Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 734
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 160
Какво става в тази къща,защо изчезват вещи,режат се кабели - ДБЛ и той полудя май

# 2 161
Явно и аз не съм добро същество, защото също не бих подкрепила такава кауза.100пъти бих дала парички за някое болно детенце, но ще се замисля за каузата на Златка.

Може би ако познаваше момчето или друго такова щеше да си на друго мнение  Wink

# 2 162
Аз пък си мисля, че ако Фотка имаше доказателства, досега да ги е предоставила, където трябва ....

Утре ще е при Кулезич.

уаууу  Crazy Shocked с голям интерес ще им гледам сблъсъка на двете  Laughing

# 2 163
Направо да отива с доказателствата и да се приключи, че явно много я гложди...
Какво толкова и е направил Мариан, че толкова злобее срещу него  newsm78

Нищо не и е направил, но просто хората го харесват, а нея не. И естествено, не може да го преживее и се мъчи да излее всякаква помия върху него, за друго не може да се хване и почна секс. му ориентация. Нищо, че толкова ревеше, че видите ли се обсъжда сексуалността на Станка, носи ли полички или не. Ама виж, нея не я е срам да развява евентуалните си предположения, за сексуалността на Мариян, навсякъде, където я поканят.

Искрено се надявам, Кулезич да не подвие опашка като Гала, да каже някои неща на тази бизнес/мутра дама - ако евентуално така ги усеща. То бива злоба и агресия, но нека се поспре малко.

# 2 164
Явно и аз не съм добро същество, защото също не бих подкрепила такава кауза.100пъти бих дала парички за някое болно детенце, но ще се замисля за каузата на Златка.

Може би ако познаваше момчето или друго такова щеше да си на друго мнение  Wink

Права си. Точно така е, тогава изведнъж хората стават много състрадателни, като ги касае, а иначе е много лесно да се омаловажа приноса на някого, какъвто и да е той, който и да е човекът и за когото и да е. 

# 2 165
ББ newsm78 отряза кабела на сешоара/пресата hahaha

ДБЛ беше. Видях го как скъса нещо и го натика под възглавничките на диванчето в банята.

# 2 166
  • Варна
Аз пък си мисля, че ако Фотка имаше доказателства, досега да ги е предоставила, където трябва ....

Утре ще е при Кулезич.

уаууу  Crazy Shocked с голям интерес ще им гледам сблъсъка на двете  Laughing

Хахахахаха, аз сблъсък не очаквам. Ваня ще говори, Кулезич ще люпи семки с бронежилетка. Laughing

Но и аз ако бях на нейно място, не бих си подритвала трудовата и здравната книжка едновременно. Naughty

# 2 167
Ясно ,че всичко е дело на ДБЛ,но не знам каква е целта  newsm78

Затворили са ги в спалнята да си измислят някаква мисия и  спряха звука,когато Маги почна да казва защо ги карат сами да си поставят задачи,в никой друг Брадър не го е имало това (поне аз така разбрах де)

# 2 168
Тук още върви без прекъсване на звук и рекламите на Диема Фемили - http://veetle.com/index.php/channel/view#5093d103380c6/8c69af736

ДБЛ малко по-малко взе да разкрива скритите неща под предтекс, че си търси лака и ги намира уж случайно. Върна скъсаните кабели и гримовете. Маги взе да се съмнява, че той е крадеца, но ДБЛ отрича като се оправдава, че ги е намерил гримовете в шкафа, а кабелите в банята. По-рано той обвини Ели, че крие нещата на съквартирантите.

# 2 169
  • Варна
Ясно ,че всичко е дело на ДБЛ,но не знам каква е целта  newsm78

Според мен се опитва да привлече антиЗлатки вот. Опитва се да е някакъв дразнител, за да бъде оставен в Къщата. Иначе за една седмица няма как да спечели симпатии по друг начин..

# 2 170
Финдо се направи на майстор и му се получи. Успя да оправи сешоара на РЗ като съедини кабела.

П.п. Жалко спряха линка. Днес съм настроен конспиративно - май продуцентите четат форума. Mr. Green

# 2 171
ДБЛ не ми се вярва да е съсипал сешоар за 250 лв., гадно е. Да криеш нещо добре, но да съсипваш чужди вещи нарочно не е честно.

# 2 172
РЗ, обаче добре реагира - не и стана приятно, но запази самообладание.

# 2 173
ДБЛ не ми се вярва да е съсипал сешоар за 250 лв., гадно е. Да криеш нещо добре, но да съсипваш чужди вещи нарочно не е честно.

Аз го видях даже писах по-рано. Просто не можах да разбера какво скъса и скри в банята. Струва ми се, че ДБЛ разбра, че е прекалил затова изкара всичко скрито.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 14:28 от Voayor

# 2 174
Простете, кое е това "ДБЛ"?

Общи условия

Активация на акаунт