Отговори
# 270
  • София
добро утро  kaffeetrmker_2

Не ми се мисли за 28.11, дано всичко се размине  Praynig

Иначе в петък ни очаква музикална вечер  Wink

# 271
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бел  Hug ко викаш за пътуването в Турция...? Кви свидетелства за брак? Аз си ходя там без проблем и си посещавам кви ли не хотели...нямам спомен някой да ми е искал свидетелство за брак.  

Та, ако съм те разбрала правилно в 1-ва част на поста ти...в това няма нищо вярно. Naughty
Даже ако река да си замина с любовника..никой не е в състояние да ме спре да пресека границата с него и да си го заведа в хотелската стая. Много им пука на турците с кой влизаш в страната.

Сега да не си помислите нещо...? Mr. Green Наблюдения от достатъчно многото ходения в Турция при това къде ли не.

Колкото до делото на Ча...не може да е вярно. Naughty Ай Япъм няма да си сложи главата в торбата, при това за проект с американски партньори, като разчитат Ча да не бъде осъден.
Все пак тва ще бъде буюк резилик за Ай Япъм. Peace

# 272
# 273
Добро утро  Hug и бай бай отивам да се правя на работна  ooooh! до по късни срещи   bouquet

# 274
  • У дома :)
Айде Финдьо  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Зизулия Hug Релаксче Hug Лелче Hug Павлинче Hug Пепи Hug Бел Hug Джейни Hug Дани Hug Миси Hug Верич Hug лека работа  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI

Айде обедно да се разкършим Mr. Green  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Как го глътна само опашката му остана да стърчи  Joy Joy Joy Joy не бе и опашката прибра  Joy Joy Joy Joy Joy

# 275
Едно много спешъл кафе Heart Eyes

# 276
  • Под Сините камъни
Бел  Hug ко викаш за пътуването в Турция...? Кви свидетелства за брак? Аз си ходя там без проблем и си посещавам кви ли не хотели...нямам спомен някой да ми е искал свидетелство за брак.  

Та, ако съм те разбрала правилно в 1-ва част на поста ти...в това няма нищо вярно. Naughty
Даже ако река да си замина с любовника..никой не е в състояние да ме спре да пресека границата с него и да си го заведа в хотелската стая. Много им пука на турците с кой влизаш в страната.

Сега да не си помислите нещо...? Mr. Green Наблюдения от достатъчно многото ходения в Турция при това къде ли не.

Колкото до делото на Ча...не може да е вярно. Naughty Ай Япъм няма да си сложи главата в торбата, при това за проект с американски партньори, като разчитат Ча да не бъде осъден.

Зизунче ако съм разбрала и аз Бел имаше на предвид турците.За нас туристите е друго

# 277
Какво става днеска тия хич не са почнали субовете на Красавицата и звяра  Rolling Eyes

# 278
  • Варненска клюкарка

[/color]

Не бе Зиз, не си ме разбрала.  WinkНе става въпрос за пътуване на българи към Турция, а за пътуване наемане на хотелска стая от двойка, граждани на Турция, че тогава искат брачно свидетелство, лични карти, за да се докаже кой на кого е съпруг- това имах предвид Peace И за болниците където правят инвитрото е същото- пак свидетелство... Сегашния бащица на нацията много държи на морала. Дано да е станало ясно, че много объркано май го написах...
То остана и туристите чужденци да занимават с такива простотии- та те милиони женени и неженени посещават страната.... Само за поданниците става въпрос Peace
В България всеки си прави каквото си иска- и пет броя може да си регистрира, често даже и лични карти не търсят, пък  дупки с  по 2-3 звезди, в някои части на страната ни са истински бардаци, направо въртележка, кой влиза, кой излиза, използват се предимно с такава цел...

За оцветеното и аз съм казвала същото за компанията, но знаем и приказката за изключенията и че така както леко сбъркаха със Серка, така може и с другото WinkДано да не е вярно, но и да е  винаги са може да се постигне  споразумение- зависи от цената, която биха платили...

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 13:05 от Беллора

# 279
Здравейте момичета. Hug
Днес са пусна ли Дзверо който го гледа да си го тегли.

# 280
  • Под Сините камъни
Здравейте момичета. Hug
а субс има ли вече  newsm78.Че на мен  английския ми е като турския

# 281
Здравейте момичета. Hug
ич не са ги почнали  Rolling Eyes ич ни ма четете

# 282
Някой знае ли как се казва бащата на Ча newsm78

# 283
Някой знае ли как се казва бащата на Ча newsm78
Не знам лелче, Hug ни името на баща му, ни на майка му, само на брат му знам, казва се Аталай.

# 284
  • Под Сините камъни
Здравейте момичета. Hug
ич не са ги почнали  Rolling Eyes ич ни ма четете
ааа четем те бе  Hug ама рекох мой съ гу привели след като си писала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт