Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 364
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Sofia
Сега изгледах промото за довечера,ББ да разобличи пред всички двете дебилчета-Пена и Льольо ...какви са тези посегателства над собствеността и личността на ,,жертвите,,им...Чак и нож забило тръстенишкото недоразумение  #Cussing out

# 2 491
Аз пък искам Джийсън и Пена да останат, за да ги разкрие ББ и да им светят маслото  Sunglasses
Зависи какъв е сценария на ББ.
Но гледах ,че вече им разплитат подлата игра - Райна е убедена че дебилното същество прави мизериите,а кЪриПското тяло помага.
Ако вота беше отрицателен може би щяха да имат прецедент във вота - 99,9 % срещу Людмилчо  Mr. Green

# 2 492
Райна как всъщност разбра, че е Людмил? Видя ли го или само предполага?

Хаха, гледах сега едно видео...НИдялко казва на Райна, че тя е "Нидялко в женски вариант"...същата като него била -натурална, Истествена, красива  Laughing Райна се хвана за главата и избяга викайки " Малиии, пепел ти на езика"  Laughing
Не и хареса особено тоз комплимент Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 15:25 от karmen77

# 2 493

Днес ,когато гледах живото даваха Денди и там други говореха,включиха спалнята и ДБЛ казваше ,че Райна му е разпиляла солети в леглото.Тя каза ,че не е ,но му е взела лака и докато не си признае ,че той върши поразиите няма да му го върне.Каза,че е сигурна ,че е той и Пена му помага.ДБЛ се закле,че не  той. (горе-долу това разбрах аз,не знам дали умея да преразказвам Simple Smile )
Това чух аз,после мисля,че спряха за реклами.

# 2 494

Днес ,когато гледах живото даваха Денди и там други говореха,включиха спалнята и ДБЛ казваше ,че Райна му е разпиляла солети в леглото.Тя каза ,че не е ,но му е взела лака и докато не си признае ,че той върши поразиите няма да му го върне.Каза,че е сигурна ,че е той и Пена му помага.ДБЛ се закле,че не  той. (горе-долу това разбрах аз,не знам дали умея да преразказвам Simple Smile )
Това чух аз,после мисля,че спряха за реклами.
Е, той ако заради един лак ще се предаде, значи е по-тъп отколкото го мислех Mr. Green

# 2 495
  • UK
е Райна нали някой беше писал, че е имала две участия тези дни, много ясно, че ще се "досети"

# 2 496
Лилиту при Дикоф

# 2 497
  • Под липата
Малеееееей, ма вЕрно имало разлика между гей  Flutter и обикновен педераст. Педерастът е просто човек с различна сексуална ориентация, а геят   ooooh! - е, те такова като ( много ми хареса определението - браво   bouquet ) Змийсън.
За пореден път ми се потвърждава теорията, която съм наблюдавала с години.С типажи като Змийсън съм се срещала спорадично през годините, ситуацията ми е налагала да имам близко общуване и да опознавам малките им, дребни гейски душички. За щастие и за цвят съм познавала и двама-трима обикновени педераста и шапка им свалям.
  Сега попрочетох нещичко из нета за ДБЛ  Rolling Eyes Признавам, това създание ми беше абсолютно неизвестно до момента на нахлуването му в къщата на ББ. Визията му още от самото начало ме накара да си помисля за него ''Хм, поредното гейче'' и мигом се засрамих, но си обещавам повече никога, НИКОГА да нямам съмнения в себе си  Mr. Green Много правилно съм си го преценила  Whistling
 Извинявам се за дългият пост, от снощи ми се е насъбрал  Whistling
 Подчертавам, тоя никъде не е признавал сексуалната си принадлежност, даже в някакво интервю твърди, че гадже му била някаква участничка в Х-фактор, но за мен е гей. Може би, е гей най вече с поведението си, за другото не мога да бъда 100% сигурна, докато не видя  Mr. Green
  Намирам поведението, отношението на въпросният Змийсън за грозно, отвратително, злобно, дребнаво, инфантилно и дебилно. Такива личности като него, които използват глупостта, маниполируемостта на семпли хора като Пенка, не могат да докажат нищо друго, освен, че са подли като петнисти хиени с ниска морална чистоплътност.  
Не разбирам идеята му на този образ каква е, честно  Thinking Не разбирам защо точно и с какво точно си мисли, че ще навреди на Златките като злобее така срещу тях?Това е типичната злоба на грозноват, хилав гей срещу красиви ( особено РЗ ) жени, които спят с хубави мъже, за който грозният гей може само да мечтае. Карибуто, също. Тя , разбира се, проявява ревност и с всичките сцени, включващи откровен ексхибиционизъм ( на неин език - циганско гологъзене  Rolling Eyes ), само се опитва да привлича внимание. Нямам оправдание за простотията на Карибуто. Осъзнавайки простотията си, човек трябва да знае мястото си. А тя, я използва като оправдание. Това девойче не само няма да си вземе поука, да понаучи нещо, след като така и така челно се е сблъскала с този нов свят, а дори напротив, сеирджиите й, ще я тикат и съветват да е ''себе си'', че е ''върха и така''  и т.н, и т.н. Единственото, което Пепиту е усвоило вече е да се кифлее. То, това най лесно се учи, най достъпно е.
 Необяснима ми е тази близост между Д**е и П***а  newsm78  Змийсън, определено я използва, но близостта с подобна ...личност, определено не е в негова полза. Всъщност, то вече няма значение - видяхме го що за Убавец е  Tired

Моля, не си мислете, че съм фен на Златките. До скоро хич не ги и харесвах, освен визуално. За РЗ даже бях чела скоро, че имала връзка с някаква мутра и правели диви скандали из дискотеките в Сл. Бряг, че се били с гея Азис  Crazy. Такива личности няма как да ми бъдат симпатични.
ЧЗ пък отмъкна женен мъж и сега се жалва от жена му, че я била тормозела  ooooh!  
Факт е, обаче, че досега се държаха прилично, не ме дразнят, даже започнах да ги гледам с приятно чувство. Несъмнено и двете са много хубави ( това си е мое мнение, подчертавам за всеки решил да ми доказва обратното Simple Smile  )
 Та..., Джийсън - вън!!!!!

# 2 498
  • Варна
Аз не бих била толкова строга към Пенка. Изобщо не я харесвам, но в Къщата (в частност Златките и Финдо) доста и се подиграваха и в очите и зад гърба. Финдо даже я наричаше Пеньо.
Нормално е да се озлоби.

# 2 499
това са 2 мата глупаци Злобил и сестра му Грозил

# 2 500
  • Под липата
 Пенка я гледах малко в формата на тв7, после от познати във фейсбук, ми попадна профилът й. Мога да кажа, че не съм си изградила спонтанно мнение за нея.Първоначално, каквито и да са ми били чувствата спрямо това момиче, никога, дори и за секунда не можах, обаче, да изпитам жал. Животът и друг път ме е срещал с посредствени, глупави и ужасно наивни хора. Те, обикновено, са много плахи, свити, недоверчиви и да, нападат когато ги настъпиш, но това е мнооого крайна тяхна мярка.
 Пенка е всичко това - и глупава, и необразована, и злобна. Всичко това гарнирано щедро с голяма доза самочувствие, което, обаче, видяхме, че издиша, а това я прави още по злобна и неуравновесена.
 Не ми е симпатична Кариби и това е. Казах и причините в предишният пост. Пенка не е човек, който би се учил ( не в буквалният смисъл - училище, университет  Crazy ). Тя е човек, който би копирал поведение, което счита за успешно и което тя би сметнала за трамплин в живота. Нейната цел е поредният спонсор, чрез който да издържа себе си и многобройната си фамилия. Пенка няма скрупули, няма задръжки, няма морал, няма устои, няма коректив.
 Единствената причина да се обърне срещу Златките ( независимо дали са я коментирали или не ) е факта, че вижда в тях конкуренция и тъй като очевидно я превъзхождат, единствената и реакция е нападението. Много първосигнално, но ...какво да очакваш от първобитен човек като мис Карибско тяло?

# 2 501
  • София
това са 2 мата глупаци Злобил и сестра му Грозил

Сега остава да видим и коя ще е вещицата и всичко ще си дойде на място.

# 2 502
  • Варна

Единствената причина да се обърне срещу Златките ( независимо дали са я коментирали или не ) е факта, че вижда в тях конкуренция и тъй като очевидно я превъзхождат, единствената и реакция е нападението. Много първосигнално, но ...какво да очакваш от първобитен човек като мис Карибско тяло?

Само числено и по корекции.

# 2 503
  • София
 Да Не забравяме ,че на двамата им е първо влизане в шоуто и не се усещат как прекаляват,влязли са в играта си и преминават границата. Не вярвам да са толкова злобни,това не е злоба,а жажда за игра ,интерес и малко ниско интелигентно рзбиране за шегата...докъде може да е шега.   Joy

# 2 504
  • София
Аз не бих била толкова строга към Пенка. Изобщо не я харесвам, но в Къщата (в частност Златките и Финдо) доста и се подиграваха и в очите и зад гърба. Финдо даже я наричаше Пеньо.
Нормално е да се озлоби.
Финдо, че и казвал в очите Пеньо съм пропуснала. Зад гърба и сигурно са се подигравали, ама и тя не си поплюва. Кара ги по домова книжка ooooh! Joy
Бях решила абсолютно непредубедено да гледам Пенка и изявите и. Компромис, че е необразована, компромис, че е проста, но компромис че е зла и отмъстителна  за тоя дето клати гората, под дефолт  няма как да направя.

Общи условия

Активация на акаунт