Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък да питам като гледахте Брадърите,кои влязоха в къщата,че аз гледах само тук там и видях само Лео,Денди,Пена и Киро,другите кои са  newsm78  
Благодарим сърдечно на тези дето ще се наемат да ми отговорят  Hug Hug Hug ,па ако нема такива,здраве да е  Mr. Green
Влезнаа Ели, Маги Желязкова, НИдялко, некъф от Сървайвър, Оня с татусуте по лицето...за другите не се сещам. newsm78

# 631
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Нидей рипа Зизулия,ми бягай прави тема,че чакам тука чичеци да ми дават хората  Joy Joy Joy
е, ти мина Нарциса, преди 2 поста ти дадох, ама не ги виждаш, само и само да ме плювнеш  Joy Joy Joy Joy

Павлинче, аз не пуша, ама тази песен навремето се пееше кашлям зле и беше точно за пушачите.

и аз да си кажа, че не пуша -  ако някой ме забележи, това от ДиБи го чух , ама ми хареса  Joy Joy Joy

# 632
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нидей рипа Зизулия,ми бягай прави тема,че чакам тука чичеци да ми дават хората  Joy Joy Joy
Чей ма...за къде бъразаш??? Брей пъ Нарцис бе.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми да не споменавам,ама нали се досещаш след малко де ще ходя  hahaha hahaha hahaha
Ша са гмуркаш при Теляков  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Рекох да го спестя,че много зехте се гъбаркате с мен  Joy Joy

# 633
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей ма...за къде бъразаш??? Брей пъ Нарцис бе.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми да не споменавам,ама нали се досещаш след малко де ще ходя  hahaha hahaha hahaha
Ша са гмуркаш при Теляков  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Рекох да го спестя,че много зехте се гъбаркате с мен  Joy Joy
Аууууууууууу, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 634

аааа Ренка, криво ма разбра, ама то сигурно щото съм от криворазбраната цивилизация и не мога много хубаво да се изказвам и аз трудно си хващам мисълта, затова ще да е  Wink Wink Wink
Майтапа се Hug

Джейн четох  bouquet

Айде за пушачите Laughing http://www.youtube.com/watch?v=Pg36ErXDes0&hd=1

# 635
  • Още у мъглата ...
Аз пък да питам като гледахте Брадърите,кои влязоха в къщата,че аз гледах само тук там и видях само Лео,Денди,Пена и Киро,другите кои са  newsm78  
Благодарим сърдечно на тези дето ще се наемат да ми отговорят  Hug Hug Hug ,па ако нема такива,здраве да е  Mr. Green

Жената на гробаря, Маги, онзи от Екс Фактор нарисувания, последния беше хубавец от Сървайвър - Ирка щи каже името, оф - нещо ми бягат имената  newsm78 Ако не ти е отговорено, дорде ги мисля, влез в сайта на ББ, чя аз уж гледах, пък си говорих и със систъра и .....  #Crazy  Joy

# 636
Павлинке Hug ко приказваш ти бе... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Рена от заета уста с цигара нема време каже "БАУ", Габа ходи с по 3 кутии...Джена не пуши активно, а пасивно...аз пушим най-малко... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 637
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гледам Слави и падам с актьорите  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 638
  • У дома :)

Дани Hug Heart Eyes Ели дет спечели ББ фемили , Джейсън от Х-фактор, Финдьо на Ирката от Сървайвър, Маги Желязкова, Нидялко  и последния ни мой са сетя Peace

# 639
Джейни ,можи и греена,самУ чИ Профи обеща туршия па я нема  

Зизунке ,ти кат отвърте канелаката на бидонтИ и после гИ взе за киселУ зелИ  ,кажи сия ни кога шЪ можим го опитамИ  туй зелИ

# 640
  • Още у мъглата ...
Влезнаа Ели, Маги Желязкова, НИдялко, некъф от Сървайвър, Оня с татусуте по лицето...за другите не се сещам. newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, и ти като мене описателно й ги написа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама важното е, че имаме желание да помогнем  Joy Joy Joy Joy Joy

# 641
Павлинке Hug ко приказваш ти бе... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Рена от заета уста с цигара нема време каже "БАУ", Габа ходи с по 3 кутии...Джена не пуши активно, а пасивно...аз пушим най-малко... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия Карнобатските,едната за трушията пита,другата за зелиту  hahaha hahaha hahaha

# 643
тая вечер с кокошките мисля да си лягам  smile3524 ама то много гюрултия по кордорите Blushта викам чек ви предопредим чи шЪ наням Blush по яваш и тихичко д'ан мЪ събудите Blushанадъмнъ Peace

ади гюле гюле  Stop Stop Stop Stop Stop

# 644
Скрит текст:

Jesse и аз го изгледах страхотно филми че само че дойдоха сцени с кекса в повече.
Мойте ашкъми пак у твойте спойлери начи.... Mr. Green
А, на мене кекса ми дойде тамън...ич не ми беше в повече....даже можеше и ощиии... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

какъв кекс  newsm78
ама Илайджа нещо е станал чок секси  Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт