Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sick #Crazy

# 181
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 182
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes

# 183
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes

# 184
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 185
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оф,бе уникални са бе  Heart Eyes Heart Eyes

# 187
Здравейте Hug и благодаря за новата тема, Зизунче.   love001
За да не се повтарям, напрво си копвам поста от другата тема с едно допълнение.
Изгледах на спокойствие серията без прекъсване.
Не помня откога не се бях смяла толкова много както в снощния епизод.
Сцената с пияния Мерт(така и не разбрах как може от кола да се напие човек ooooh!)за мен беше страхотна. Joy
Толкова много се смях с него, че чак се просълзих, но като гледах Чаатай в колата и Баръш та дори и самия Танер, май самите те се веселяха страхотно, не само героите им.
За танците на Яман съм без коментар, особено на първия като обърка крачките и кляканията. И в тази сцена ми се стори, че самите Ча и Серенай истински си забавляват.
Не помня откога не съм виждала грейналото лице в истинска усмивка на Чаатай както в снощния епизод. Имах чувството, че виждам стария Ча свеж и усмихнат, някак си ми изглеждаше различен от досега в ПО.
Според мен много добре им се получиха сцените със Серенай, дори и на виенското колело където се избегна на пръв поглед разтягането на устната й за разлика от 6 серия, където беше очевидно.
Във фрагмана не повярвах на Яман, че се страхува от високото колело но снощи да, повярвах му, че го е страх, повярвах му, че се притеснява от близост с Мира.
Много естествено играе Чаатай, не виждам напрежение в неговата игра, просто играе с лекота и му идва от вътре. Даже самата Серенай в снощния епизод през повечето време ми харесваше, с изключение на виенското колело, но това са подробности.
Ендер е толкова фина жена и е най-симпатичният ми женски персонаж, а със Селим са страхотна двойка и си пасват перфектно.
Не мога да го разбера Фарук как можа да си позволи дори да мечтае за близост с нея, като знае каква сериозна жена е.
Учителя на Мира по пиано много ме смущава.
Този образ по лудост май, ще надмине Халил и Джансу взети заедно от АФК.
Като, че ли е обсебен от Мира и реденето на пъзела, и ваденето на нож на Оркун.....мммммм, не ми харесва този персонаж, склонен е към крайности, има нещо налудничаво в погледа му. Sick Очаквам от него много неприятности да сътвори, особено след като ги видя двамата на виенското колело.
Страхотен епизод беше снощи, сериала набира все повече скорост според мен.
П.П. Не бих могла дори да си помисля да сравня ФЕмирските моменти на близост и целувките им с тези на Яман и Мира.
Докато виждате подписа и ава ми, дотогава за мен те, ще са си № 1.

# 188
  • София
здравейте,

влизам да видя танците и целуФана  Laughing

# 189
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ха, добре дошли на све по мене Hug Hug Hug Hug

Турнах зелИтУ у бидонти да има ко да мезат Карнобатските стафиди... Mr. Green Whistling

След малко бюлетина Grinning

Нарцисчева... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

# 190
Ето го и рейтинга.
Има лек спад в % с няколко стотни, очаквах да е най-високия рейтинг досега, но като гледам като цяло рейтингите на Дизитата се наблюдава лек спад.
Най-важното е, че е на първо място в АВ групата, която е определяща за него.

# 191
  • някъде из Врачанско
wavey newsm51  love001 здравейте, момичета, добър ден, благодаря, че сте тук, Hug
Ирка-супер са тези благи нещица дето ни показваш тук, осветли ме как да се облека точно в тези снимчици, ей тъй завинаги ще съм си фемирка аз,  smile3525 newsm68

# 192
Добро утро  Hug

# 193
  • в подножието на планината

Здравейте! Hug

Благодаря за кафенцата!  bouquet

Не можах да изгледам епизода от снощи, защото нета ми е под всякаква критика... ooooh! добре, че никой не отговаря на дежурния им телефон .... какво щяха да чуят и представа си нямат...#2gunfire  #Cussing out Вече се успокоих, де... Laughing

Днес имам повод да почерпя... Grinning Голямата ми дъщеря  навършва 19 години... Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 194
Звездичке, Hug ЧРД smile3525 на порасналото ти момиче, честит празник и на теб обичана мамче. newsm51
В крайна сметка изгледа ли епизода, как ти се струва?

Общи условия

Активация на акаунт