Отговори
# 435
Според мен просто Серенай в профил не излиза добре, оттам и целувките не изглеждат добре. И в Лалето не й се получаваха, макар че там бяха двойка с Толгахан  Rolling Eyes

Кой слух, Наде, за женения ли?
Да.

# 436
  • Още у мъглата ...
Според мен просто Серенай в профил не излиза добре, оттам и целувките не изглеждат добре. И в Лалето не й се получаваха, макар че там бяха двойка с Толгахан  Rolling Eyes

Тя щото в анфас пък е красавица неземна  Mr. Green Joy Joy Joy

Да, бе, тя и жена му се е включила в слуха, направо групова интрига са спретнали за Серка  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Как ли пък не  Joy Joy Joy Joy

# 437
  • София

Да.

Еее, значи може и да поддаде  Wink А, откъде чу?

Днес тук гледах снимки на жена му и детето. Нещо казали ли са?

Екстри, абе в анфас по-бива. Профилът й не е добър и оттам целуФаните (според мен) не са супер красиви  Rolling Eyes

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тя щото в анфас пък е красавица неземна  Mr. Green Joy Joy Joy

Да, бе, тя и жена му се е включила в слуха, направо групова интрига са спретнали за Серка  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Как ли пък не  Joy Joy Joy Joy
Да и тая на Толгахан също,тя страшна Серка,то и мен да ме изловят така ще казвам слух е слух  hahaha hahaha

# 439
незнам какво виждате ама аз все едно гледам шаран кога е на сухо  Joy Joy как зина с тая уста га че ли глътна въздух  Joy Joy Joy

В първия момент си помислих същото  Embarassed /срам ме е/
от какво  newsm78
мене не ме е и си го казах  Joy Joy Joy

# 440
  • в подножието на планината
Тц, тц, аз не ща да я гледам тази целувка, но като отворих страницата направо ми се навря в очите... Sick Гадост... Sick

# 441
  • Варненска клюкарка
Бел, за мен си задълбочи той целувката, но тя нещо не вдяна  ooooh!
Наде, загледай се внимателно. Вижда се езика много добре, но за после вече не споря, защото не виждам  Embarassed Може и Екстри да е права.

Мише, колкото се вижда тука, толкова се вижда и на острова в 52, там близва Х по горната устна, когато ги дават в по-далечния кадър (на два пъти) че и мляскането се чува... апък като се сетя и за Гиземката как беше  Crazy Може такъв да му е начина, беше се похвалил веднъж, че целувал много добре...(и скромен значи  Crazy Mr. Green)
Абе най -добре се беше наел в 18 ама пусто го пресече нащо момиче...още малко трябваше да го остави да и се невидят и притесненията Mr. Green

пп И аз съм казвала, че на Серка профилът е зле и не бива да я показват така- устата и е още по-кофти ooooh!

# 442
  • София
незнам какво виждате ама аз все едно гледам шаран кога е на сухо  Joy Joy как зина с тая уста га че ли глътна въздух  Joy Joy Joy

В първия момент си помислих същото  Embarassed /срам ме е/
от какво  newsm78
мене не ме е и си го казах  Joy Joy Joy

Ами, че ми изглеждаше като риба на сухо  Rolling Eyes

Бел, да, вероятно човекът си се целува така  Heart Eyes И аз съжалявам за 18-ти  Wink Хазал го спря, пък Серка не му даде. Няма късмет момчето  Joy

# 443
Мишенце, каза ми го човек, който следи живота й отблизо и като човек, и като актриса.
Склонна съм да вярвам на това, а не на тази гнусотия, защото през времето прекарано във форума се начетох на какви ли не измишльотини за различни актьори.
Даже ако не знаете, а някои от Вас със сигурност не знаят, по едно време в нета излезна инфо уж от самите Хазал и Чаатай, че имат връзка, и ужким го казаха свободно-да, заедно сме, имаме връзка.....дрън, дрън, та пляс.....не вярвам на подобни писаници, които не са подплатени с доказателствен материал. А какво значи това, ами като например всички видеа, статии та чак и в новините обявиха за наркоаферата в началото на годината. На това му казвам доказателства, но от друга страна всеки вярва на това, което му отърва и изнася, затова аз вярвам само на сигурни източници, а не на безпочвени писания на нечий болен мозък.

# 444
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тц, тц, аз не ща да я гледам тази целувка, но като отворих страницата направо ми се навря в очите... Sick Гадост... Sick
Много е гнусна нали,не знам на мен Серка от сопола ми е мега гнусна ,освен че не можех да я понасям ,вече и като я видя и това ми минава гнусотия  Sick

# 445
  • София
Мишенце, каза ми го човек, който следи живота й отблизо и като човек, и като актриса.
Склонна съм да вярвам на това, а нена тази гнусотия, защото през времето прекарано във форума се начетох на какви ли не измишльотини за различни актьори.
Даже ако не знаете, а някои от Вас със сигурност не знаят, по едно време в нета излезна инфо от самите Хазал и Чаатай, че имат връзка и ужким го казаха свободно-да, заедно сме, имаме връзка.....дрън, дрън, та пляс.....не вярвам на подобни писаници, които не са подплатени с доказателствен материал. А какво значи това, ами като например всички видеа, статии та чак и в новините обявиха за наркоаферата в началото на годината. На това му казвам доказателствен материал, но от друга страна всеки вярва на това, което му отърва иизнася, затова аз вярвам само на сигурни източници, а не на безпочвени писания на нечий болен мозък.

Наде, може и да не е вярно. Лично аз не я упреквам за нищо Серка. Казах в другата тема мнението си. Ако е вярно, то мъжът просто е с приключен брак, не е Серка виновна  Peace

# 446
Бел, за мен си задълбочи той целувката, но тя нещо не вдяна  ooooh!
Наде, загледай се внимателно. Вижда се езика много добре, но за после вече не споря, защото не виждам  Embarassed Може и Екстри да е права.

Мише, колкото се вижда тука, толкова се вижда и на острова в 52, там близва Х по горната устна, когато ги дават в по-далечния кадър (на два пъти) че и мляскането се чува... апък като се сетя и за Гиземката как беше  Crazy Може такъв да му е начина, беше се похвалил веднъж, че целувал много добре...(и скромен значи  Crazy Mr. Green)
Абе най -добре се беше наел в 18 ама пусто го пресече нащо момиче...още малко трябваше да го остави да и се невидят и притесненията Mr. Green

пп И аз съм казвала, че на Серка профилът е зле и не бива да я показват така- устата и е още по-кофти ooooh!
с последния материал който изгледахме  не му личи да се целува добре  Joy

# 447
Другото, което разбрах е, че тя по принцип не се целувала така, ама с Чачко нещо...... що ли, а той се раздава на макс!?!
За мен се целуваше и с Толгахан по същия начин.
Оооо, с Гизем целувките им бяха огъъъъън. Crazy

# 448
  • в подножието на планината
Много е гнусна нали,не знам на мен Серка от сопола ми е мега гнусна ,освен че не можех да я понасям ,вече и като я видя и това ми минава гнусотия  Sick

И аз съм така със Серка... ooooh! ooooh! ooooh!

# 449
  • Още у мъглата ...
Склонна съм да вярвам на това, а нена тази гнусотия, защото през времето прекарано във форума се начетох на какви ли не измишльотини за различни актьори.
Даже ако не знаете, а някои от Вас със сигурност не знаят, по едно време в нета излезна инфо от самите Хазал и Чаатай, че имат връзка и ужким го казаха свободно-да, заедно сме, имаме връзка.....дрън, дрън, та пляс.....не вярвам на подобни писаници, които не са подплатени с доказателствен материал. А какво значи това, ами като например всички видеа, статии та чак и в новините обявиха за наркоаферата в началото на годината. На това му казвам доказателствен материал, но от друга страна всеки вярва на това, което му отърва иизнася, затова аз вярвам само на сигурни източници, а не на безпочвени писания на нечий болен мозък.

Наде, може и да не е вярно. Лично аз не я упреквам за нищо Серка. Казах в другата тема мнението си. Ако е вярно, то мъжът просто е с приключен брак, не е Серка виновна  Peace

Стига бе, Мише, какво значи не е виновна  Shocked
Реално и двамата са виновни  Peace
Извинявай, но това е семеен човек, а ако се поставиш на мястото на жена му  Rolling Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт