Лакове за нокти- 84

• 58 695
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  Аз пък днес изкарах един гаден ден на каръшки лако-шопинг.  Confused Кажете къде, освен в Elitis, мога да намеря пясъчните лакове на Perfect? Исках да си купя лилавия (S75), но беше изчерпан... А и не успях да открия въпросния магазин, който наричате "При Руснака", къде точно на Пиротска се намира, изобщо работи ли все още?

За капак, в магазинчетата, в които влязох, липсваше и Maybelline Polka Dots Chalk Dust (прозрачният с черно-белите частици). Някой виждал ли го е скоро, за предпочитане някъде в центъра?

bouquet
Аз съм го мяркала в Лили и Ремедиум,но беше още в началото като излезе,а за Перфект ги имаше и в Тити (красна поляна),но кои цветове има хич не съм гледала

# 706
  • София
Пред входа на безистена има малка стъклена витрина с изложени лакове и други козметични продукти. Ако идваш от към "Стефан Стамболов", се пада от ляво. Ако идваш от Халите, се пада от  дясно - входа за безистена, но магазина е в ляво, след фризьорския салон. Вижда се. Там лаковете са по- евтини. Simple Smile Руснаците са много любезни и е удоволствие да се пазарува при тях! 

# 707
Коте показва ми че е на Пиротска16
https://maps.google.bg/maps?hl=en&tab=wl
Малко след Атене е от същатата страна

# 708
  • София
След Атене, ако се идва от Халите.

# 709
  • Sofia
   Мерси, момичета, страхотни сте!   bouquet Няма как да не го намеря следващия път, при такова детайлно обяснение.  Sunglasses

# 710

Много са странни, но ми харесват.  Crazy
А новата визия на форума е ужасна. Sick

# 711
Момичета, знаете ли дали този лак го има в България? Видях го във ФБ преди малко и мнми хареса.
Скрит текст:

П.С.Извинявам се за голямото изображение, но не знам как да го намаля...

# 712
Black_cat_13, аз също съм сигурна, че лакове на Пърфект има в Лили и Ремедиум. Би трябвало да ги  има точките на Maybelline Simple Smile

# 713
# 714
Здравейте,
препоръчайте ми сигурен сайт от където да си поръчам Seche.

# 715
  • Sofia
Black_cat_13, аз също съм сигурна, че лакове на Пърфект има в Лили и Ремедиум. Би трябвало да ги  има точките на Maybelline Simple Smile

Благодаря ти за съвета,   bouquet. Мисля, обаче, че в Лили и Ремедиум има предимно обикновените серии на марката, а не пясъчната.  Wink А проблемът с точките на Мейбълин е, че са изчерпани навсякъде вече, влязох в 5-6 поредни магазина и бяха свършили...

# 716
  • Sofia
Здравейте,
препоръчайте ми сигурен сайт от където да си поръчам Seche.

Оттук, например: http://e-cosmetics.bg/nails-nokti-seshe-vite-p-1289.html.

А можеш и просто да си го вземеш от магазини Мориа.  Peace

# 717
Не мога от Мориа, няма около мен.

Този сайт сигурен ли е?

# 718
Скоро да кажа, че в магазини Тити има почти всички лакове на Перфект.

# 719
  • Ст Загора
Момичета, знаете ли дали този лак го има в България? Видях го във ФБ преди малко и мнми хареса.
Скрит текст:

П.С.Извинявам се за голямото изображение, но не знам как да го намаля...
няма го .

Аз бях тия дни с конфетите на флормар , люляково лилаво , синьо и конфетите в края на нокътя . И на безименния ГР джоли 115

Общи условия

Активация на акаунт