Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 833
  • 639
  •   1
Отговори
# 480
  • в рока
Ако не харесам някого-тактично подминавам снимката.Понякога,дори да не харесваш някого не можеш да кажеш на черното бяло.Примерно:"Акаша каква грозна коса им"

# 481
Така де, ама на снимка с размер . такъв, как изобщо може да кажете нещо за някого, освен ако не пъшкате по инерция.

Е, тя Шанталова не пуска такива снимки, които се нуждаят от спартански зуум. Всеки неин гъз и баджак, които съм зърнал, си личат ясно. С тия финтове - познайте, има ли човек на снимката или е химера, ни сапунисват от Олимп.

# 482
Човек се трепе, тренира, снима, пуска апетитно дупенце и накрая какво - "гъз" и "баджак".
Това мъжът няма благодарност, ня-ма.

# 483
 Crazy Е, ама супер са си въпросните анатомии! Екстра даже. Simple Smile

# 484
Откровено казано, не всички показали се, са ми харесали, но там, където не са ми харесали, съм подминавала тактично, без да пиша. Не мога да се насиля да кажа "Ау, колко си хубава!", след като не ми харесва. Сега съзнавам, че е прекалено незряло да отделям специално внимание на Шанталовите части, вместо да ги подминавам мълчаливо. Обещавам занапред да се поправя Simple Smile
Да и аз не мога да давам фалшиви комплименти, но пък не мога и да казвам "ами не ми харесваш". Обикновено нещо ако не ми харесва в нечия визия си трая.

Фалшиви комплименти, според мен, са редки. Peace И повечето видели си траят. Примерно за 10 минути те виждат 100 човека, но само 10 комплиментстват. А откровените, които се осмеляват да кажат "Не харесвам" са единици.
Е то, кому е нужно да си "откровен". Според мен именно човек написал нещо негативно е човек я със завист я с някакви проблеми към човека на снимката. Тоест не е от откровеност, а е от негативност.

Тъй, де. Трябваше откровени да е в кавички. Нали тук грубостта е откровение, а възпитанието - лицемерие, та затова...
а, не те разбрах. Да, съгласна съм.

# 485
  • на брега на морето
Човек се трепе, тренира, снима, пуска апетитно дупенце и накрая какво - "гъз" и "баджак".
newsm62

# 486

Така де, ама на снимка с размер . такъв, как изобщо може да кажете нещо за някого, освен ако не пъшкате по инерция.

Е, тя Шанталова не пуска такива снимки, които се нуждаят от спартански зуум. Всеки неин гъз и баджак, които съм зърнал, си личат ясно. С тия финтове - познайте, има ли човек на снимката или е химера, ни сапунисват от Олимп.

Хайде, де. Спомени чаршафа ми с добро. Все пак е сатенен.

Как пък се припознахте веднага да му се невиди? Или решихте, че пиша за Шантал?

# 487
  • Варна
Не, бе, просто искам да попишеш още малко за мен. Flutter

# 488
Добре, мило! Още преди чаршафената ти одисея тук съм те виждала на достатъчно фотоси, за да си заложа дясното копито в битка, че, ако и да си руса, а аз руси жени не харесвам като цяло, т.е. не си мой тип, си невероятно красива и имаш прекрасно, прекрасно тяло.
Може би забравяш, мила моя, че съм ти го казвала и преди: обективна съм, ако и да дразниш, не мога да кажа на черното бяло.

# 489
  • Варна
Ах!  Crazy

# 490
Па плеснаха ръце и се прегърнаха Simple Smile

# 491
  • София
Самономинирвам се за Златна малина с диаманти, демек че се изкарвам супер меркантилна по темите, а всъщност съвсем не съм такава. Не знам как го правя, честна дума. Нещо русата боя ми влияе явно.

# 492

Може би забравяш, мила моя, че съм ти го казвала и преди: обективна съм, ако и да дразниш, не мога да кажа на черното бяло.
  Laughing
А  като си я виждала , защо тогава по дяволите, във всяка тема не пропускаш да споменеш колко миниатюрни са и снимките и как по дифолт може да се ахххва по нея.  Thinking

# 493
Виждате ли, колко сте предубедени?! Не снимки на Приятно ми е, ми направиха това впечатление, а на друга.

# 494
Извинявай...аз пак не те разбрах Blush Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт