Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥
За тия лелки ли говорите бе,ми те едната е колко него,а и другите не са толкова възрастни newsm78

# 526
Я пуснете тия фотоси на Серка с бизнесмена да ги видя, че явно съм ги пропуснала  Praynig
Манка Hug, ето заповядай

http://gecce.com/foto-galeri/magazin-forever/serenayin-surpriz-aski?p=1

Мерси, Джейни   bouquet

Ама верно ли са ги изловили да се натискат с Ча  Shocked

# 527
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 528
Мамале, мамале, за този хубавец нямало значение мъж ли е или жена. #Crazy
Оооо, ако са тези трите не е страшно, в компания са, веселят се, не виждам нищо притеснително.
Даже се сетих и за снимката в микробуса.
Ние с наши близки не се ли бъзикаме понякога когато сме в компания, а!?
Не знам по на колко години са те, но Чачко бая възмъжал го раздава в този му период при все, че е бил малък..... ooooh! Shocked хормони майка, хормони на макс.

# 529
Я пуснете тия фотоси на Серка с бизнесмена да ги видя, че явно съм ги пропуснала  Praynig
Манка Hug, ето заповядай

Мерси, Джейни   bouquet

Така писаха в едно жълто издание, но ги били предупредили, че ако излезе нещо, че имат сериозни неприятности папараците, иначе новината беше, че към 2 и нещо след полунощ, отишли в някакъв бар и веднага започнали да се прегръщат и целуват нежно като влюбени Mr. Green, и като видяли, че ги снимат избягали през задния вход, снимки обаче нямаше.

# 530
  • У Диспансера ...♥♥♥

А тази снимка искам да ви кажа,мега трудно я намерих,при упорито търсене,и не съм я срещнала повече никъде ,направо е находка да знаете  ooooh!

# 531
  • София
Хайде момичета,

беше ми приятно  Hug  smile3524

# 532
Ся да ви съобщя благата вест, че отивам да къпя Съра и Лейдито, тургам ги да спят и после и аз ше се баням Joy Joy Joy Joy Joy, ше ходя при тати и бати и  smile3524
На вас пожелавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Бай дЪ уей, 35-40 не са лелки, а готини мацки, нали знаете жената има само една възраст 18 години, останалото е стаж Laughing

# 533
  • Варненска клюкарка
Абе двойно са му на годините, той изглежда на 18, а две от жените са на по 35-36 и не мисля, че са му роднини Peace За мен изглеждат абсурдно, даже и не искам да ги цитирам фотките Sick В Турция мъже и жени не се прегръщат по улиците, дори и да са роднини- най-много да се държат за ръка Peace Не гледайте какво показват по филмите- в тях истината е към 10% Даже мисля че жените не са туркини иначе едва ли биха се снимали в толкова свободна поза с мъж Peace

В подобен стил с три е и Юсуф....

# 534
Манка Hug, ето заповядай

Мерси, Джейни   bouquet

Така писаха в едно жълто издание, но ги били предупредили, че ако излезе нещо, че имат сериозни неприятности папараците, иначе новината беше, че към 2 и нещо след полунощ, отишли в някакъв бар и веднага започнали да се прегръщат и целуват нежно като влюбени Mr. Green, и като видяли, че ги снимат избягали през задния вход, снимки обаче нямаше.
такава новина имаше и с Хазал преди време  Joy пускат я пак и ако мине номера  hahaha hahaha hahaha

боже боже що съм ги мислила за много дърти незнам  Joy но пак са си отврат тия снимки и си ми мяза на платен  Naughty

# 535
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

А тази снимка искам да ви кажа,мега трудно я намерих,при упорито търсене,и не съм я срещнала повече никъде ,направо е находка да знаете  ooooh!

а е толкова хубава, всички са сияещи на нея, браво Ирка  Hug Hug Hug

# 536
  • Още у мъглата ...
Лека нощ на лягащите Hug Hug Hug

И аз ша ода малко при татю, мой са засечем там  Laughing
После па ша дода насам, не може без мониторинг  Mr. Green
 Joy Joy Joy

# 537
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ся да ви съобщя благата вест, че отивам да къпя Съра и Лейдито, тургам ги да спят и после и аз ше се баням Joy Joy Joy Joy Joy, ше ходя при тати и бати и  smile3524
На вас пожелавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Бай дЪ уей, 35-40 не са лелки, а готини мацки, нали знаете жената има само една възраст 18 години, останалото е стаж Laughing

ах, Джейн,  Hug Hug Hug, спокойна нощ и приятна баня  Hug Hug Hug

# 538
  • Още у мъглата ...

а е толкова хубава, всички са сияещи на нея, браво Ирка  Hug Hug Hug

А тази (не й помня името на актрисата) много си ги обича и двамата и до сега  Grinning Heart Eyes

# 539
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе не са чак толко отвратителни снимките,на тия дето е с Аблата са ми много по гнусни и по-мяза на платен там,еле  в къщата с още 3-ма от агенцията и ,как бяха застанали и тя в средата ,като Мадам  Sick ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт