Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 353
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Финдо е хубав, но ми се струва, че освен за фитнес няма какво да говори. Скучен е, като че ли..
Ако махнат фитнеса Финдо може и в друга светлина да се види, не че е гении на мисълта, но на него му е най лесно там. Та той си е все едно на работа.

# 2 551
Абе хубави са златките. Пенка след няколко корекции в най-добрия случай може да заприлича на Зара.

На фона на Пенка са хубави  Laughing
Като гледам Златка русата с една корекция на нос от грозна е станала хубава. Невероятно - ще взема и аз да отрежа моя.
Ама Пенка цялата и мутра е дефектна  - може малко да се разкраси ама хубавица колкото и да я обработват няма как да стане.
Златка черната не знам ква е била преди,но сега ми е мъжка и хич не ми харесва

# 2 552
  • Варна
Има нещо такова. Пенка ми е неприятна още като влезе в Къщата, не мога да повярвам, че я защитавам, но някак не ми се вижда справедливо Златките да се изкарват готини на неин гръб. (нямам предвид външност, макар ЧЗ преди корекциите може да се мери с Пенка)

# 2 553
Щом такива и като Пенка започнахме да ги изкарваме хубавици какво да кажа вече. В "Мис България" я вкараха, за цвят и контраст, тя взе че си повярва, че наистина може да се нарежда из хубавиците. Изобщо е крайно неуместно Пенка да я спрягаме за красавица и да я сравняваме с тази или онази.
Изобщо тоя Карбовски много го бива да прави от Пепеляшките звИзди. Първо беше Николета, сега Пена  ooooh!

# 2 554
Абе хора, как е изглеждала ЧЗ преди корекциите?  newsm78 Тя нали само гърди и устни е правила... какво друго, че чак неузнаваемо променена?

# 2 555
  • UK
ми те сигурно затова са я вкарали Пенка-да блеснат Златките
чакам  с нетърпение тестовете по история и география, където ще установим, че Златка вече е научила столиците и трите имена на Левски, а Пенка даже не разбира какво я питат  Rolling Eyes

# 2 556
  • София
ми те сигурно затова са я вкарали Пенка-да блеснат Златките
чакам  с нетърпение тестовете по история и география, където ще установим, че Златка вече е научила столиците и трите имена на Левски, а Пенка даже не разбира какво я питат  Rolling Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 2 557
  • До морето
Абе хора, как е изглеждала ЧЗ преди корекциите?  newsm78 Тя нали само гърди и устни е правила... какво друго, че чак неузнаваемо променена?

Много добре си изглеждаше ЧЗ преди корекциите. И двете са й излишни, според мен и не я разкрасяват, а обратното. Хексе, много я харесвам по принцип и съм съгласна с повечето й мнения, ама малко преувеличава в случая.

Аз Златка си я спомням още от Бягство към победата и много добре си изглеждаше там  Peace

# 2 558
В Мис България, Пенка имаше подобна задача като на ЧЗ, но за правопис. Резултатите бяха плачевни - обърка даже как се изписва България.
Ще я видим Златка тази вечер, но от сега си знам че ще се представи по-добре спрямо преди (благодарение на продуцентите и Патрашкова). Дежавю мисията от тази вечер ще има за задача да чисти медийния образ на ЧЗ.

# 2 559
Sad Много тъжно ми става да го гледам този Недялко. Те всички полудяват като влязат в ББ, но неговият случай на моменти изглежда твърде тежък.

# 2 560
  • Ню Йорк
Освен Денди, НИдялко и Ели всичко останало по цял ден прави упражнения  ooooh! Прилича ми на някакъв спортен лагер.

# 2 561

Много добре си изглеждаше ЧЗ преди корекциите. И двете са й излишни, според мен и не я разкрасяват, а обратното. Хексе, много я харесвам по принцип и съм съгласна с повечето й мнения, ама малко преувеличава в случая.

Аз Златка си я спомням още от Бягство към победата и много добре си изглеждаше там  Peace

+1
А русата специално аз, я харесвах повече преди. Сега ми е като от калъпа на всички останали. Особено с тази дълга коса, разделена на път, на малкото й лице изобщо не ми стои добре. Като я прибере е по-добре.

# 2 562
  • Под липата

На фона на Пенка са хубави  Laughing
Като гледам Златка русата с една корекция на нос от грозна е станала хубава. Невероятно - ще взема и аз да отрежа моя.

Shocked smile3535 smile3505

Щом такива и като Пенка започнахме да ги изкарваме хубавици какво да кажа вече. В "Мис България" я вкараха, за цвят и контраст, тя взе че си повярва, че наистина може да се нарежда из хубавиците. Изобщо е крайно неуместно Пенка да я спрягаме за красавица и да я сравняваме с тази или онази.
Изобщо тоя Карбовски много го бива да прави от Пепеляшките звИзди. Първо беше Николета, сега Пена  ooooh!
Съгласна

# 2 563
В Мис България, Пенка имаше подобна задача като на ЧЗ, но за правопис. Резултатите бяха плачевни ...

Не че я защитавам или това е оправдание, но Пенка е учила до 4ти клас. Тя си е буквално необразована! А Златка и вишУ има... и с майка учителка... Whistling

# 2 564
  • София
Пенка ме дразни единствено с начина ,по който говори-превзето и надменно,все едно е не знам си каква звезда  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт