ДЕКЕМВРИ наближава, бебевалежа се задава!

• 30 979
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
kokonche аз няма да ползвам пудра,само с крем  за подсичане ще мажем дупето

# 586
Ноеми, да ти е живо и здраво мъжленцето и много да ви радва   bouquet
Дано и ние се хвалим с лесно и бързо раждане  Praynig
Матилда за ръцете и аз съм така всяка вечер, подути, болят, не мога да ги свия  ooooh!  и забравих да кажа на доки  Rolling Eyes
Коконче аз взех течна пудра на Бочко освен крем за подсичане, но не знам дали ще я ползвам изобщо  newsm78
А днес имаше едно секцио, но забравих кое майче беше  ooooh!  , дано са добре и се гушкат вече, утр пък Кадровачето, много е вълнуващо sohappy

# 587
matilda_   и аз съм с постоянно изтръпване на ръцето особено нощем и то на ляватаа ръа, каазаха ми че е нормално Simple Smile

# 588
леле ами тва бяло течение не е ли опасно или секцио ще раждаш станислава? newsm09

# 589
  • UK
tanya_milcheva, Силвето_85 Hug

Rosinkaaaaa бялото течение и особено засилването му в тези последни месеци си е съвсем обичайно и не е повод за тревога, по всички книги си го пише Peace

За изтръпването на ръцете и аз имам дори бях забелязала, че и без да лежа на някоя ръка, тя пак си ми изтръпва, док ми каза, че е  съвсем нормално и поради тази причина ми изписа и магнезия Peace

А на вас,  подуват ли ви се краката? При мен урината е ОК, нямам албумин, белтъци отрицателни а краката ми салам - хамбургски са Whistling

# 590
леле ами тва бяло течение не е ли опасно или секцио ще раждаш станислава? newsm09
нее,нормално ще раждам.Ами нали уж казват че нямало бременна без бяло течение,аз до 8м нямах,сега ми се появи и според мен е силно,на база за сравнение че нямах изобщо,а и знам че именно бялото течение предпазва от инфекции а и така тялото се подготвяло за раждането....знам ли и аз  newsm78  цитирам това което съм чувала,в сряда ще видим доки какво ще каже  Thinking Thinking

# 591
  • София
Вече много се изморявам от нищо. Бях до АГ, взех си болничния най-после, напазарувах някакви дреболии, минах през работата си да го оставя и вече съм труп! Като се преуморя и всички около мен ме дразнят.
Ноеми има момченце!  newsm44 Two Hearts newsm18 newsm51 Честито!
 Аз пък също имам хемороиди, АГ ме "успокои", че от раждането ще се влошат. Имам си и крем и свещички за тях, имам си и бяло течение  Laughing, което не лекувам, ОК било, ако не ме сърби, не ми пари или не мирише лошо или да си промени цвета, така ми каза АГ-то. Само още не са ми изтръпвали ръцете. Момичета, благодаря ви за съветите и линка за скринчето. Коя мама ми писа за шкафчето?! Вече в главата ми е каша, но да кажа, че аз търсих точно в магазини за възрастни, но и там не ми харесаха тези, които мога да си позволя.
Юлияна честито момченцеее Hug  smile3525  bigdance2
Кадроваче,  Heart Eyes.

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 19:48 от Вилхелм Тел

# 592
ами аз си питам,понеже докторите за най-малкото те режат....

# 593
  • Плевен
Noemi честито бебче  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 594
  • Пловдив
Стани, поразрових се тук там, когато усетих, че и на мен ми е паднал корема, ама навсякъде пише, че това не е гаранция, че скоро ще се ражда. Така, че ще видим какво ще стане. Вече да ви кажа честно, ме е страх да раждам, защото вкъщи с тези вируси и болести, вече в чудо се видяхме. На мен също ми се засили течението, въпреки че при вагиналните изследвания съм чиста. Затова си предположих, че е нормално. Днес толкова се изморих, два пъти правих палачинки и вече искам да си лягам, ама и като си легна не ми е удобно. В рамките на 1 час, три пъти ме стяга корема, ще видим какво ще излезе през нощта Simple Smile

# 595
Честито на Ноеми! Да ти е жив и здрав! Много се радвам, че всичко е минало толкова бързо и неусетно!  Hug

Аз днес цял ден прекарах в болницата. Sad Уж за рутинен преглед на бебчо - е направо ни взеха здравето от чакане... Нямам думи. Направихме леко скандалче, ама какво от това... Събрали всички родилки - спешни и неспешни на едно място, и после се чудят как да се справят.  #Cussing out

Важното е, че бебчо е много добре - води идеални, плацента функционираща супер, подготвителни контракции на лице, тонове супер... За съжаление, следващата седмица пак там, че да били сигурни, че всичко е ок...  ooooh!

Мернах предишните постинги отгоре-отгоре и само да кажа, че и моите пръсти + длани ме болят много всяка сутрин. Точно като бабичка с артрит се чувствам.  hahaha

# 596
Честито момченце на Ноеми!  newsm30

Ще чакаме и новини от другите мамчета скоро  Laughing

Течение и аз си имам,надявам се да е нормално.Последния път всичко беше ок,в четвъртък съм при АГ-то на изследвания и ще видим после резултата.Коремът си ми е още на високо и малката много ми опира в ребрата.
Станислава,аз също имам проблем с топлото.По цял ден съм на отворен прозорец и по къс ръкав  в нас и все ми е топло,а когато съм някъде на вън и работи климатик  #Crazy цялата съм мокра и ставам червена като домат.От хормоните е.

# 597
Стани, поразрових се тук там, когато усетих, че и на мен ми е паднал корема, ама навсякъде пише, че това не е гаранция, че скоро ще се ражда. Така, че ще видим какво ще стане. Вече да ви кажа честно, ме е страх да раждам, защото вкъщи с тези вируси и болести, вече в чудо се видяхме. На мен също ми се засили течението, въпреки че при вагиналните изследвания съм чиста. Затова си предположих, че е нормално. Днес толкова се изморих, два пъти правих палачинки и вече искам да си лягам, ама и като си легна не ми е удобно. В рамките на 1 час, три пъти ме стяга корема, ще видим какво ще излезе през нощта Simple Smile
да,и аз се поразрових за "падналия" корем и аз намерих същото,абе каквото е,аз си бях решила че ще раждам м/у 10.12 и 20.12 и силно се надявам така да стане и по празниците да сме си у нас с бебчо,да отпразнуваме първата му Коледа  Laughing ......но ще го видим той какво ще реши Simple Smile Аз в сряда ще правя вагинални,анални и кръвни изследвания,до сега всички изследвания са ми били ок,надявам се и тези да са така.Днес малчо обаче не е толкова активен както обикновенно...дано да е добре  Sad

# 598
Честито момченце на Ноеми!  newsm30

Ще чакаме и новини от другите мамчета скоро  Laughing

Течение и аз си имам,надявам се да е нормално.Последния път всичко беше ок,в четвъртък съм при АГ-то на изследвания и ще видим после резултата.Коремът си ми е още на високо и малката много ми опира в ребрата.
Станислава,аз също имам проблем с топлото.По цял ден съм на отворен прозорец и по къс ръкав  в нас и все ми е топло,а когато съм някъде на вън и работи климатик  #Crazy цялата съм мокра и ставам червена като домат.От хормоните е.
Надявам се наистина да е от хормоните  Flutter

# 599
Честито момченце на Noemi и от мен, да е живо и здраво   bouquet
Ние днес бяхме на консултация - всичко е наред, води и плацента ок. Насрочихме дата за секциото - ако всичко е наред, на 14 декември ще си имам дъщеричка  Heart Eyes Малко по - късно е, отколкото аз исках, но...щом е за доброто на бебка, няма значение какво съм искала аз. И нещото, което ме зарадва изключително много - мъжът ми ще остане с мен в болницата през цялото време на престоя, ще ми бъде придружител. Много съм щастлива  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт