София - център

• 21 524
  • 338
  •   1
Отговори
# 225
Фетица и другите мами район Оборище, Черковна, хайде да се видим!!! От март обикалям сама градинките, луднах вече  Crazy. Преди живеех до Пирогов и познавах всички, тука к`во става, пълно с градинки пред всеки блок и ник`ви контакти, а аз не съм такава интровертна някаква!!!

# 226
Фетица и другите мами район Оборище, Черковна, хайде да се видим!!! От март обикалям сама градинките, луднах вече  Crazy. Преди живеех до Пирогов и познавах всички, тука к`во става, пълно с градинки пред всеки блок и ник`ви контакти, а аз не съм такава интровертна някаква!!!
Ами така е, като ми избегА. Heart Eyes Иначе щехме да си пийваме кафенцата горе и да хапваме тортички.
Да знаете, че Калинучата е една много готина и ЦЕННА мама.  bouquet

# 227
Ех, Пъзел, как ми липсва кварталчето!!!! И благодаря за комплиментите!!!  bouquet

# 228
Ами мятай се в парк Оборище  Hug Въпреки, че аз моя убавец го пуснах на ясла, та от болести няма оттърване  Tired Мисля следващия месец да си е у нас, само да ни мине гадната кашлица ще сигнализирам за срещичка  Hug

# 229
Има ли мами,които живеят в Центъра?Аз живея на паметника Левски и ще се радвам ако има ще някой в този район,с който да си бъбрим. Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 18:12 от inly_inly

# 230
Здрасти Simple Smile
За съм на линия Peace
В центъра до Съдебната палата съм. Чудя се, ако не се съберем повече мамита, дали да не се съберем с мамитата от бул. Стамболийски newsm78

# 231
Mи може .защото като гледам каъв е наплива:)

# 232
  • София
Здравейте майки ! Много ми е приятно че се регистрирах тук! Аз живея в ж-к Обеля , но това е на 15 минути от центъра . Нямам си никого с когато да излизам и поддържам контакти относно бебчета .Ще ми е много приятно , ако някой пожелае да се видиме и станеме приятели . Аз съм бременна в 4 месец и половина , очертава се да раждам на 28 юли .  Обичам комуникацията и не ми се излиза самичка! Simple Smile

# 233
  • София
я и аз да се запиша , пък дано да повлека крак и след мене още централни мами да дойдат Simple Smile аз съм до Халите и съм вече настояща мама, но Стамболийски са ми малко далече май  newsm78

# 234
  • София
Ехо,аз съм от Оборище,Черковна по-точно  newsm68

# 235
Аз съм на Екзарх Йосиф до пожарната на Раковски. Grinning Но Стамболийски ми се вижда далечко._ilka_ ти си почти до нас, ако искаш пиши на лични да си разменим координати и живои и здраве като се стопли времето да извеждаме бебоци заедно  Rolling Eyes

# 236
Ами до НДК аз съм там с малката, някой да скитосва там Simple Smile

# 237
  • София
Аз съм на Дондуков

# 238
Addri - Супер Party  и аз до две седмици се нанасям на Дондуков 45. Искаш ли като се нанеса да ти пиша да ходим на разходки в парка Заимов?

# 239
айде записвайте се да се запознаем най-накрая в Заимов или Докторската

Общи условия

Активация на акаунт