Отговори
# 450
  • в подножието на планината
Скрит текст:
Другото, което разбрах е, че тя по принцип не се целувала така, ама с Чачко нещо...... що ли, а той се раздава на макс!?!
За мен се целуваше и с Толгахан по същия начин.
Оооо, с Гизем целувките им бяха огъъъъън. Crazy

Ееее, Наде, тя тая като го нападнеше, имах чувството че ще го задуши... Joy

# 451
  • Още у мъглата ...
Тц, тц, аз не ща да я гледам тази целувка, но като отворих страницата направо ми се навря в очите... Sick Гадост... Sick
Много е гнусна нали,не знам на мен Серка от сопола ми е мега гнусна ,освен че не можех да я понасям ,вече и като я видя и това ми минава гнусотия  Sick

И аз съм така със Серка... ooooh! ooooh! ooooh!
+1  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Sick Sick Sick

# 452
  • София
[....
с последния материал който изгледахме  не му личи да се целува добре  Joy

Абе, целува си се добре, партньорките не могат го запрат  Laughing

Викаш, Наде, жененият мъж може да се окаже Чачко  Laughing

Наде, той, за да се оглежда по друга жена, значи за него този брак е приключил. Той вече не се чувства женен. Ако не е била Серка, е щяла да бъде друга  Peace

# 453
Скрит текст:
Другото, което разбрах е, че тя по принцип не се целувала така, ама с Чачко нещо...... що ли, а той се раздава на макс!?!

Хич нямах такова усещане, сладури ми бяха и то големи, и това си е.
Искам отново да ги видя, като екранна двойка.

# 454
Мишенце, каза ми го човек, който следи живота й отблизо и като човек, и като актриса.
Склонна съм да вярвам на това, а нена тази гнусотия, защото през времето прекарано във форума се начетох на какви ли не измишльотини за различни актьори.
Даже ако не знаете, а някои от Вас със сигурност не знаят, по едно време в нета излезна инфо от самите Хазал и Чаатай, че имат връзка и ужким го казаха свободно-да, заедно сме, имаме връзка.....дрън, дрън, та пляс.....не вярвам на подобни писаници, които не са подплатени с доказателствен материал. А какво значи това, ами като например всички видеа, статии та чак и в новините обявиха за наркоаферата в началото на годината. На това му казвам доказателствен материал, но от друга страна всеки вярва на това, което му отърва иизнася, затова аз вярвам само на сигурни източници, а не на безпочвени писания на нечий болен мозък.

Наде, може и да не е вярно. Лично аз не я упреквам за нищо Серка. Казах в другата тема мнението си. Ако е вярно, то мъжът просто е с приключен брак, не е Серка виновна  Peace
Мише, защо тогава днеска се извинява публично на жена си и казва, че е допуснал грешка и веднага ще прекрати връзката  newsm78
А, тя преди две седмици с Киво, той беше меко казано бесен, миналата с Ча се целувала  и натискала в заведение (сигурно са репетирали, щото коментара беше, че много нежно и романтично изглеждали, като истински влюбени #Cussing out), сега с този бизнесмен, ooooh! ooooh! ooooh!
Наскоро аз пък чух коментар от запознат човек, как е станала мис и как се е фукала, че ще е първа и колко нагло се е държала на конкурса, ама Не е станала Мис, а е втора.
Евтин пиар ooooh!

# 455
Скрит текст:

Хич нямах такова усещане, сладури ми бяха и то големи, и това си е.
Искам отново да ги видя, като екранна двойка.

Пепел ти на клавиатурата... ooooh! дано такова нещо да не се случва повече никога... Praynig Praynig Praynig

# 456
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе и двамата са си виновни,ама това не ми променя мнението за нея,пак си ми е еднакво  и гнусна и противна,дори и да е вярно или да не е ,ама по съм склонна да вярвам,че те такива връзки именно се крият ,няма го хване за ръката и се изтипоса с него,нали я знаят и всички ще я сочат с пръст,а и в момента стана по-известна,преди си беше незначителна актриса.Няма да рискува едва набрала инерция и да я спъне такова нещо,за мен това обяснява как една бездарница я канят да играе в такъв проект,където само кипази дадения образ и сериала само губи от такава "актриса" Peace

# 457
[....
с последния материал който изгледахме  не му личи да се целува добре  Joy

Абе, целува си се добре, партньорките не могат го запрат  Laughing

Викаш, Наде, жененият мъж може да се окаже Чачко Laughing

Наде, той, за да се оглежда по друга жена, значи за него този брак е приключил. Той вече не се чувства женен. Ако не е била Серка, е щяла да бъде друга  Peace
Не те разбрах. newsm78
Всичко, което се изписа е в някакви статии, Вие наистина ли вярвате на подобни писаници!?
Ааа, Звезде, дано Praynig се случи.

# 458
  • София
Абе, аз не съм я гледала тази Гизем, ама нека не са пак заедно, че обикновено попадат зад решетките отново заедно  Rolling Eyes

Джейн, не знаех, че се е извинявал. Голям "мъж", няма що  ooooh!
А, кой е Сива?  Rolling Eyes

Наде, имах предвид, че ако се е целувала така и с Толгахан, значи и с Ча може да завърти връзка и вместо с женен, да се окаже с Ча  Wink

# 459

В момента гледам ББ и установих, че мутрата на Пламен е същата като на Серка... hahaha

# 460
  • Варненска клюкарка

Ще вдене, и ще се поддаде, опората е паянтова. Laughing
На мен ми казаха, че слуха за Серенай не е верен и в свои изказвания отпреди изрично е казвала, че не желае връзка с обвързани мъже.

Е то оставаше и да каже че желае или има такава... Погледни отново снимката, тази която я обхваща до бедрата и се вижда как бърза- крачката е широка, а косата и се вее след нея, обърнала е гръб, а тя не пропуска възможност да я нащракат и да я отразят в медиите. Дори и позира на случайни срещи с журналисти, а тука ще си потроши краката. Онзи ден като я снимаха на улицата така ли беше- не, дори се усмихваше, просто нищо не криеше...Бизнесмена пък гледа в обектива като гърмян, а единия мъж до него прилича на един който вървеше с нея като я бяха снимали преди няколко дни с черно-белия тоалет на нишантъшъ-може да му е охрана. Във вчерашните вести пишеше, че не веднъж е засичана с бизнесмена  и че за година и половина имат още 2-3 други снимки по нощите и няколко пъти са и задавали въпроса...

# 461
  • У Диспансера ...♥♥♥

В момента гледам ББ и установих, че мутрата на Пламен е същата като на Серка... hahaha
И аз го гледам,ммм дано е Станчето,че ми е най-симпатична  Praynig

# 462
  • София
Момичета, имайте предвид, че жени, които са израснали без баща, често ходят с по-възрастни мъже и търсят в мъжете любим и баща т.е. 2 в 1  Rolling Eyes

Иначе той е по-виновен (за мен), защото той е обвързаният и би трябвало той да си слага спирачки  Naughty Серка си е волна птичка, но обикновено такива връзки трудно устояват на критиките  Rolling Eyes

# 463
Аха, сега те разбрах Мишенце.
Ти пък, ще попаднели  отново заедно зад решетките. И въпреки всичко, което се изписа, истината е някъде по средата и само те си я знаят.
Не ме интересува ничий живот било то на Ча, на Хазал, Гизем и т.н.
Бих била доволна ако Чаатай си намери добро момиче, което да го държи здраво стъпил на земята, защото изглежда добродушен и явно се лъже в хората и оттам идва поемането му по грешен път както в началото на годината.
Хазалката не я мисля, тя е веселячка по природа, не е свита, здраво стъпила е на земята, но Чаатай не е и ми се иска да го видя истински щастлив, и усмихната, и покосен от истинската любов.

# 464
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе и да е ,и да не  е,гнусна си остава за мен и това е ,то ще се разбере ,такова нещо не остава скрито,няма дим без огън са казали хората,що мен не ме свързват с такива мъже,хайде сега  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт