Отговори
# 675
Здравейте! Hug Hug Hug
Как сте? Аз не успях,но дано вие днес да сте били така
Скрит текст:

Връщам се назад да чета,успях да вида само бюлетина от снощи на Зизу Joy Joy и така коментираната целувка/и на мен не ми хареса/. А може и да се възползвам от предложението на
ild7210 за първа серия на АФК. След сериите в четвъртък нещо пак ми е фемирско Joy Joy Joy
За всички  bouquet  bouquet  bouquet Приятна вечер! Hug Hug

# 676
wavey

Пуснала съм си любимата плейлиста.

С пожелание за усмихната неделя - поздрав за всички

Скрит текст:

newsm68 newsm68 newsm68  Манче  Hug Hug Hug  ще слънчасваш ли довечера    Nature Sunny

Звезде  Hug Hug Hug

Разбира се  Laughing но нещо са спрели преводите май  newsm78

# 677
  • В света на мечтите... ❤
wavey

Пуснала съм си любимата плейлиста.

С пожелание за усмихната неделя - поздрав за всички

Скрит текст:

newsm68 newsm68 newsm68  Манче  Hug Hug Hug  ще слънчасваш ли довечера    Nature Sunny

Звезде  Hug Hug Hug

Разбира се  Laughing но нещо са спрели преводите май  newsm78
Не знам какво става с тези преводи,нещо много взеха да се бавят,ама ще чакаме,когато,тогава  Rolling Eyes

# 678
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетке Hug в новата тема има изненада за теби... newsm48

аййййй, верно ли,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug чакай да те напрегръщам, докато чакам - ех, значи, незнам каква е, ама ми стопли душата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

я да видя дали ще може да видите снимки от морето Wink ако копирам линка във фейса

Прекрасни са снимките,аз още вчера у фейса ги видях,страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ти, миличка,  Hug Hug Hug беше студено сутринта, по късно се стопли,  но пък слънчево целият ден, обичам аз слънцето и морето, снимките го показват и затова сложих повече мои  Wink Wink Wink

# 679

аййййй, верно ли,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug чакай да те напрегръщам, докато чакам - ех, значи, незнам каква е, ама ми стопли душата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

я да видя дали ще може да видите снимки от морето Wink ако копирам линка във фейса

Тебе те видим, ама снимките - йок  Grinning

# 680
Скрит текст:

Ето ви и валериян.

# 681
Бел, ще покаже времето кой с кого и докога  Rolling Eyes Аз си казах мнението за Серка. Не я харесвам, но ако е верен слуха за мъжа, не я обвинявам изобщо  Naughty Въпросният бизнесмен е за бой, ама нейсе  Tired

И двамата са за бой. Основно той - да, а тя какъв го дири при женен мъж с дете. Ако толко я иска - да се развежда и после да си ходи с него. Ама не им стиска. Та, за мен, и двамата са за тупаник.

Но, в крайна сметка всичко е въпрос на гледна точка - нз дали гледахте черната Златка какви ги дрънкаше един ден във ВБ
Скрит текст:
за жената на нейния също женен възлюбен. Иначе тя била много вярваща и много добър човек и не му поставяла ултиматуми. Оня сам зарязал жена си, ама видиш ли си е още женен. Та такива ми ти работи  ooooh!

# 682
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:

Ето ви и валериян.
Скрит текст:
Хубуу момче  Flutter
Туй не е ли новото олтарче на релаксчето  newsm78

# 683
Здрасти на све дошли.... Hug Hug Hug Hug Hug

Турнах трушията, приготвих МишоГътакиса... 1ironing newsm79 wash hang 1dishes newsm55 newsm71

Свобода Бъчварова ся... newsm44 newsm44 newsm44

Нарцисчева...ти пак обяви банята... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ай двечирка ше ти я честитим Mr. Green

Брех, каква работна домакиня си имаме  smile3521

И аз отивам да довърша някои от тези работи и ш'са върна кат Нарцисчева - къпана.

# 684
  • София
Бел, ще покаже времето кой с кого и докога  Rolling Eyes Аз си казах мнението за Серка. Не я харесвам, но ако е верен слуха за мъжа, не я обвинявам изобщо  Naughty Въпросният бизнесмен е за бой, ама нейсе  Tired

И двамата са за бой. Основно той - да, а тя какъв го дири при женен мъж с дете. Ако толко я иска - да се развежда и после да си ходи с него. Ама не им стиска. Та, за мен, и двамата са за тупаник.

Но, в крайна сметка всичко е въпрос на гледна точка - нз дали гледахте черната Златка какви ги дрънкаше един ден във ВБ
Скрит текст:
за жената на нейния също женен възлюбен. Иначе тя била много вярваща и много добър човек и не му поставяла ултиматуми. Оня сам зарязал жена си, ама видиш ли си е още женен. Та такива ми ти работи  ooooh!

Да и жената не е без вина, ама пак казвам, след като той изобщо е достигнал до мисълта за жена извън брака, значи нещо вече не му стига в брака и той не се чувства женен. Затова във вината включвам и съпругата, за да стане кашата пълна  Laughing

И аз този уикенд го прекарах в домакинстване, ама няма как  Rolling Eyes

# 685
Той е.Ама е готин.

# 686
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

аййййй, верно ли,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug чакай да те напрегръщам, докато чакам - ех, значи, незнам каква е, ама ми стопли душата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Тебе те видим, ама снимките - йок 
Grinning

Явно, не става, защото съм си заключила профила за неприятели  Joy Joy Joy

# 687
И аз направих АКК, разходих Съра и Лейдито, пихме страхотно лате и вече се готвя да слънчасвамм Nature Sun With Face Nature Sun With Face Nature Sun With Face

Готвят голям туит за АФК на 21.11 от 18.30 ч

Ако някой се интересува, има промяна и при ASK, сменили са някакъм директор, новата е Nisan Akman.
Само не почвайте, че това е мъка и така нататък, сериала си се снима и на мен много ми харесва. И никъде никой не е споменал, че ще го стопират, а само в някои теми се пишат такива предположения. #Cussing out
И тъй като повечето пишете, че не го гледате, пък взимате отношение, не разбирам как го правите. newsm78 Crossing Arms
Хазал прави страхотна роля, вижте само как играе и направете сравнение с когото искате, готова съм да споря и то с аргументи Peace

Мармиши Hug, аз съм от приятелите Laughing, страхотни снимки, винаги съм искала да видя морето като е студено, ама....

# 688
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И аз направих АКК, разходих Съра и Лейдито, пихме страхотно лате и вече се готвя да слънчасвамм Nature Sun With Face Nature Sun With Face Nature Sun With Face

Готвят голям туит за АФК на 21.11 от 18.30 ч

Ако някой се интересува, има промяна и при ASK, сменили са някакъм директор, новата е Nisan Akman.
Само не почвайте, че това е мъка и така нататък, сериала си се снима и на мен много ми харесва. И никъде никой не е споменал, че ще го стопират, а само в някои теми се пишат такива предположения. #Cussing out
И тъй като повечето пишете, че не го гледате, пък взимате отношение, не разбирам как го правите. newsm78 Crossing Arms
Хазал прави страхотна роля, вижте само как играе и направете сравнение с когото искате, готова съм да споря и то с аргументи Peace

Мармиши Hug, аз съм от приятелите Laughing, страхотни снимки, винаги съм искала да видя морето като е студено, ама....

Хей, миличка,  Hug аз гледам АШК и го харесвам, като сюжет ми харесва, но най-вече Хазал - красива и много добре играе, толкова е различна и харизматична, страхотна е, не ми харесва визуално Керем, но мисля че добре играе и пресъздава емоциите без думи дори, Джан ми е симпатичен, да видим какво ще стане сега с Азра и ще има ли развите на отношенията им  Simple Smile

Като е топло е по-хубаво морето,  Hug Hug Hug, затова споделям, за да може да усетите и да ви заредя за новата седмица с усмивки и настроение

# 689
Гале,не ми показвай тъй олтарчето,че има хищни моми тука  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт