Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 381
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • Казанлък
Амиии умалено е.ММ по принцип е XL ,поръчах 2XL ,но може и номер отгоре да му е добре.И така му става,но щеше да е добре ако е с една идея по-голямо.Няма да му е като торба.Якето е добре ушито,не е размъкнато.С един номер по-голям от неговия, ще му заспи.

Благодаря!  Висок е 180см и се притеснявам,че якето със малкият размер ще му е късо. А по-голямото ще му е прекалено широко  Joy Ще си помисля още...  newsm78

# 481
Амиии умалено е.ММ по принцип е XL ,поръчах 2XL ,но може и номер отгоре да му е добре.И така му става,но щеше да е добре ако е с една идея по-голямо.Няма да му е като торба.Якето е добре ушито,не е размъкнато.С един номер по-голям от неговия, ще му заспи.

Благодаря!  Висок е 180см и се притеснявам,че якето със малкият размер ще му е късо. А по-голямото ще му е прекалено широко  Joy Ще си помисля още...  newsm78
Продавача дава точни размери,ако решите....

# 482
Какво означава статусът "Fund Processing"? Виждам го на поръчка, която съм получила

# 483
  • София
Fund Processing означава, че ще ти върнат парите. Диспут ли си пускала?

# 484
ВЕЧЕ 3 ти ден (след плащането ) не са ми върнали отговор ,че е одобрено Simple Smile какво значи това ?

# 485
  • Казанлък
ВЕЧЕ 3 ти ден (след плащането ) не са ми върнали отговор ,че е одобрено Simple Smile какво значи това ?

Кой трябва да ти отговаря???  newsm78
Погледни в самата поръчка,какъв статус има и дали вече тече времето на обработката

# 486
Някой който може и има желание да ми помогне,предполагам

# 487
  • Казанлък
Някой който може и има желание да ми помогне,предполагам

newsm78 newsm78 newsm78

Питах те защо очакваш някакъв отговор за одобрение от сайта? Провери ли си поръчката?

p.s.
Като имате някакъв проблем и искате помощ,моля да обяснявате нещата по-подробно. Не можем да гадаем. За мен въпроса ти беше много странен и помолих да уточниш какво имаш предвид и да си погледнеш какъв статус има поръчката ти в момента.
Отговорът ти направо ме хвърли в "тъч"...

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 18:47 от valpan

# 488
Ами не. Отбелязала съм я като получена

# 489
  • Казанлък
Ами не. Отбелязала съм я като получена

Нормално е. В момента се обработва. След като преведат парите към продавача,статусът ще стане Finished  Wink

Това е статуса на обработката. Има го и при връщането на парите...

# 490
  • София
Привет! Тъй акто съм направила поръчка на едни неща с DHL, знам  че задължително ще отидат на митница. Каква точно e процедурата? Те ти изпращат стоката на митница и ти отиваш да си я вземеш или те ти оправят документите и плащаш на тях? Досега не съм поръчвала така...   newsm78

# 491
здравейте !
търся, но не откривам- какво се прави ,когато продавачът е финиширал поръчката преди да съм я получила? може ли мейла на съпорта на али?

# 492
Незнайно защо в момента не може да се пазарува със ДЕБИТНИ карти newsm78 А  аз имам само такива  #Cussing out

# 493
Незнайно защо в момента не може да се пазарува със ДЕБИТНИ карти newsm78 А  аз имам само такива  #Cussing out
Това твое мнение ли е?!

# 494
  • у нас
ако някой я види някъде ммоля да свирне- отдавна нещо не ми е влизало така под кожата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт