Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 11

• 154 743
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • ГО
Дано не са пускани!

Някакъв пита годеницата си:
- Аз ли съм първият мъж в живота ти?
- Да, кълна се в децата си!

.............................................

–Ти, девствена ли си?
–Ми, още не съм!  Laughing

# 496
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
- В нашето семейство жена ми се грижи за всички дребни проблеми - пране, готвене, чистене, пазаруване, децата. Аз мисля само за глобалните неща.
- Така ли ?! А какви са тези неща?
- Ами...  глобалното затопляне, глада в третия свят, озоновата дупка...

# 497
  • Карлово
Две блондинки си седели в парка на пейка. Младеж се приближил и ги заговорил:
- Здравейте, аз съм Петър, а вие?
- А ние не.

# 498
  • Пловдив

# 499

УНИКАЛЕН!!!!!!!  newsm62 smile3521 newsm44

В двора към мен се приближи стар уморен пес. Съдейки по каишката му и по заобления корем, има дом и го гледат добре. Кучето спокойно се приближи към мен и аз го почесах. То се потърка в мен и влезе с мен у дома. Моментално щом прекрачихме прага на къщата, то се сви на кравай в ъгъла и заспа. След час се събуди, стана, завъртя се пред вратата, аз му отворих и то си замина. На другия ден то отново се появи в двора, поздравихме се, придружи ме вътре, зае същия ъгъл във всекидневната, наспа се и си отиде. Така продължи няколко дни подред. Стана ми любопитно и закачих на нашийника му бележка "Иска ми се разбера кой е стопанинът на това забележително куче и знаете ли, че то идва всеки ден при мен, за да поспи?" На следващия ден то пристигна с отговор "То живее в дом с шест деца, три от които са под три годинки. Просто идва да си отспи при вас. Може ли утре и аз да дойда с него?"

# 500
Скрит текст:
Семейството остава без пари. Жената казва на мъжа си:
- Ще отивам на Околовръстното да заработя.
Мъжът:
- Добре, аз ще ти бъда сутеньор.
Така и направили. Жената стои край пътя, мъжът седи в храстите. Спира един автомобил.
Шофьорът пита:
- Колко?
Жената:
- Почакай секунда! – и бяга в храстите при мъжа си – Васе, той ме пита „колко“?
Мъжът:
- Кажи му „Секс 50 лева, свирка 20 лева“.
Жената притичва до шофьора:
- Секс 50 лева, свирка 20 лева.
Шофьорът:
- Имам само 15 лева.
Жената:
- Почакай секунда! – и бяга в храстите при мъжа си – Васе, има само 15 лева.
Мъжът:
- Кажи му, че за 15 ще му лъскаш.
Жената притичва до шофьора:
- За 15 ще ти лъскам.
Шофьорът:
- Добре.
Сваля си панталоните и гащите, жената вижда достойнството му и казва:
- Почакай секунда! – и бяга в храстите при мъжа си – Васе, дай му 35 лева назаем…

# 501
Имам си една мечта.
Да си купя нива, да я засея с просо иииии...
Да си карам през просото!

Мъж и жена разглеждат картините в националната галерия и не могат да възприемат идеята на художника в една от картините. На нея са изографисани трима черни, чисто голи, на пейка в парка. Двамата отстрани имали черни пениси, а този в средата розов.
Кураторът на галерията забелязал, че двойката има проблеми и предложил помощта си. Близо половин час им говорил за афро-американската връзка на сюжета, че някои сериозни критици считали такива малформации за резултат от сегрегацията и подтискането на малцинствата и още куп бла-бла бисери от този тип.
След като си заминал, един дребен човечец, който стоял наблизо, се приближил до двойката и ги попитал:
- Искате ли да знаете какво точно изобразява картината ?
- Вие пък откъде ще знаете повече за нея от уредника - отговорили те.
- Ами знам, защото аз съм я рисувал. И между другото, тук няма никаква афро-американска връзка. Това всъщност, са трима шотландски миньори и този в средата си беше в къщи да обядва!

Строителна площадка. Край на работния ден. Кранист решава да си почине директно в кабината. Красота! Седи си, почива си: 100 грама + 200 + 200 + 100...
И му станало толкова хубаво, че изобщо да не слиза, за да не му се налага да се качва на другия ден. Така и заспал...
8 сутринта, да слиза долу за чиста вода си е самоубийство. От кабината оглежда цялата територия долу, вижда пазача и му крещи:
- Ей, пич!
От пресъхналото му гърло обаче не излиза глас. Но слава Богу, пазачът го забелязва и започва пантомима:
Кранистът, изобразявайки ходещ човек с пръсти, шепне: "Отиди"... Пазачът утвърдително кимва.
Кранистът, потривайки пръсти шепне: "Купи"
Пазачът утвърдително кимва.
Кранистът, показвайки V, шепне: "Две"
Кранистът, рисува силует с две ръце, шепне: "Бутилки"
Кранистът, духвайки въображаема пяна, шепне: "Бира"
Кранистът, потривайки си гърлото, шепне: "Да разквася"
Пазачът утвърдително кимва, затваря си очите с две ръце, а после ги открива и въпросително гледа краниста.
Полудял, кранистът, зъл като куче, слиза от с крана и се нахвърля на пазача:
- Да ти е*а майката! Помолих те: Отиди. Купи. Две. Бутилки. Бира. Да разквася. А ти?!
Пазачът:
- Всичко ти разбрах, но просто уточнявах (затваря си очите с две ръце, а после ги открива) ТЪМНА или СВЕТЛА!...

# 502
Заекът отива в магазина и пита
- Имате ли торта с моркови?
- Не, нямаме
- Е, жалко. На другия ден пак отива в магазина и пита
- Не, нямаме
- Е, жалко. И така няколко пъти. На магазинера му омръзнало от заека и направил торта с моркови. Дошъл за пореден път заека
- Да, имаме
- Много е гадна, нали отговорил заекът.

# 503
  • До морето :)
Една вечер млад мъж се прибирал от работа и гледа - асансьора не работи. Разкопчал сакото и с уморена крачка тръгнал да се катери по стълбите. Между четвърти и пети етаж се разминал с пищна девойка - гърдите й били като дини, стегнати в голямо деколте, а не особено дългата пола разкривала прекрасни, дълги крака и загатвала малкият стегнат задник на красавицата. Косите били руси, устните - алени, в лицето - ангел. Замаян от нея, той едва не се пребил. Качил се в жилището си и позвънял на домоуправителя Бай Пешо, питайки коя е тази мадама.
- Ама ти не знаеш ли? Миналия месец в апартамента под вас се нанесе мадамата, и тя живее сама, младо момче си, ерген - давай!
И така, на следващия ден мъжът решил да слезе и да опита късмета си. Звъннал и си мисли:
"Тя ще ми отвори. Ще кажа, че живея сам и ми е изгоряла ютията, и не мога да си изгладя ризата за утре. Ще взема нейната на заем и по-късно ще й я върна, след това ще я поканя за благодарност на по питие. След това ще я поканя на вечеря, ще идем някъде да хапнем, след това ще я заведа на кино и ще се сближим. Ще я поканя в нас, ще я чукам на леглото, на масата, на терасата, след това ще я изпратя и ще я чукам и у тях. После ще я чукам още няколко пъти, след което ще се оженим, ще пръсна един тон пари за сватбата, а тя ще ми роди дете. То ще ме буди в 2 през нощта, ще досажда и ще ми пречи на секса. Пък на нея по-късно ще й увиснат циците, ще надебелее, ще почне да ме пита къде са ми парите, да ми се кара, когато се прибирам късно, да се сърди заради секретарката Ели, да иска почивки, да не мога да си гледам мачовете с Ванката и Жорката..."
В този момент тя му отворила, той креснал:
-Абе я си еби майката, не ти ща ютията!!!!

# 504
Два сперматозоида (единият стар, другият млад) си приказвали. Старият сперматозоид започнал да обяснява на младия, как се опложда матката:
-Когато, те изстрелят, бързаш. . . бързаш, за да стигнеш максимално навътре и като видиш "стена", питаш "Ти ли си матката? " Ако ти отговори, че е матката - действаш !
Така се получило, че точно на следващия ден младият сперматозоид трябвало да провери наученото. . . Бързал, бързал, стигнал "края на тунела" и попитал:
- Ти, матката ли си?
- Тц. . . кариес.

# 505
Баща на 7 момичета, в отчаянието си кръсти 8та си дъщеря - Иван!

# 506
  • София
Една жена ми се обажда на рецепцията и ми казва:

- Ту ти ту рум ту!

- Тарататам та! - отговарям аз и ме уволниха.

Откъде да знам, че искала два чая за втора стая.

# 507
Една жена ми се обажда на рецепцията и ми казва:

- Ту ти ту рум ту!

- Тарататам та! - отговарям аз и ме уволниха.

Откъде да знам, че искала два чая за втора стая.

hahaha hahaha hahaha

# 508
Един мъж написал писмо до малък хотел, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал: "Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре.
Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?"
Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало: "От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените. Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката. Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми. И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл!"

# 509

Общи условия

Активация на акаунт