Отговори
# 255
хаха помежду другото гледах сега по тв7 един от Левски чужденец мяза доста на Явуз от ПЕ-то  Joy Joy Joy

# 256
Момичета довечера ще имам гости и няма да мога да ви посещавам и чета толкова често но ще се опитам от време на време да се включвам. Hug Hug Hug
Да информирам тези който гледат Хавай 5-0 че епизодаизлиза днес.
А и другото което е Клаус Майкълсън ще се завърне в Дневниците.Но за колко епизода и кога това не мога да кажа.В смисъл че не го пише.
йееееее Crazy Crazy Crazy Crazy и ще си вземе Керълайн сигурно  newsm44 newsm44 newsm44 че и без това вълчицата не му е присърце  Mr. Green
Ухаааа кеф,кеф,кеф,много са ми хубави двамата значи  Heart Eyes
и на мен...ох дано се осъзнаят по точно тя де и да се вземат  Praynig

# 257
  • в подножието на планината
Биби, Hug Дани, Hug благодаря Ви! Heart Eyes

Наде,  love001 Манка,  love001 изгледах това, което бях пропуснала и да споделя, че за мен сцената Ендер - Селим беше по вълнуваща отколкото Яман - Мира... Rolling Eyes Ендер е много фина и красива жена, а Селим е толкова нежен към нея и я гледа така влюбено, че ми напълниха душата... Heart Eyes Мира , горката с това мънкане пък и като започне да говори с пълна уста направо ми се отщява да я гледам и слушам,  съжалявам Чаги, че е принуден да полага толкова усилия/личи му, според мен/, за да им се получават що годе сцените... ooooh! Вече съм убедена, че Серка не може повече, това е предела на възможностите и , толкова може момичето какво да се прави... Sick Мерт е много сладък, особено като се беше разпял, Яман се чудеше откъде знае толкова много песни, как ги е запомнил всичките...  Joy а Туче толкова е влюбена в него и използва плана, за да е по-близо, а той само за Еюлюл си говори... Joy ама и Еюлюл хем го не ще, хем пък и е неприятно като ги гледа двамата с Туче... Mr. Green И този учител по пиано е бетер Халилудко, само като му видя жилетката и тръпки ме побиват, ще прави много гнусотии той...не знам как е в оригинала на ОК...  newsm78

# 258
По скоро Каралайн да отиде сама до колкото видях за нея преди около 1 седмица взеха да пишат че ще ходи в Древните а за Клаус в четвъртък мисля че ама информацията не беше сигурна.Като могат да ги прехвърлят от единият в другият сериял ще стане готино.
Така както направиха с Хавай 5-0 и Военни престъпления Лос Анджелис и беше готино.

# 259
По скоро Каралайн да отиде сама до колкото видях за нея преди около 1 седмица взеха да пишат че ще ходи в Древните а за Клаус в четвъртък мисля че ама информацията не беше сигурна.Като могат да ги прехвърлят от единият в другият сериял ще стане готино.
Така както направиха с Хавай 5-0 и Военни престъпления Лос Анджелис и беше готино.
нищо чудно и да отиде Гале  Peace той оня мухъл нали там се появи Тайлър и тя по него ще иде да го защитава пак  ooooh!

# 260
Така е ама Тайлър постъпва много гадно в смисъл обича я а пък за него по важно е отмъщението.
В момента по тв7 започва мача между Левски-ЦСК

# 261
Наде,тъй като видях че питаш,ама никой не ти отговаря аз ще те светна накратко,та да видим дали някой ще препише после,говори им ,че и той е работил в такова заведение,и им разказва как е започнал и този,който е държал магазин или заведение не съм сигурна кое точно е как го е награбвал да работи ,от там им разказва как хем е ходил в университета,а от там в магазина да работи  Peace
Да допълня след това разказваше как се е запознал с майката на Мерт,и историята му е сходна с тази  на Яман за богатото момиче и бедното момче,той за това така се сепна Яман,но не разбирам толкова добре за да напиша подробно разговора,а и на Мерт бъзиците не мога да ги хвана,те са иронични,и трудно се превеждат  Peace

Снощи влезнах само за малко в тази тема и разбрах, че се ядосваш че някой преписва от теб. Не ми и мина през ума, че имаш предвид мен. Днес пак влезнах и пак не си го помислих. Но този пост ме накара да рабера, че имаш предвид мен. Ако наистина го мислиш - жалко!  Wink Аз съм прям човек. Казвам каквото мисля и говоря на конкретните хора, а не в друга тема и с недомлъвки.

Не се натискам да превеждам нищо. Просто, когато мога и доколкото мога го правя. И не стоя постоянно на компа и затова се забавих с превода, за който пита Надето. Не преписвам от никого и нямам нужда да го правя.  Това е от мен. Приятен ден на всички!  Grinning

# 262
  • някъде из Врачанско
 Илде,  nbirthday   smile3510на твоята дъщеря, да е здрава, весела, щастлива, да постигне мечтите си и да се реализира в желаната професия
а на теб и цялото ти семейство-здраве и сили, радости и много усмивки- newsm51 newsm51 newsm51
на Ренка-честито бизнес начало,много клиенти, танци, веселие, и приятна работа smile3525 smile3525 smile3525
на всички- Hug и хубава събота

# 263
Така е ама Тайлър постъпва много гадно в смисъл обича я а пък за него по важно е отмъщението.
В момента по тв7 започва мача между Левски-ЦСК
според мен не я обича....в началото да обичаше я но беше за кратко.сега просто я приема за даденост. ако я обичаше наистина досега да беше намерил начин да се върне при нея,а той просто не иска  Peace виж вече Клаус е друго,не само че са перфектната двойка а и той още в началото си я заобича,влезна му под кожата и до сега си продължава и правеше всичко за нея докато бяха в общ филм. сега много много не я споменават като ги разделиха  Crossing Arms

Звезде  Hug честит празник на теб и момичето ти   bouquet

# 264
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами,кога се убедя на 100% също щях да съм пряма,още по пряма съм пък аз ,и за човек,който не знае хабер езика не знам как направи на Зиз забележка за миналото време  newsm78

# 265
Като за замисля тъй като наистина Тайлър я има в момента за даденост в смисъл такъв знае че когато и да се върне тя ще го приеме и няма да бъде отхвърлен и сам.А Клаус наистина я обича щом прави всичко за нея.Не е заради това че са в различни серияли просто Клаус в момента е зает с това да става крал.Малко е зает.
Но си мисля че Клаус,Илайджа и Хейли ще става триъгълник не че девойка има нещо към Клаус но той ще ревнува от брат си тъй като ще го е страх да не му отнеме детето хибрид. А и от последният епизод който дадоха май не Клаус ще командва ново създадените хибриди а Хейли.

# 266
Като за замисля тъй като наистина Тайлър я има в момента за даденост в смисъл такъв знае че когато и да се върне тя ще го приеме и няма да бъде отхвърлен и сам.А Клаус наистина я обича щом прави всичко за нея.Не е заради това че са в различни серияли просто Клаус в момента е зает с това да става крал.Малко е зает.
Но си мисля че Клаус,Илайджа и Хейли ще става триъгълник не че девойка има нещо към Клаус но той ще ревнува от брат си тъй като ще го е страх да не му отнеме детето хибрид. А и от последният епизод който дадоха май не Клаус ще командва ново създадените хибриди а Хейли.
сефте,той Клаус го е страх и от сянката му да не го предаде  Joy Joy Joy но ще е супер ако Кер се появи ядосана на Тайлър и дано се съюзи с Клаус да правят мръстоии  Praynig тъкмо и никой не я знае там коя е и за кой се бори  Mr. Green а тази Хейли ми е малко дразнеща като актриса още от вещерския сериал  Sick с така власт дето ще има с това дете оле мале какви ли ще ги забърка  newsm78

# 267
  • В света на мечтите... ❤
Биби, Hug Дани, Hug благодаря Ви! Heart Eyes

Наде,  love001 Манка,  love001 изгледах това, което бях пропуснала и да споделя, че за мен сцената Ендер - Селим беше по вълнуваща отколкото Яман - Мира... Rolling Eyes Ендер е много фина и красива жена, а Селим е толкова нежен към нея и я гледа така влюбено, че ми напълниха душата... Heart Eyes Мира , горката с това мънкане пък и като започне да говори с пълна уста направо ми се отщява да я гледам и слушам,  съжалявам Чаги, че е принуден да полага толкова усилия/личи му, според мен/, за да им се получават що годе сцените... ooooh! Вече съм убедена, че Серка не може повече, това е предела на възможностите и , толкова може момичето какво да се прави... Sick Мерт е много сладък, особено като се беше разпял, Яман се чудеше откъде знае толкова много песни, как ги е запомнил всичките...  Joy а Туче толкова е влюбена в него и използва плана, за да е по-близо, а той само за Еюлюл си говори... Joy ама и Еюлюл хем го не ще, хем пък и е неприятно като ги гледа двамата с Туче... Mr. Green И този учител по пиано е бетер Халилудко, само като му видя жилетката и тръпки ме побиват, ще прави много гнусотии той...не знам как е в оригинала на ОК...  newsm78

Звезде  Hug ,напълно съм съгласна, с това,което си написала,че сцената между Ендер и Селим беше много по-вълнуваща,от тази между Мира и Яман  Peace ,а щом се впечатляваме повече от любовта на двойка,която се води кажи речи второстепенна,положението е много лошо според мен  Rolling Eyes

# 268
  • в подножието на планината
Павлинче, Hug Верче, Hug благодаря ви! Heart Eyes

Клодиии, Hug ще ме накараш да се кача на някой от платените автобуси и да пристигна на кафе у Софето... Joy

Дани, Hug отдавна да съм се отказала да гледам ПО, защото не гледам сериала само заради Чаги, той не ми е достатъчен, Rolling Eyes но Баръш/Селим/, Мине/Ендер/ и Танер/Мерт/ ме плениха с играта си и ще продължа да гледам заради тях... Peace Е, и Чаги играе перфектно, макар и Серка да полага много усилия, за да му пречи... Joy

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 15:48 от ild7210

# 269
ОМГ  Shocked  Shocked Shocked Shocked
задавих се с кафето  Sick
определено нашите миски са къде къде по хубави  Mr. Green а нашите са под всякаква критика  Joy Joy Joy тя таз шЪ  са пукне как се е издула  Joy Joy Joy Joy въх не мога да спра да се хиля  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo оххх има и ощеееее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
E, точно тука ми прилича на 40+.

Да се изходя компИтентно  и аз, не гледам По от 4 серия, но като ви четох любопитството надделя и гледах 2-та клипа на хорото и целуФката.
Споделям мнението на Бел, че Ча беше много зле, направо такъм страх и направо все едно го беше гнус. За хорото и двамата са дръвчета, и тук Бел е права, че който и да се хване на едно хоро, танца въздейства и човек изглежда хепи, но аз съм гледала онова в Перла, там беше в пъти по-добро.
Ся се кажете, че съм преднамерена, но да кажа една хубава дума и за цулУфана- лака за нокти на Серка е готин и е по-модата, най-сетне нещо да и е наред във външния вид, но с това се изчерпва. Аз не знам какъв е сценария, нито кой от двамата трябва да е влюбен, но текста на диалога предполага, че Яман страшно я харесва и би трябвало за него да е страхотно преживяване, знаете като целунеш за първи път, човека който обичаш какво е, Да ама Не, не знам целуфката беше ужасна и в никакъв случай романтична, нежна или тийн. Ча беше като дърво, не му се получи.
Манка Hug, и аз мисля, че тази роля е напълно неподходяща за него, особено стази партньорка, направо губи. Даже в АФК, където много си личи липсата на опит в началото се справя много по-добре в любовните и романтични сцени.
Видях, че сте коментирали адвоката и ролята му в Езел, чух и прочетох мнения, че тази роля за него е крачка назад, явно там е бил много добър целия актьорски състав.
Манка,
Скрит текст:
ние още в Конфети се разбрахме при Рени да направим освещаване на новото заведение, може би си пропуснала и да дойдеш непременно

Илде  Hug,  newsm59 на дъщеряти, пожелавам и освен много здраве и късмет, много любов и сбъдване на мечтите и, успешна реализация и весел празник! Tada Tada

Искам да кажа и за рейтинга, видях, че и Габи се чуди, аз също, защото още миналата седмица ги видях в туитъра цифрите и нарочно всичките го постнах, и цифра, каквато изкараха на другия ден, нямаше въобще, даже и приблизително същата, аз имам представа малко или много и от статистика, и от социология, и от математика, и няма такива методи за оценка. Айде спирам се зафалвам, че току що тоя пед....ст съдията не даде дузпа за Левски  Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт