Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема V

• 64 758
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Супер, то не останало. Peace

# 31
  • на кого му пука
Това The 100 пак ли е сюжет с връщане назад във времето с цел оцеляване на човешката раса?

# 32
запис тук:)

# 33
може ли да питам за мнение за:

Atlantis
Defiance
Drop Dead Diva (този ми се вижда интересен,но за съжаление го няма в Арена)
Hemlock Grove
In The Flesh (дори не му намерих резюмето.за какво става дума в него?)
Les Revenants
Once Upon a Time
Ravenswood
Revolution
Saving Hope
The Neighbors
Siberia
The Tomorrow People (и на него незнам резюмето и незнам за какео става дума)
Witches of East End

ето на тези сериали съм хвърлила оченце.ако някой гледа някой от тях моля за отзиви:)

# 34
Defiance - великолепен, няма голям бюджет, но има много свежи идеи
Once Upon a Time - вълшебен първи сезон, втори позабавиха темпото, но от края на втори и сега трети отново вдигнаха летвата
Revolution - забавлявам се искрено, трябва да е драма, но го приемам от свежата му страна
Siberia - само го погледнах, представлява актьори със сценарий които играят риалити, пълен абсурд
Witches of East End - чуден за разтоварване

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 20:39 от Бумър

# 35
Drop Dead Diva е по-скоро адвокатска комедия, така че по-добре в другата тема питай. Peace

Ravenswood е спин-оф на Лъжкините, но на мен ми харесва много повече от тях. Мистериозен, мрачен, на моменти страшен.

Ето резюме на In The Flesh - Четири години след възкръсването им, правителството се опитва да реабилитира завърналите се от смъртта обратно в обществото, включително и тинейджъра Кайрън Уокър, който се завръща у дома, в малкото си селце Ланкашир, за да се сблъска с враждебно посрещане, а също и със собствените си демони.

Ето и на The Tomorrow People -  ”Хората от утре” разказва историята на група младежи, сред които обикновения Джон Йънг, които в резултат на рязка еволюция се сдобиват със специални сили. За повечето хора те са следващата стъпка в човешката еволюция, но за силите на злото те са пречка, която трябва да бъде премахната на всяка цена. За да оцелеят Джон и останалите трябва да работят заедно в екип и да разчитат на силите си и способностите да комуникират един с друг по телепатичен начин. Но въпреки своите умения (сред които се отличава внезапно телепортиране) те бързо откриват, че враговете пред които са изправени са много по-ловки и силни отколкото изглеждат на пръв поглед.

От Замунда са копирани. Peace

# 36
  • КиТ

Аз почивките май ще видя:
Ravenswood

Мислех си,че ще е пълна боза/като лъжкините  Tired/,ама като гледам на доста места го хвалят  Thinking

# 37
  • София
Гледам го, хубав е, щом ми настръхва косата.  newsm43

# 38
Потвърждавам за Ravenswood, като заклета фенка на Лъжкините ми беше малко кофти, че ни взеха Кейлъб, но така чудесно се вписва той там, че сега не мога да им се сърдя. Чудесен сериал, чакаме с нетърпение 7-ми януари.

Witches of East end доста по-интересен отколкото мислех! Препоръчвам го Wink

# 39
  • София
Записвам се в темичката ви да следя Simple Smile

Star-Crossed има ли идея някой кога почва, в imdb 2013 пише, но май ще остане за следващата ?

Чакам новите The 100, Intelligence, Black Sails

Вещиците
стават за убиване на времето, ненатоварващи са, приятни...
Ravenswood ми е една идея по-приятен от лъжкините, но последните серии нещо почна да ме  отегчава леко...а и си го представя как го превръщат в същата боза като лъжкините...
The Tomorrow People малко по-приятен от горните, но да си призная предимно заради чичото го гледам, просто и е страхотно симпатичен актьор.

# 40
мерси,момичета! щв свалям:) не съм гледала и лъжкините.ще погледна после за какво става дума при тях:) чакам отзиви и за останалите сериали,за които питах,но не е спешно......не съм чаааак толкова бърза в гледането:) само по 5 серии на ден хахахахахааа

# 41
  • КиТ
Аз изгледах 5те епизода на Ravenswood,по-добър е определено от лъжкините,не мисля,че ще се развие в бозава посока  Naughty

Почнах и днес Доктор Кой  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 42
  • София
принцеса_Фиона - Drop Dead Diva - гледах 5-6 серии, не ми хареса и го зарязах.
Имало едно време - първи сезон, много добре, втори, скучновато, трети, по-интересен от 2-ри, по-скучен ми беше като цяло от първи. Saving Hope съм хващала по тв-то, изглеждаше не лош, но така и не съм си го сваляла да гледам.

# 43
  • София
Не съм писала отдавна, но в работата този месец ни скапаха като че свършва света, а не само годината  ooooh! Tired
Попаднах на две нови промота, та да споделя:

Penny Dreadful

# 44
  • София
И още един за вещици - SALEM:

Общи условия

Активация на акаунт