Отговори
# 270
Ирче, мерси  bouquet и на теб за разяснението на сцената.
Благодаря на всички момичета до една, за яснотата която внасят около епизодите на ПО и не само.
Зизун, приятно изкарване довечера, че ако не греша разбрах, че, ще пируваш тази вечер.

# 271
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде,айде ЦСКА  newsm44 newsm44
Джейн,именно всичко съм на същото мнение  newsm10

# 272
Джейни  Hug пропуснала съм го този момент с уговорката. Разбира се, стига да съм тук като се разберете, идвааааааам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 273
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да се посмеем пак  Joy Joy Joy Joy

# 274
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 275
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая снимка не видях аз вчера  newsm78

# 276

голяма е скица Чачи кЪк се мъчи да играе халай чекмек и зейбек  newsm44 newsm44 newsm44
ама бива момчето справя се не е като дърво съвсем Joy Joy Joy Joy Joy
това са турски традиционни танци дето ги рипат по сватбите Wink до сега гледах няколко клипчета с такива танци,големо рипане му удрят,големо нещУ Joy Joy Joy Joy Joy

# 277

аз я турнаФ вчера у другото крило Wink пропуснала си я Peace

# 278
Дур бе че с тоя Чачо ме заболя стомаха от смях  Joy Joy Joy Joy

ааа Джейни айде айде с тия Левскари те без дузпа немогат  Joy Joy Joy ча па толко  Joy

само ЦСКА  newsm44 newsm44 newsm44

# 279
Скрит текст:
Тая снимка не видях аз вчера  newsm78
И аз не видях тази сцена в серията.

# 280
Да уточня, че Керем Бурсин е мой и не го давам на никой, нищо че съм адски толерантна Peace

А относно танците, сега се сетих, че Чачи танцува балкански танци точно като някой амеликански чичко hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Ама Ирка как се забавлява с Ча hahaha, а така, дане поглежда към мойто севгили Crossing Arms
Обаче най ме кефи там като беше на някакъв купон и танцуваха с едни девойки около него, сещате ли се колко сме се смяли какъв танцьор е  Joy Joy Joy Joy.

А, видях, целуфанчи от Езел май, да кажа, че Кенан и Бергюзар, какви целуфки праскат, тя със Султана ряпа да яде в 1001 нощ, въобще не ги почувствах, ама в Хулигана направо ми скриват топката Laughing

Але, але, Левски шампион е!  newsm44 newsm44 newsm44

# 281
Булка,ще идвам да пия кафе при тебе  Whistling

# 282
Само Уески  Party

# 283
Мачът е пълна скука Mr. Green

Да пийнем и хапнем следобедно, да ви е сладко

Скрит текст:

# 284
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дур бе че с тоя Чачо ме заболя стомаха от смях  Joy Joy Joy Joy

ааа Джейни айде айде с тия Левскари те без дузпа немогат  Joy Joy Joy ча па толко  Joy

само ЦСКА  newsm44 newsm44 newsm44
А така,те само тъй могат да бият   smile3512 Олееееее,шампиони сме,хайде,хайде ЦСКА  newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт