал изключително успешно пързаля и много от далите заявка за акъл във форума.

# 468
Нино, според мен Шантал изключително успешно пързаля и много от далите заявка за акъл във форума.
Абсолютно!  Laughing

# 469
  • В Космоса
Обаче, хем се съмняваме, че Шанталоф е мъж под прикритие, хем ни яде, че показва секси и женствени прелести.  Crazy

Да не се окаже някой травестит накрая. Joy (Хумористично леко към черно, сега да не се засегнеш, Шанти... Grinning)

# 470
Откровено казано, не всички показали се, са ми харесали, но там, където не са ми харесали, съм подминавала тактично, без да пиша. Не мога да се насиля да кажа "Ау, колко си хубава!", след като не ми харесва. Сега съзнавам, че е прекалено незряло да отделям специално внимание на Шанталовите части, вместо да ги подминавам мълчаливо. Обещавам занапред да се поправя Simple Smile

# 471
Въобще не ми дреме какво е и е адски досадно като я/го дробите на съставни части във всяка тема по 10 страници! Close Каквото и да е, се спуква от кеф и смЕх.

# 472
Стига бе, Шанталова пращи от секс от всякъде и за капак е една, от най добронамерените участнички в този форум  Peace

# 473
Откровено казано, не всички показали се, са ми харесали, но там, където не са ми харесали, съм подминавала тактично, без да пиша. Не мога да се насиля да кажа "Ау, колко си хубава!", след като не ми харесва. Сега съзнавам, че е прекалено незряло да отделям специално внимание на Шанталовите части, вместо да ги подминавам мълчаливо. Обещавам занапред да се поправя Simple Smile
Да и аз не мога да давам фалшиви комплименти, но пък не мога и да казвам "ами не ми харесваш". Обикновено нещо ако не ми харесва в нечия визия си трая.

# 474
Така де, ама на снимка с размер . такъв, как изобщо може да кажете нещо за някого, освен ако не пъшкате по инерция.

# 475
  • В Космоса
Да и аз не мога да давам фалшиви комплименти, но пък не мога и да казвам "ами не ми харесваш". Обикновено нещо ако не ми харесва в нечия визия си трая.

Фалшиви комплименти, според мен, са редки. Peace И повечето видели си траят. Примерно за 10 минути те виждат 100 човека, но само 10 комплиментстват. А откровените, които се осмеляват да кажат "Не харесвам" са единици.

# 476
  • Варна
Така де, ама на снимка с размер . такъв, как изобщо може да кажете нещо за някого, освен ако не пъшкате по инерция.
Хайде, де. Спомени чаршафа ми с добро. Все пак е сатенен.

# 477

Фалшиви комплименти, според мен, са редки. Peace И повечето видели си траят. Примерно за 10 минути те виждат 100 човека, но само 10 комплиментстват. А откровените, които се осмеляват да кажат "Не харесвам" са единици.
Е то, кому е нужно да си "откровен". Според мен именно човек написал нещо негативно е човек я със завист я с някакви проблеми към човека на снимката. Тоест не е от откровеност, а е от негативност.

# 478
Хайде, де. Спомени чаршафа ми с добро. Все пак е сатенен.
аз тази снимка така и не я видях, но имаше як скелет Simple Smile

# 479
  • В Космоса

Е то, кому е нужно да си "откровен". Според мен именно човек написал нещо негативно е човек я със завист я с някакви проблеми към човека на снимката. Тоест не е от откровеност, а е от негативност.

Тъй, де. Трябваше откровени да е в кавички. Нали тук грубостта е откровение, а възпитанието - лицемерие, та затова...

Общи условия

Активация на акаунт