Лакове за нокти- 84

• 58 705
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
В предишната тема някой пусна този уникално красив  Crazy Heart Eyes  Перфект S67  и днес не му устоях ./снимката е от интернет/
http://1.bp.blogspot.com/-dT8ZYDYI1Nc/Ub2ScX3g0PI/AAAAAAAAD_M/8r … DSC08564-crop.JPG

# 61
  • USA, Steak State

# 62
  • София-Младост
Запис и от мен HugМомичета магазина на ОПИ на Бузлуджа до 17 ли работеше

До 18.
Мин.седмица маникюристка ми каза, че щели да го затварят...вярно ли е?

# 63
Няма да затварят,ще продават лакове на Джесика

# 64
  • София
Urban decay - Vice Heart Eyes (клик върху снимката за по-голям размер)

# 65
Благодаря за новата тема!  bouquet
Все още не ме е обхванала Коледната вълна, но това не ми пречи да се лакирам в червено и зелено....Златистото също ми харесва, но не смея да отида така на работа...все още...
А аз да се похваля с новите си придобивки, които слагам в скрит текст, а снимките са от Интернет.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
- средният

# 66
подкокоросахте ме с този Св. Георги и си го поръчах днес, вместо Зоя Логан както мислех
даже се колебаех и за ламята, ама остана за друг път

# 67
Момичета, откъде да си купя лепяща лента/плат, с който се лепят счупени нокти в София?

Бих искала да отида в реален магазин, а не онлайн такъв  Peace

# 68
  • Варна
Момичета, къде във Варна мога да намеря бързосъхнещия топ на Jessica? В "Делфинчето" са заредили само някои базови продукти на марката, но топове нямат. Цените също ми се сториха доста високи на наличните продукти. А и момичето в магазина е ново и безкрайно некомпетентно! ooooh! Сайтовете Jessicabg.com и Стар Нейлз са само за професионалисти, нали? Устройва ме и онлайн вариант, но да е  бг, тъй като не ми се чака. Благодаря Ви предварително!   bouquet

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 14:40 от flufi

# 69
  • Sofia
Няма да затварят,ще продават лакове на Джесика

Така е, обаче не е сигурно, дали още дълго ще са на същия адрес.  Peace

# 70
  • Пловдив

# 71
  • София
Днес съм в лилаво, още не ме е хванала Kоледната червена вълна, но следващия вероятно ще е червен. Трябва да наваксам, особено след като 2 седмици бях принудена да не нося лак Sad

Още снимки > http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/11/golden-rose-purple-mirage-44.html

# 72
  • София
Момичета, откъде да си купя лепяща лента/плат, с който се лепят счупени нокти в София?

Бих искала да отида в реален магазин, а не онлайн такъв  Peace

Продават в Стар Нейлз и Beauty one. Виж точните адреси от сайтовете им. Peace Със сигурност има и други места, но само тези аз знам.

# 73
подкокоросахте ме с този Св. Георги и си го поръчах днес, вместо Зоя Логан както мислех
даже се колебаех и за ламята, ама остана за друг път

Честито, със здраве да си го ползваш. За мен е най- красивият зелен лак и по- лесно се комбинира, защото е по- тъмен.  Heart Eyes

# 74
хехе мерси, peperuda333 и дано
чакам го с нетърпение
заплюла съм си зелена Коледа тази година, дано ми пасне нюансът

днес пробвах да сложа 2 слоя топ лак на OPI Underneath the Mistletoe
само с един ми стои грапав и  блясъкът леко изчезва след съхнене
сега с два слоя  е доста по-добре, гладък и лъскав и глитерен

Общи условия

Активация на акаунт