Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 860
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 1 920
Има нещо много странно в отношението на двете Златки и Желязкова към Пенка.
Според мен те не би трябвало да й се подиграват. Били са същите на нейните години. Simple Smile

Няма нищо странно. Вече са придобили самочувствие и се имат за голямата работа. Във всяка "джунгла" е така. "Опитните" се имат за нещо повече от останалите... даже и да не са забравили откъде са тръгнали. Но Пенка наистина е "бисер", нещо като втори Пацо, това не може да се отрече. А Златките поне винаги са си знаели горе долу мястото, не са имали претенциите за друго.

Примерно Пенка вика, че не я избрали за Мис България, щото била циганка... Е това ли е причината?! Laughing

# 1 921
Един Пацко би освежил малко въздуха вътре... Ми то вътре жена, до жената, мила моя майно льо...

# 1 922
  • София
Нали НК обяви, че Райна е последната звезда, която влиза в къщата???/ Сега нов съквартирант ще влиза....... newsm78 Изненади всякакви в този сезон.  hahaha

# 1 923
  • Някъде в Матрицата
голяма драма с тази преса, и не само при Пенка  ooooh!

само мен ли не ме дразни леко чупливата ми коса от всички жени в БГ ? Rolling Eyes

май нещо не съм в ред newsm78 Mr. Green

И моята коса е чуплива и с обем. Изправянето с преса го оставям на фризьорите. Сама с косището си не мога да се оправям.  Peace

# 1 924
Пенка с преса или без преса...по-хубава няма как да стане, кво се кахъри толкова,та чак и нямало да се къпе, заради липсата на преса... мъка, мъка...

# 1 925
  • SF
Маги защо постоянно търси мисиите? не е ли наясно, че така може и гладни да си останат следващите седмици  Mr. Green

За да покаже, че е умна, прозорлива и познава играта. Че  трудно ще я заблудят или излъжат. Предпочита да е гладна, отколкото недосетлива и без женска интуиция и нюх за случващото се около нея.

А според мен това е параноя.

# 1 926
Моля, светнете ме: Финдо в кой по ред Сървайвър е бил и с кои други уастници, че ми се губи нещо?

# 1 927
Маги защо постоянно търси мисиите? не е ли наясно, че така може и гладни да си останат следващите седмици  Mr. Green

За да покаже, че е умна, прозорлива и познава играта. Че  трудно ще я заблудят или излъжат. Предпочита да е гладна, отколкото недосетлива и без женска интуиция и нюх за случващото се около нея.

А според мен това е параноя.

Жената мисли за фигурата си Simple Smile
При изобилие от храна и нямане на какво да се прави, всеки си навира главата в хладилника. Laughing

# 1 928
участва в сървайвър 2 май с Джина Стоева.

# 1 929
  • Варна
Моля, светнете ме: Финдо в кой по ред Сървайвър е бил и с кои други уастници, че ми се губи нещо?

Когато победител беше Георги Костадинов - стриптизьора, други по-запомнящи се бяха Георги Дренски, Бъч, дъщерите на Ники Мартинов. Май и Джина Стоева беше тогава.

# 1 930
  • Варна

Когато победител беше Георги Костадинов - стриптизьора, други по-запомнящи се бяха Георги Дренски, Бъч, дъщерите на Ники Мартинов. Май и Джина Стоева беше тогава.

Забравих и моя учител по математика от гимназията, много готин тип, жалко че отпадна първи.

Ето клипче: http://www.vbox7.com/play:82ddac8f

# 1 931
Не знам...тя предизвиква някакво усещане за нечистоплътност...няма вид на жена, която е голям фен на хигиената

В предаването Мис България, Пенка и още 2 момичета бяха, така да се каже, чистачките на къщата. Само се караха с другите момичета за хигиената, как другите дори бельото и дрехите не си перат, камо ли чиниите да си измият и разни такива. Пенка тогава определено държеше на хигиената.. Даже си спомням как си беше изпрала прашките, които спонсора й е купил и си ги беше сложила на леглото да съхнят, защото нямаше къде  Grinning

Иначе какъвто и да е Финдо, много го харесвам още от Сървайвър. Даже като ми остане време ще си пусна сезона, пак да го изгледам.
На обяд като гледах как тренира и на мен ми се дотренира  Grinning

# 1 932
Маги я познавам бегло от младежките ѝ години, преди да стане мутреса. Добро момиче, приятна и общителна,  движеше с разни музиканти - явно оттогава е запазила тази страст към високите децибели, от която сега си патят комшиите ѝ. Тренирала е лека атлетика, ако не се лъжа - затова краката ѝ в горната част (бедрата) са доста едри и мускулести ...  та голям проблем ѝ беше да ходи с къси поли горката  Laughing  А и за манекен е не особено дългокрака - слезе ли от платформите,  дъ-то и се оказва доста близо до земята  Mr. Green Загледайте снимки, които не са фотошопнати ... Peace  Изклюкарих ... олекна ми  Laughing   

# 1 933
# 1 934
Един Пацко би освежил малко въздуха вътре... Ми то вътре жена, до жената, мила моя майно льо...
То, ако само жена до жена беше, щеше да е добре, но на мен ми изглежда, че са клонинг до клонинга - 4 броя Златки Shocked...може да ги разредят малко, пък ако ще и Пацо да влезе на мястото на някоя от тях Grinning

Общи условия

Активация на акаунт