Размяна на бяла и декоративна козметика- 4

• 119 862
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
За размяна:
CC крем на MaxFactor, цвят 50 natural. Не е лош, но ми е тъмен.
Скрит текст:
фон дьо тен на Vichy Normaderm Teint 25. И този ми е тъмен  Sad
Скрит текст:
И двата продукта са само изпробвани.

# 16
  • София
Това са моите неща за размяна. Всички снимки са реални и отразяват настоящото състояние и количество на продуктите:

Пудра Les Beiges Chanel №20, MAC MSF Adored, Червило Shiseido №RD346, червило MAC Myth (всички са ползвани малко, без картонени кутии; пудрата има кадифен пауч)

ФДТ на Макс Фактор 3in1 №60, липсва около половин пръст, BB крем anti age на Garnier - липсва 1/3, цветът е Light, Палитра Манхатън, ползвана 4 пъти, гланц Avon Iced Pink - само пробван, хайлайтър на Ревлон - използван 3-4 пъти, молив кохл на Ейвън - чисто нов и неотварян.

Душ гел на Биодерма - неотварян, термална вода на Авен 150мл - ползвана 6 пъти, антиейдж серуми на Олей - до половината (остават 5 месеца до изтичане на срока им на годност след отваряне!)

ОЩЕ неща за размяна:
Скрит текст:

Травъл комплект четки на Шисейдо - неупотребявани.

Fleur de Chocolat Molinard - малко над 40мл от 50, D&G The One - около 20мл от 75, Gucci Rush - около 15мл от 50

9V UV лампа за печене на гел. Към нея подарявам UV база, UV топ лак, безцветен гел за изграждане, формички за изграждане за многократна употреба, четка за гела и малко количество обезмаслител.

OPI Skyfall неотварян, Dance Legend №1 ползван два пъти, №3 само пробван на един нокът, Mememe незнайно какъв номер, подходящ за френски - неупотребяван.

Още снимки на всичко има в албума - https://picasaweb.google.com/112672410861040362627/ueXVJH

Интересува ме основно декоративна и бяла козметика за суха кожа, затова публикувам всичко тук. Търся си NAKED Basics (оригинал!)
Единственият парфюм, който търся е Givenchy Very Irresistible EDT, а единственият продукт за коса - маската Mythic Oil.
Имам и други неща за размяна, които бих дала при интересно предложение   bouquet

От моите неща следните са вече обещани:
MAC Adored
D&G The One
OPI Skyfall
Revlon Colorstay Powder - хайлайтер
Garnier BB

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 05:32 от Графиня дьо Адри́

# 17
Здравейте,
Пускам за размяна
FDT Bourjois 123 perfect, цвят 52
Скрит текст:
FDT Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal, цвят 53
Скрит текст:

И двата са само пробвани. Най-вече търся Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal цвят 52 или друг фдт в подобен нюанс, но ще се радвам на всякакви предложения за малко използвани продукти. Мога да предложа и няколко аромата.

# 18
  • в 1001-та нощ
Актуализирам своите предложения и за да не повтарям поста - посочвам линк към него и допълвам кое не е актуално:

Предложенията http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=749030.msg26680232#msg26680232

Разменени са:

1. Моливите на Шанел
2. Китайската палитра 120 цвята

Запазен е коректора на Сефора  Peace

Пожелавам успешни размени на всички  Peace

# 19
  • Велико Търново
Разменям Yves Saint Laurent Rouge Volupté Lipstick 4g - 09 Pink caress, ползвано е два пъти,не ми отива цветът Confused поръчвала съм го от feelunique Peace

Отворена съм за всякакви предложения Hug

Добавям,от името на приятелка/аз имах същия ФДТ,но го счупих Confused,пасваше ми като цвят и консистенция,но малко лъсвах в Т-зоната/, Lancome teint visionnaire foundation 01 -
Шишенцето е у мен,видимо не мога да преценя какво количество е използвано,но 2/3 със сигурност има в наличност Peace Разменя само срещу друг ФДТ за нормална кожа Peace

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 16:38 от *Biskvitka*

# 20
Разменям ФДТ на Инглот (44). Наличен е около 2/3, може и повече, но със сигурност не по-малко:

Скрит текст:

Отворена съм за всякакви предложения. Simple Smile

# 21
Maybelline Color Tattoo - taupe - ползвано е два пъти.

Babaria - вода за къдрици с кератин и жен-шен - останало ок. 4/5 (четири пети)

Сенки за очи L'Oreal Infallible eternal black - отваряни, пробвани, неползвани

Essence Me and My Ice cream - перли за лице

Avon Dancefloor Diva illuminating face pearls - перли за лице

Лавандулова вода (хидрозол от лавандула) на "Българска роза" - Карлово
Ароматът е на лавандула, нищо общо с WC, одеколон или химическа миризма. Имайте предвид, че е силен!

Вода от маточина - отворена за да видя аромата, неползвана

Добавям: BB на La Roche-Posay - light. Ползвано е, количество - 2/3.

Ще добавя снимки. Не съм от София, ако има значение.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 11:50 от Daisy^Slava

# 22
  • София
Търся си розовия ББ на Скин79  Hug.

# 23
Търся си Хайлайтър.  Peace

# 24
  • варна
Разменям по около 1/3-та(повече е количеството,но да не стане грешка)от фон дьо тени
1.Макс фактор номер 50 3в1 ол дей флаулес фейсфинити

2.Макс фактор Ластинг перформънс 102

3.MAC  Студио фикс флуид NC20(от размяна) Може да го дам с помпа,ако е интересно предложението ви ,а може да разменя само помпата ,ако на някой му трябва.

4.KIKO  Аll day matt - фон дьо тен(около 2/3-ти)

5.KIKO Matt base-матираща база

6.Етюд хаус Бейби скин(светло зелен бб крем)

7.KIKO Matt base corrector primer - НОВ в кутийка

Ползваните продукти много ми се иска да заменя за други остатъчни количества фон дьо тен или пудра за МАЗНА КОЖА най-светлите цветове. Или  за  мицеларна вода ,тоник(независима за каква кожа)
Ще отговоря на всички предложения!

Добавям
Молив на Буржоа -черен,16ч.
Червило на Римел дълготрайно 012(бежаво-розов нюд) - ползвано

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:55 от zvezdelina6407

# 25
Момичета съжалявам  Rolling Eyes  -  че трябва да го напиша  - но би било хубаво да се отговаря на ЛС - защото е признак на елементарно възпитание.
Успех в размените. Hug

# 26
  • Велико Търново
Разменям Yves Saint Laurent Rouge Volupté Lipstick 4g - 09 Pink caress, ползвано е два пъти,не ми отива цветът Confused поръчвала съм го от feelunique Peace
-РАЗМЕНЕНО!
Отворена съм за всякакви предложения Hug

Добавям,от името на приятелка/аз имах същия ФДТ,но го счупих Confused,пасваше ми като цвят и консистенция,но малко лъсвах в Т-зоната/, Lancome teint visionnaire foundation 01 -
Шишенцето е у мен,видимо не мога да преценя какво количество е използвано,но 2/3 със сигурност има в наличност Peace Разменя само срещу друг ФДТ за нормална кожа Peace

# 27
  • в 1001-та нощ
Добавям лилавата спирала на Пупа от Вамп серията - Amethyst Violet (400)

# 28
  • Canada
Привет, момичета!

Поглеждам от време на време темата, не съм пускала до момента продукти за размяна защото не живея в България и не бих искала да затруднявам никой с чакане.
Наскоро един пост грабна вниманието ми и предложих в замяна MAC lightscapade. Изпратих снимка, защото продуктът е ползван, но оставащото количество е повече от задоволително. Ответната страна го хареса.
Днес получих пратката и за моя огромна изненада се оказа, че ружът не е редовен, пълен размер, а явно част от промоционален пакет. Стандартният продукт е 7,5 гр., полученият 3,7...
Ясно е отбелязано, че не може да бъде продаван отделно...

Чувствам се изключително тъпо и неловко от цялата ситуация, защото тази подробност ми беше спестена и тактично премълчана  Cry А още по-болно ми е, че размяната идва от момиче от което не очаквах подобно премълчаване.

Извинявам се за спама, но малките неща и детайли също имат значение! Огромно понякога! А коректност не е мръсна дума!
Така че... питайте за детайлите, момичета!

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 23:56 от Foncé

# 29
  • в 1001-та нощ
Аз имах наскоро - подобна неприятна изненада, когато бе поместена снимка на продукт с разновидност 05, а получих 04 .... разликата не е малка  Sad

Не мисля, че е нарочно, има хора - не се вглеждат в детайлите, но за мен винаги има голямо значение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт