За празници е време вече, на път е МАЙ-ското човече-Тема 5

• 31 749
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Честит рожден ден Карола, бъди здрава и щастлива и хубав празник  Simple Smile
Лолита,  супер права си че винаги медикацията трябва е по лекарска преценка. А ако конкретния производител си е ограничил листовката е друг въпрос, но Макрогола си е ок.
Стискам палци да стигнеш до боята, миналата седмица фризиорката се опита да ме убеди колко е вредно да се боядисва човек сега, ама не й мина номерът Joy
Сиера и аз съм с подобен проблем... Sad голяма тъпотия. На млечно кисели бактерии на свещички съм, ама... Гинеколожката всеки път казва, че няма бактерии и, че е нормално....А на теб правиха ли ти микробиологично изследване?

Правиха ми микробиология да, чисто е всичко. Питах я за това,че уж е ок, а имам бяло течение. Тя обясни,че мо няма бременна без такова, което се дължи на безобидни бактерии. Няма нужда да прилагаме лечение. Но ми е ужасно неприятно.

# 556
Добро утро!
Момичета включвам се пак, за да ви кажа да внимавате много с храната и особено с тази навън. Днес са вкарали моята приятелка (19 седмица) със Салмонела в болница........ Cry Още не могат да я стабилизират напълно и я тъпчат с антибиотици....
Много гадна история...
Нямаше как да не се включа. Много неприятна история Sad Но проблема не е само в храната навън. Миналата година заразиха дъщеря ми със салмонела от детската кухня, нея и още поне 40 деца. Ние не попаднахме в болница, слава Богу, лекувахме се с хомеопатия и симптомите отшумяха, но за гадната бактерия разбрахме месец по-късно като правихме изследвания за яслата. После антибиотик и да не задълбавам от там нататък какво стана, но мисълта ми беше, че човек не знае вече какво да яде.... Решила съм детска кухня- повече никога, но пък детето ми ходи на градина (държавна), където храната е същата, доставчиците на продукти са едни и същи Sad вариант май е само на село и да гледаме кокошки и зеленчуци....

# 557
Добро утро, бремелинки! Благодаря ви за подкрепата, за палците и за молитвите! Надявам се до Коледа и аз да имам хубави новини за споделяне!

Прекрасни новини, linab, много се зарадвах снощи като видях във ФБ! Бъди спокойна сега и се радвай на леко бременеене. Ние ще правим фетална ехокрадиография, заради нухалната гънка. Първо изключваме генетичните болести, след това проследяваме сърчицето и тогава ще мога да си отдъхна и да кажа и на дъщеричката ми, че ще има сестричка, че все още се притеснявам. Rolling Eyes
Аз пия Прегнакеър Плюс от два дни и след време ще мога да споделя наблюдения:)
Имам чувството, че от няколко дни напълнях от раз, дрехите ми отесняха и този корем щръкна изведнъж...всеки ден кантара измерва повече и повече...започнах да се шашкам. С първата бременност качих 18 кг, не искам да стигам до там отново.
Хубав ден на всички!

# 558
Добро утро Simple Smile
Честито на всички за хубавите новини, за цвета на гащичките  stork-girl stork-boy, за добрите резултати... И успех на тези на които още им предстоят изследвания.
Това е за сега от мен, че днеска нещо нямам настроение, но се надявам да ми се оправи Simple Smile
Приятен ден на всички ви   bouquet

# 559
Здравейте!!!

Каролче честит рожден ден с 1 ден закъснение, ама вчера не съм влизала и лекоо съм те изтървала Simple Smile Да си жива и здрава, много обичана и да се радваш на  едно прекрасно малко вързопче май месец   bouquet

Амонита продължавам да съм в неведение за пола.... голямо чакане голям чудо  Twisted Evil На 18 чак съм на преглед вече тогава живи и здрави се надявам да се покаже какво е малкото човече Simple Smile

CieraLeon що си така скептична за срещичка ? Аз от предната отчетна си имам 10-тина приятелки , с които и до ден днешен сме си близки , децата ни си ходят на рожденни дни ей сега целия ноември и декември всеки уикенд сме на по 2 рожденни дни и е страшен купон. Не сме на една възраст от всякакви възрасти сме , но си имаме много  важен общ интерес-децата Simple Smile Така че не мисля , че ще ни е лошо да се събереме някъде да пиеме кафенце , а колкото мами успеят толкова, то че няма как да се събереме всичките и да се харесаме всичките няма как да стане наистина Simple Smile

Лек ден на всички и много усмивки пожелавам въпреки кучешкия студ Simple Smile

# 560
Добро утро  Hug
Фибс ако ходиш на очен го предупреди, че си бременна и  той да прецени какво може да приемаш. Предполагам както при зъболекарите има определени лекарства, които са позволени, така и при очните  Peace

Благодаря ти  Hug Ще кажа на очния лекар, но просто ме претиснява това с очите, че каката има проблеми с очите, дано този път всичко да е наред  Praynig затова исках мненията и на другите мамчета с очни проблеми  Heart Eyes

# 561
fibs и аз имам проблем с очите ( имам лазерна корекция ) , та миналата бременност ходих да ме прегледат дали мога да раждам нормално или трябва секцио , та си ми разширяваха зениците и си ме гледаха, нямаше проблем. Сега пак трябва да ходя към януари -февруари ми се пада да ме преглеждат, просто ги предупреди , че си бременна , за да се съобразят какво да ти капят

# 562
# 563
Аз също съм "За" срещата. Не мисля, че възрастовата разлика точно в нашия случай би ни попречила да изкараме приятно или да намерим общ език. В крайна сметка всички минаваме по един път и ни вълуват едни и същи неща, пък и с по-различни гледни точки и мислене само можеш да си обогатиш светогледа Simple Smile

Така като гледам обаче май няма да успеем да се съберем тази събота. Аз си оставам навита, ако все пак има среща Simple Smile

# 564
Здравейте, милички! Simple Smile
Гледам, че имаме още добри новини, макар, че все още много от нас не са сигурни за пола - едни бебета са срамежливи, други игриви - важното е да знаем, че са здравички и се развиват добре в утробите ни! Simple Smile
Мимолетка, тъкмо щях да питам "само аз ли съм с течение? " Обаче в близките две седмици няма да знам дали е нормално. Но си мисля, че ще е нормално Simple Smile
Моникет, накара ме да се замисля за тези омега 3, ама първо ще питам докито. Че и аз риба нещо напоследък не ям, просто не ми се яде. Всъщност бих хапнала ей така за разнообразие, ама забравих името на тая, която много обичам и не мога да се сетя вече няколко дни  Embarassed
Венинцето, съжалявам за неприятната ситуация, в която се намираш! Дано ти дадат в крайна сметка коледния бонус! Не се настройвай негативно без да знаеш със сигурност. А като се върнеш на работа питай ръководителя си, по възможност не прекия, а най-големия началник или собственика на фирмата. Не е необходимо да се извиняваш за това, че имаш нужда да споделиш нещо!  Hug
Мигленче, и аз днес нещо нямам настроение. Първо, защото бяха обещали мокър сняг. Второ, защото на всичкото отгоре виждам слънце, пък така се надявах да е от любимото ми време - мрачно! Трето, защото си поръчах възглавница от интернет и се надявах днес най-късно да пристигне, но ми се обадиха, че утре или най-късно в понеделник ще е тук (ама хубаво, че се обадиха, че поне да знам кога да я чакам).
Таничка, както и на другите момичета - благодаря ви за поздравите! Не знам дали ще ме разберете като ви кажа, че изключително много се радвам, че станах на 34 години. Колкото повече години минават, толкова по-хубав става животът ми!
Лолитке, де си бре, душо? Simple Smile

# 565
Каролка аз малко се пооправих, като имам работа и се разсейвам, а като нямам и повече мисля че ми е криво и става по зле , сега чакам ММ да стане да дойде малко при мен  newsm44 да ми се оправи настроението Wink Поне като е слънчево не можеш ли да се възползваш малко да се разходиш или си плътно вкъщи?

# 566
Simple Smile Наташка ни развесели днес
Да ви питам как сте с консумацията на месо? Мен не ме влече много, наблягам на боб и леща, веднъж седмично спагети болонез...ама като се замисля, рядко налитам на месо..
За течение-нямам такъв дискомфорт, опитайте да промените интимния сапун,който ползвате
Каролка, моите витамини са прегнакеър +отделен блистер омега 3, така че омегата я вземам през ден-по моя идея Simple Smile то омегата се набавя и от орехи или яйца, но наши ти споменах, че изоставям с рибата...та се насочих към по -лесното Wink
http://www.bodyandsoul.com.au/pregnancy+parenting/pregnancy+advi … ed+omega+3r,17817
И
http://www.babycentre.co.uk/x541094/is-it-safe-to-take-fish-oil- … ents-in-pregnancy

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 13:20 от monicat

# 567
tani4ka111 благодаря ти много   bouquet

# 568
  • София
Имам чувството, че от няколко дни напълнях от раз, дрехите ми отесняха и този корем щръкна изведнъж...всеки ден кантара измерва повече и повече...започнах да се шашкам.

и при мен е така. Вече съм 4-5 кг нагоре. Чудя се колко ще стана накрая. Дори вече при клякане и сгъване почва да ми пречи корема.

monicat, също не ми се яде месо. Ядат ми се кренвирши, а не бях яла кренвирш сигурно година-две преди това. Вчера и пастет ми се прияде и си купих; знам, че не е препоръчително, обаче мисля, че в нормални количества всичко е разрешено.

# 569
  • София
За момичетата от София: в МОЛ Сердика всичките дрехи за бременни на lc waikiki бяха намалени  Simple Smile Същите дрехи в The Mall са без намалението, сигурно защото магазина в The Mall е нов и има интерес.

Общи условия

Активация на акаунт