Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема V

• 65 734
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • МАРС
Вече съм изгубила всякаква надежда за хубав вещерски сериал, жалко, че тематиката ми е любима. Sad
Поне пък не спират да опитват, ако не друго...

# 46
  • София
Аз си намерих инфото, ако някой друг го чака Star-Crossed стартира на  Feb. 17, 2014

# 47
  • София
Може би защото глътнах втората половина на сезона накуп на Вещиците от Уест Енд, обаче ми беше интересен, особено финала  Peace
Чакам втори сезон да разбера къде е Асгард  Simple Smile

# 48
  • МАРС
На него му гледах само пилотния епизод, хич не ме грабна.

# 49
Пак го опитай супер приятен и лек е.

Като гледам промото, Сейлъм ще е доста брутален.
Ева Грийн и демони, на този пък ще има здраво стискане на зъби под одеялото  Laughing

# 50
  • МАРС

Еее, тия в ИМДБ-то много лъжат, сега смениха датата на 19-ти март, 2014. Tired

# 51
  • София
И аз с такъв мерак го търсих тези дни и видях променената дата  Sad

# 52
  • София
Но пък в сряда чакаме Intelligence  Grinning
Тези дни по празниците пак си изгледах първи сезон на Лост, ех .....  Heart Eyes

Допълвам: в петък започва Helix, а в събота Bitten.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 12:44 от Amidala

# 53
  • МАРС
Intelligence го чакам като пенсионер пенсия. Grinning
Ако не друго, поне ще плакна око.
Lost много ми липсва, да взема да го врътна ли пак. newsm78

# 54
  • София
що? що? кой играе?

# 55
  • МАРС
Сойър Mr. Green

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 14:42 от sysko kid

# 56

Еее, тия в ИМДБ-то много лъжат, сега смениха датата на 19-ти март, 2014. Tired

я дайте резюме на български:) (може и на немски в краен случай Mr. Green)

falling skies е супер! не очаквах да е така добър като го започнах и все отлагах да го гледам.сега го преполових вече за няколко дена само. кой е режисьор? пишеше нещо стивън спилбърг,но незнам .....може би е взаимстван от филмът на спилбърг падащи небеса (който също харесвам).

# 57
  • в морето до колене
А кой е филмът на Спилбърг "Падащи небеса"? Не се сещам за такъв...

На сериала Спилбърг е продуцент.
При телевизионните сериали режисьорите не са от такова голямо значение като при игралните филми. Рядко някой работи постоянно, често се канят режисьори за по един епизод, често някои от играещите актьори режисират (аз чакам с нетърпение Ноа да го направи вече  Flutter). Разбира се, ако става дума за някой по-именит, може и цяла рекламна кампания за сериала да се изгради в/у името му. Както беше с американския римейк на House of Cards - рекламиран, че ще е режисиран от Дейвид Финчер, който всъщност е един от продуцентите, но е режисирал само първите два епизода. Но пък надали някой въобще е обърнал внимание, че епизоди 5 и 6 са режисирани от Джоел Шумахер.  Wink

По-важни за сериалите са сценаристите / авторите на идеята. В случая авторът на сериала е Robert Rodat - сценарист на "Спасяването на редник Райън" (оттам и връзката със Спилбърг), "Патриотът" и един от сценаристите на първия "Тор".

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 23:13 от мячик

# 58
  • София
Аз харесвам сериалите на J.J. Abrams, и като цяло имам големи очаквания към тях. Единственото ми разочарование досега е Алкатраз, нещо не успяха да се справят с идеята и не я развиха както трябва. Иначе имаха разкошен актьорски състав.

# 59
И тук да кажа, че излезе новият епизод на Teen Wolf след дългата почивка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт