Лакове за нокти- 84

• 58 703
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • София
От една година червено не съм слагала, уж щях да го направя днес, но пак посегнах към друг цвят.
Страхотни маникюри показвате Heart Eyes

# 31
  • Belgium
Принципно рядко слагам червено, но тия дни мисля да се поправя.

В момента съм с OPI my chihuahua bites

За НГ и Коледа още ми е раничко да мисля, но нищо чудно да съм с белите преспи на ChinaGlaze. Лошото му е, че е леко неудобен, закача се по дрехите, но е много ефектен.

Зимните Есита ги има вече по щендерите на марката. Гледах ги в BeFit, обаче никак не съм впечатлена, дори и от лака с червения глитър.

# 32
  • София
Аз още не съм ги виждала новите Есита, но след не толкова добрите отзиви за червения глитър, аз бия отбой. Чакам някой да ме разубеди Mr. Green

# 33
  • Ст Загора
Здравейте момичета! Като нова при вас някой ако може да ми каже от какво значение е дали лаковете са 5 free, 4 free, 3 free т.е. това което сте описали на първа страница !
Благодаря ви предварително!
Това са лакове без вредни съставки , 3 free е без трите най -вредни съставки . А 4 и 5 free са без тези три вредни съставки и още 1 или 2 съшо вредни липсват в тях.

# 34
  • София-Младост
На мен червеното по принцип ми е любим цвят, но тази година изобщо не го бях носила, и сега само сменям трите червени лака, които имам, и правя планове какви червени да си взема (по списъка, който си направих от вашите предложения в старата тема bouquet ). Сега мисля да пробвам новия си червен Сали Хенсън с червения глитър на Орли.

Снимах си новите придобивки от последния месец и половина.
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1454650_1020261 … _1337940261_n.jpg
Кой е лака на Orly?

# 35
  • Sofia
   Ала-Бала, не съм Малката Госпожица Мърморана, но мисля, че лакът е Devil May CarePeace Красив е наистина!  Peace

# 36
  • UK
Лака е Rockets Red Glare, изцяло червен, едър и дребен глитър с прозрачна основа. Simple Smile

# 37
Здравейте момичета! Като нова при вас някой ако може да ми каже от какво значение е дали лаковете са 5 free, 4 free, 3 free т.е. това което сте описали на първа страница !
Благодаря ви предварително!
Това са лакове без вредни съставки , 3 free е без трите най -вредни съставки . А 4 и 5 free са без тези три вредни съставки и още 1 или 2 съшо вредни липсват в тях.

Благодаря ти за отговора и обяснението!

# 38
  • София
frixi, placholina, nasito8988 много ви благодаря!  Hug
densi, Благодаря за новата тема.   bouquet

Преди не беше така, но напоследък определено времето влияе доста на настроението ми
и оттам на избора ми с какъв цвят да се лакирам. Чак на коледна вълна не съм, но
посягам предимно към тъмните и плътни нюанси и бляскавите частички.  Heart Eyes

Момичета, искам да ви попитам как да се отърва от тези ужасни балончета.  Close
При базата ми (лилавият заздравител на Пърфект) се получават още при нанасянето,
при Essie се появяват и по време на нанасянето, и след това...Пробвах всичко - не го тръскам,
нанасям тънки слоеве, чакам достатъчно да изсъхне...но те пак са си там!!!  #Crazy
Сега се лакирах с Essie - afterschool boy blazer, като преди това го разтръсках яко и поне
докато го нанасях балончетата бяха по-малко...  Rolling Eyes
Базата ще я сменя, препоръчайте ми някоя, която да не прави този проблем  Praynig ,
но точно в този цвят на  Essiе съм влюбена, искам да си го нося, но с тези балончета...
Мисля, че бях прочела назад в темите, че Seche махал балончетата, дали Poshe
също би могъл да се справи(поръчала съм го и чакам да пристигне)?
Ще се радвам да споделите мнения и препоръки.  Hug

AVON - Midnight Green и AVON colortrend - Rose Golden
Скрит текст:

# 39
Пак не посегнах към червеното, а напротив Laughing- към един розов нюд на Мойра в комбинация с водна декорация -

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 40
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не нося все още коледни лакове, по-скоро цветове според сезона - есенно-зимни. За Коледа ще си направя специален маникюр - или нещо червено, или нещо с частици и глитъри, или белия пясък на OPI. Не съм огромен фен на червените лакове, от 80 лака имам чисто 1 червен пясък и един тъмночервен крем на Essie. Толкова за червеното  Laughing

# 41
Нова придобивка от промоцията в Сефора.  Heart Eyes

# 42
  • София...........

Каква  е промоцията ?

# 43
Нова придобивка от промоцията в Сефора.  Heart Eyes

Каква  е промоцията ?

Тя беше само за един ден, купуваш нещо от магазина, подаряват ти вип карта и подаръци.  Wink

# 44
  • Sofia

А каква е тя...?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт