За празници е време вече, на път е МАЙ-ското човече-Тема 5

• 31 777
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Само се включвам да кажа,че утре сутрин сме на преглед. Дано не е срамежлив/а да се покаже мома ли е , момък ли е Simple Smile))

Поздрави на всички нови майки в темата.

# 436
Привет, момиченца-кокиченца Simple Smile
На виделите гащит - честитоооо   bouquet Само нашият ли татко иска мома? Казва, че винаги е мечтал за момиченце.

# 437
Преди много години прекалено пълничкият румънски комик Мирча Кришан се разхождал напред-назад точно пред родилния дом. Една акушерка го забелязала и го попитала:
- Какво, Вие дете ли чакате?
- Ааа, не! Аз съм си такъв - пълен! - отговорил Мирча.

Лека нощ мами  Hug

# 438

Бейли, предлагам сделка, муахаха. Надявам се да не се обидиш от майтапа ми. Ако те дразни или обижда, моля за извинение. Hug
Лолита  Hug и аз това предложих на половинката: Казвам, ако искаш да го сменя с някой, който мечтае за женско  Laughing

# 439
Здравейте момичета Simple Smile

Мира, здравей добре дошла при майските мами  Heart Eyes
Не знам при вас как е, но моята лекарка ме вика за преглед през 2 , най-много 3 седмици и всеки ултразвук ми е по 40 лв...Чудя се дали е нормално да ходя толкова често, при положение, че се води нормална бременост и няма никакви индикации за проблем.. newsm78 По принцип нямам нищо против де, но то не е само това  Naughty Казват, че е мн добър специалист, аз  я намирам за изключително внимателна и мила, но сякаш очаквах малко повече внимание и обяснения след като е частна болница. Тя ми казва само като я питам, иначе само вика :" Всичко е нормално, всичко е ок, изследванията са добри няма проблем". Е най-важното е това в крайна сметка, но при положение, че всичко се плаща и раждането при нея нормално е 1200 лв си мислех, че би трябвало тя сама да ми обяснява всичко, а не аз да я питам нон стоп  Sad
Иначе момичета, вие вече мислите ли за колички и легла?  Hug

# 440
Момичета, направо се побърквам smile3514 Как се справяте с нередовния стомах? Последните дни е ужасно - тежи ми, имам газове, корема ми се подува двойно, ужасно е, едвам ходя до WC. Чудя се какво да правя, чета тук из форума какво ли не - киви, сини сливи, активия, топло мляко с мед на гладно... Много хвалят Дуфалак-а, чудя се дали да не пробвам. Някоя ползвала ли го е? Утре ще звънна на док да я питам, щото направо не се издържа това положение...   ooooh!

# 441
bubche, пробвай на гладно сутрин 1 л сусамов тахан. Може да си го смесиш 1:1 с мед, че иначе не е много приятно  Sick На мен поне това ми върши работа засега  Wink

# 442
Бубче, в болницата ми.даваха един сироп - Лактолоза, ставал и за бебета, така че не е опасен. Помогна ми. Сега, може би понеже ям ужасно много мандарини и супи, стомаха ми е ок. Но си е мъка, съчуствам ти  Hug
Мимси, за тези пари, че и допълнително по 40 лв. Ана 2 седмици, вероятно си права, че трябва да е малко по-приказлива, но предполагам те не разсъждават като нас.

# 443
Много хвалят Дуфалак-а, чудя се дали да не пробвам. Някоя ползвала ли го е? Утре ще звънна на док да я питам, щото направо не се издържа това положение...   ooooh!
Аз го ползвам, но не е цвете и той. Но със сигурност е позволен за бременни и даже ми го изписаха в болницата.
При мен проблемът също е сериозен и досега не съм намерила трайно решение.
Аз обаче не го използвам за лечение, както се препоръчва в листовката, а само при крайна необходимост. Макар че се замислям, де. Щом нищо друго не помага...
Ели, точно това е Дуфалак-а.
Оф, аз ям и мандарини на кг., и ленено масло по 1 лъжица сутрин и какво ли не... и нищо, нищо, нищо... само газове и тежест...
Чудя се, дали да не се консултирам с гастроентеролог, но пък така не ми се щееее...
Бейли, предлагам сделка, муахаха. Надявам се да не се обидиш от майтапа ми. Ако те дразни или обижда, моля за извинение. Hug
Лолита  Hug и аз това предложих на половинката: Казвам, ако искаш да го сменя с някой, който мечтае за женско  Laughing
Joy Хайде, като стане окончателно ясно и не сме доволни, ще се разберем.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 09:07 от Лолiта

# 444
Благодаря ви, мили момичета за съветите!  Hug От сутринта съм се почнала - киви на гладно изядох, пих една чаша топло мляко с мед и след час изядох една активия. Пък да видим...
Лолитка Добре дошла Hug За Дуфалака знам, че хубавото му било че не се привиква към него и можело даже да се ползва за лечение на нередовния стомах, не само за временно решение. Но пък знае ли се, на всеки организъм влияе различно.  newsm78 Трябва да се пробва.

# 445
bubche, изяш едно сурово червено цвекло. Действа ми чак на следващия ден, но ефекта е поразяващ  Laughing
Аз го ям уж да понижава кръвното, но открих, че много добре действа и на перисталтиката.

# 446
Добро утро бъдещи майски мами  Hug
Днес ми е доста лошо, пия го този осцилококцинум и нищо, аз съм свикнала на по силни неща и тази хомеопатия нещо не ми действа.И съм на работа за капак, хремава , сълзлива и в офиса чакам клиенти  Joy Joy Joy красота.
Честити сини и розови гащи на разбралите и да си ви живи и здрави, каквито такива, ваши са си Wink  smile3525

# 447
Здравейте и от мен отново и добре дошла на Mira_AST
И аз пия този осцилукокцинум и дано да ми помогне защото до края на работната седмица в петък има доста време и как ще избутам не знам Sad((
Иии да попитам при някоя от вас сняг има ли вече, аз днес се събудих към 6 за вц и направо на прозореца се лепнах да видя,,,, много му се радвам на снега понеже съм зимно бебе Simple Smile))) Но за жалост вали дъжд и помен от сняг няма .

# 448
Добро утро мами !

Mimsiii и моята лекарка е като твоята изключително мълчалива . Ама свикнах вече, по половин час тя си зяпа монитора и охка и пъшка , аз си гледам тавана , от време на време я питам наред ли е всичко , тя вика наред е , и така протича прегледа . Ма се води много добър специалист та си си ходя при нея.  Нито ми показва бебето , абе нищо като цяло само тя си си го гледа и така Simple Smile

Честито на всички разбрали пола ! Аз утре съм пак на преглед 14 седмица вече, та а дано и ние най-накая разбереме кво се крие в коремчето ми Simple Smile Доста хора неволно се обръщат към мене и бебето "Вие двете " все едно момиче чакам, та го приемам за предзнаменование Simple Smile

# 449
tani4ka111  и аз другата седмица на 03-ти съм на преглед и се надявам да разберем пола на бебо Simple Smile))) Мойта пък е една подробна и ми показва да гледам и ми обеснява кое какво е но последния път не можах да разгранича краката къде бяха Sad

Общи условия

Активация на акаунт