Размяна на бяла и декоративна козметика- 4

• 119 880
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
ФДТ Lancome teint visionnaire foundation 01 е РАЗМЕНЕН!

# 46

Търся си сенки и други неща.

# 47
BB-Perfect, ВВ-крем на Filorga. Цвят 01, Beige Lumiere (по-светлият). Ползван е, предполагам е на около половината.

# 48
Привет дами  Hug
Имам за размяна пролетните метеорити, голямата кутия, ползвани са малко и на практика не им личи. Търся си метеорити 01 или онези травълските с гъбичката отгоре, мисля че Митик бяха  Peace Може и сенки на Диор- петиците, ФДТ Перфекшънлюмиер на Шанел 20...
единствено червила не търся, защото имам в изобилие  Embarassed

разменени  Peace благодаря за всички страхотни предложения  Hug

# 49
Разменям:NAKED2.Ползвани много,много малко...Търся си: и нещо равностойно за стойността им...

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 08:42 от kokiche33

# 50
Здравейте,
Пускам за размяна
FDT Bourjois 123 perfect, цвят 52
Скрит текст:
FDT Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal, цвят 53
Скрит текст:
И двата са само пробвани. Най-вече търся Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal цвят 52 или друг фдт в подобен нюанс, но ще се радвам на всякакви предложения за малко използвани продукти. Мога да предложа и няколко аромата.
Добавям червило Maybelline Sweet Pink, 132, отваряно вчера и само пробвано.
Скрит текст:

# 51
  • София
Разменям фондьотен на Ърбан декей - Naked, цвета е 2.0. Фондьотена е страхотен, средна покривност, много лек и естествен като завършек. За съжаление в непоходящия подтон за мен. http://www.urbandecay.com/face/foundation/naked-skin-weightless- … d-makeup/334.html

# 52
Моите  предложения за размяна с реални снимки.
Не търся спирали - парфюми или червила.
Бих се зарадвала на пясъчни лакове или бяла козметика .

bronzing powder compact 07 art deco
city safari cream eyeshadow pupa 002
rouge eclat juicy clementine clarins
inglot eyeshadow DS 480
inglot eyeshadow DS 504

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 53
Търся тази пудра : http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Makeup-Powder-POUDR … SELLE-LIBRE-88623
цвят : moonlight (77)

Всъщност не съм я виждала в БГ  Rolling Eyes Къде да я търся?

# 54
  • Велико Търново
Навсякъде,където продават Шанел,има и свободната пудра Peace Дори и в нашия МОЛ ooooh! днес я гледах отново,и й се чудих,но не обичам прахообразните пудри-може би имам проблем с нанасянето им Confused

# 55
Навсякъде,където продават Шанел,има и свободната пудра Peace Дори и в нашия МОЛ ooooh! днес я гледах отново,и й се чудих,но не обичам прахообразните пудри-може би имам проблем с нанасянето им Confused

А на каква цена е?

# 56
87 лв., но вече свършва почти навсякъде в София и трябва да побързаш.

# 57
  • Велико Търново
Денси ме е изпреварила Wink  bouquet

# 58
Разменям сенки на theBalm - пробвани

Червило Фломар, кремообразни сенки Елф и минерална база за лице Алверде - всички пробвани по един път. Последният продукт от снимката е разменен.

Лакове

Пудра Елф - пробвана, цвят Порцелан. Коректор на Орифлейм, пробван с четка и гел за третиране на пъпки на Мурад, ползван няколко пъти, почти пълен.

Четки за грим - двойна четка за коректор и червило Орифлейм, двойна четка за сенки на Орифлейм, четка гребенче на Орифлейм, четка ветрило на Орифлейм, четка за очна линия Джордани Голд и четка за сенки Джордани Голд.
Снимки на четките и на останалите ми неща за размяна - има в албума. Разменям още - фон дьо тен на Лореал, Судокрем и серум за блясък на Орифлейм, пробван
http://anbibian.snimka.bg/other/razmeni.708851.all

Търся - сенки на Катрис, четки на Сигма и Зоева, четки на Елф, заздравител или основа на Опи, четката с острилка на Екотулс, четка за руж на Екотулс и затварящото се кабуки на Екотулс. Бих пробвала продукти на Малинка.
Ще разгледам всички предложения.

# 59

Здравейте, искам да предложа тези гримчета за замяна. Седят , а не ги ползвам но са хубави . Вижда се , че само единият цвят е ползван и втория до него малко , другото или е пробвано или непокътнато .

Общи условия

Активация на акаунт