Лакове за нокти- 84

• 58 689
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
нападнала ме е абсолютна лакова апатия, но ако нося, то май червено най-много ми се носи в момента

# 16
  • Стара Загора
Вчера свалих Оpi Тhe spy who loved me , който ми е мини.
Искам да си купя голямо шише, но се чудя между няколко лака  Thinking
- Оpi Тhe spy who loved me
- Opi Affair in red square
- Opi Die another day
- OPI Danke-Shiny Red
Ще съм благодарна от мнения/ сравнения , който има някои от тези   bouquet

Първия thumbsup  superuu

# 17
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси за темата   bouquet
Аз си нося коледно червено вече...на вълна съм  Sunglasses

# 18
  • sofiq
Аз последните две седмици бях с блестяш червеникаво-оранжево-розов лак Crazy,много красив и особен цвят,на различна светлина придобива различен цвят Heart Eyes

http://tediata.blogspot.com/2013/11/blog-post.html

# 19
  • Казанлък
Носи ми се всичко на мен  Laughing

# 20
  • София
Аз съм на червена вълна, скоро носих влюбения шпионин на ОПИ, руската рулетка на Еси, и последно Red Baroness от Vinylux. Мисля сега да сложа Undernearth the Mistletoe Crazy Heart Eyes И след него може Show must go on, че миналаа година го сложих веднъж-два пъти.

Red baroness с малко кофти снимка:

# 21
  • София
Носи ми се всичко на мен  Laughing
И аз така  Crazy

# 22
  • Пловдив
Луд на шарено се радва - все още никой цвят не ме е грабнал, за да съм само с него.

# 23
Аз съм на червена вълна през цялата година. През две лакирания ми се случва да ми се доноси червено. Сега обаче ми се носят лъскави и бляскащи червени нюанси.
Момичета, някой взе ли си ESSIE Sable colar, бях му хвърлила око, а те точно него да не внесат?  ooooh!   Доста често ми се случва да онемея от избора на вносителите на козметика, изключват най- яките цветове от колекциите и внасят често срещаните и при други марки, това се случва особено често и с червилата. #Cussing out
Та моля ако някой има този Sable colar да даде мнение, че за другия лак,на който бях хвърлила око Toggle to the top се поразубедих. Praynig

# 24
Пак не посегнах към червеното, а напротив Laughing- към един розов нюд на Мойра в комбинация с водна декорация -

http://radi-d.blogspot.com/2013/11/nude-water-marbling.html

# 25
  • София
Ради, голям си майстор!  Hug

# 26
Ради, голям си майстор!  Hug
Благодаря тиииии! Hug

# 27
  • София
При мен цвета на лака по никакъв начин не е повлиян от сезона или някакъв празник. Слагам този цвят, с който в момента искам да бъда. Simple Smile
Radi D., много красив маникюр!

# 28
  • UK
На мен червеното по принцип ми е любим цвят, но тази година изобщо не го бях носила, и сега само сменям трите червени лака, които имам, и правя планове какви червени да си взема (по списъка, който си направих от вашите предложения в старата тема bouquet ). Сега мисля да пробвам новия си червен Сали Хенсън с червения глитър на Орли.

Снимах си новите придобивки от последния месец и половина.
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1454650_1020261 … _1337940261_n.jpg

# 29
Здравейте момичета! Като нова при вас някой ако може да ми каже от какво значение е дали лаковете са 5 free, 4 free, 3 free т.е. това което сте описали на първа страница !
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт