Отговори
# 420
Скрит текст:
Изяде и носа значи  hahaha hahaha hahaha

Абе, и език й пусна даже 
Laughing
Не виждам подобно нещо, но щом казваш може и така да е. Laughing
Май, ще гледам отново епизода.
Ето го Хазалиния трейлър, Азра май, ще започне да става отмъстителна.

http://www.kanald.com.tr/ask/Video/8Bolum-Fragmani/21123

# 421
Габи Hug Hug Hug
Абе аз в клипа не го видях, ама тука  smile3556 smile3556

Ама Мишето казва, че  ppp има  newsm78

Рени, лека Hug

# 422
  • Още у мъглата ...

Езикът му се вижда, да, като си отваря устата, но после си я затваря отстрани на нейната уста  Peace
Не напразно ги има ръцете и е от далече снимано Peace

Мише  Hug

Бай дъ уей, шменти капели е и целувката на Азра и Керем, дето са подскачали някои от радост, там си праскат едни яки ръце отпред и нек си мислят някои , че се целуват зад ръцете  Mr. Green Joy Joy Joy Peace  

# 423
  • Варненска клюкарка

И аз се чудех да го напиша ли това, че ми се стори и на мен, а и в другата тема го обсъждат, но ми изглеждаше, че не я докосна с него, а само се видя Peace

# 424
  • У Диспансера ...♥♥♥
Направо ме хваща гнус от тая целувка,честно ви казвам,пуууу толко да ми е противна значи,той явно гледа да я изпревари докат не е зинала тая голяма паст  Joy Joy Joy
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 425
  • София
Бел, за мен си задълбочи той целувката, но тя нещо не вдяна  ooooh!
Наде, загледай се внимателно. Вижда се езика много добре, но за после вече не споря, защото не виждам  Embarassed Може и Екстри да е права.

# 426
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Аз видях,че за части от секундата изкара езика и веднага се насочи към горната и устна и встрани как каза Гъбка  Peace

# 427
  • Още у мъглата ...
Направо ме хваща гнус от тая целувка,честно ви казвам,пуууу толко да ми е противна значи,той явно гледа да я изпревари докат не е зинала тая голяма паст  Joy Joy Joy
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

То не напразно и в туити не подскачат от кеф с тази целувка и даже доста хора явно си казват, че такава terrible целувка не са виждали  Mr. Green ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 428
# 429
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Аз видях,че за части от секундата изкара езика и веднага се насочи към горната и устна и встрани как каза Гъбка  Peace

За скритото  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За нескритото  smile3521
Ами още поиче, кат е разбрал с кви пенсии се е целувала, как да не го догнусее човека  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

# 430
Бел, за мен си задълбочи той целувката, но тя нещо не вдяна  ooooh!
Наде, загледай се внимателно. Вижда се езика много добре, но за после вече не споря, защото не виждам  Embarassed Може и Екстри да е права.
Ще вдене, и ще се поддаде, опората е паянтова. Laughing
На мен ми казаха, че слуха за Серенай не е верен и в свои изказвания отпреди изрично е казвала, че не желае връзка с обвързани мъже.

# 431
  • София
Според мен просто Серенай в профил не излиза добре, оттам и целувките не изглеждат добре. И в Лалето не й се получаваха, макар че там бяха двойка с Толгахан  Rolling Eyes

Кой слух, Наде, за женения ли?

# 432
незнам какво виждате ама аз все едно гледам шаран кога е на сухо  Joy Joy как зина с тая уста га че ли глътна въздух  Joy Joy Joy

# 433
  • София
незнам какво виждате ама аз все едно гледам шаран кога е на сухо  Joy Joy как зина с тая уста га че ли глътна въздух  Joy Joy Joy

В първия момент си помислих същото  Embarassed /срам ме е/

# 434

Общи условия

Активация на акаунт