Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 867
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 1 905
Олеее.Сега чух Финдо как говори. Все едно слушам Виктор Калев, от "Шоуто на Слави", в ролята на майстор Фичката.

# 1 906
На мен Пенка ми е противна на първо място чисто визуално...грозна и нагла физиономия...
от там нататък маниерите и поведението ми засилват цялостното усещане за гнус към нея Sick как някой се решава да го докосне това "карибско" тяло, не разбирам...
и това ходене гола...абе точно на третокласна магистралка ми прилича...
(знам, че звучи злобно и гадно, но така я усещам и не ми се отдава да я харесам по никакъв начин)

# 1 907
бъзикат се с откритието на Киро за подмладяващите билки  Laughing
Райна замалко да им се върже  Mr. Green

и хайде стига токоз .......!

# 1 908
На мен Пенка ми е противна на първо място чисто визуално...грозна и нагла физиономия...
от там нататък маниерите и поведението ми засилват цялостното усещане за гнус към нея Sick как някой се решава да го докосне това "карибско" тяло, не разбирам...
(знам, че звучи злобно и гадно, но така я усещам и не ми се отдава да я харесам по никакъв начин)

newsm10
Аз и в басейна не бих влязла след нея no

# 1 909

Неошлайфаното Аз на останалите скрити лимонки, затова и ми е най-симпатична.

# 1 910
Неошлайфаното Аз на останалите скрити лимонки, затова и ми е най-симпатична.
И на мен поради същото, не че съм очарована от личността й.

# 1 911
Финдо към Киро:
- Виж имаме нова снимка.
- На кой бе?
- На нов съквартирант.

ББ събра всички съквартиранти в спалнята ще има мисия.

# 1 912
Не знам...тя предизвиква някакво усещане за нечистоплътност...няма вид на жена, която е голям фен на хигиената

# 1 913
  • SF

Laughing  Обаче косата на Маги е убийствена,много ми харесва и мисля,че си е нейна

Има 2 реда екстеншъни за обем в долната част.

# 1 914
За какво ще е тази мисия ?
Ще има наистина нов съквартирант,макар че снощи казаха,че Райна е последния  newsm78
Лео нападна Хининус и спря

# 1 915
Не знам...тя предизвиква някакво усещане за нечистоплътност...няма вид на жена, която е голям фен на хигиената

Може и да е вярно,че нямала да се къпе докато не и донесат пресата,а това и е било аргумента да не влиза в банята.Сега след басейна пак не се е къпала сигурно  Sick

# 1 916
Днес Пенка е с права коса, май са й дали пресата.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 15:19 от Voayor

# 1 917

Може и да е вярно,че нямала да се къпе докато не и донесат пресата,а това и е било аргумента да не влиза в банята.Сега след басейна пак не се е къпала сигурно  Sick
Е, в басейна нали се е изкъпала...кво толкова  Laughing

# 1 918
голяма драма с тази преса, и не само при Пенка  ooooh!

само мен ли не ме дразни леко чупливата ми коса от всички жени в БГ ? Rolling Eyes

май нещо не съм в ред newsm78 Mr. Green

# 1 919
четох, че Светлана Василева или там както се казваше една плеймейтка, ще влиза.

Общи условия

Активация на акаунт