Лакове за нокти- 84

• 58 726
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Нова придобивка от промоцията в Сефора.  Heart Eyes

А това ли е реалният цвят на нокти? Доста по- червен е на другите снимки в нета.

# 46
Да се запиша и аз по темата все още не съм на коледна вълна Rolling Eyes

# 47
# 48
  • София
Нова придобивка от промоцията в Сефора.  Heart Eyes
Скрит текст:
А това ли е реалният цвят на нокти? Доста по- червен е на другите снимки в нета.
Ако е Dutch tulips, на който ми прилича на мен това си е реалния цвят, за мен това е малинен цвят. Мнооого любим лак и сега се подсетих следващият път да го сложа  Heart Eyes.
Нося червени напоследък, но на Коледа няма да съм червена 100%  Laughing, може би нещо златно  Peace.

# 49
  • Den Haag
Благодаря за новата темичка   bouquet

И аз съм на коледна вълна, с червени лакове и блестящи глитъри  Grinning

# 50
Нова придобивка от промоцията в Сефора.  Heart Eyes
Скрит текст:
Ако е Dutch tulips, на който ми прилича на мен това си е реалния цвят, за мен това е малинен цвят. Мнооого любим лак и сега се подсетих следващият път да го сложа  Heart Eyes.
Нося червени напоследък, но на Коледа няма да съм червена 100%  Laughing, може би нещо златно  Peace.

Да, Dutch tulips e цвета, точно като малиново червено бих го определила и аз.  Heart Eyes
На много от снимките в нета излиза просто червен, което не е реално.

# 51
Супер. Благодаря ви, момичета  bouquet Точно този цвят търся.

# 52
На мен Dutch Tulips ми седи една идея по-малинено от това на снимката - т.е. с още повече розово и по-малко червено, но така и не успях да го хвана реален на снимка. Прекрасен цвят, почти съм преполовила шишето (което си е геройство, предвид количеството налични лакове) Crazy

# 53
И аз съм на коледна вълна, с червени лакове и блестящи глитъри  Grinning
И аз така.

# 54
Не мога да не се похваля с новата си придобивка от размяна (благодаря на милата съфорумка!  Hug)

Не е точно коледен лак  Laughing, но страшно ми харесва. Благороден цвят на пустиня, отблясъци на пясък и зной, ще ме топли в зиморничавите ноемврийски дни. China Glaze Classic Camel:

Скрит текст:

Извинете за маслото по кутикулата в огромно количество, но просто нямах търпение да го снимам и покажа. Снимките са на изкуствена светлина, ама чак сега сварих да го намажа.

Иначе по въпроса в темата: нося доста повече червени лакове от преди една година, зелени също, не знам обаче дали е от сезона. Пък и в червените съм доста еднообразна: почти всички са ми малиново-винени оттенъци и текстура стъкло/желе. Такива харесвам просто  Simple Smile.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 23:54 от Pump17

# 55
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да се изфукам, скоро ще имам коледния комплект с новите пясъци на Кико:

Уж щях да се въздържам и най-много по 1 лак в месеца, а сега 8 наведнъж  Embarassed

# 56
  • Велико Търново
Червеното е винаги фаворит , всичко лъскаво също  Heart Eyes 

# 57
Запис и от мен HugМомичета магазина на ОПИ на Бузлуджа до 17 ли работеше

# 58
  • София
Запис и от мен HugМомичета магазина на ОПИ на Бузлуджа до 17 ли работеше

До 18.

# 59
Илли Мерси  bouquet 

Общи условия