Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 875
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 540
  • В Космоса
Има всякакви мъже. Намират се и по-интриганти от жените, но да обсъждат външен вид на трети лица зад гърба с лека злобица, както е присъщо на жените, май не съм чувала.

# 541
  • Варна
Има всякакви мъже. Намират се и по-интриганти от жените, но да обсъждат външен вид на трети лица зад гърба с лека злобица, както е присъщо на жените, май не съм чувала.
Не си случвала на "мъже" Peace

# 542
Немците треперят за фигурите си много повече от германките. Постоянно на обяд се дискутират калории, спортни постижения и тн.  Всичко зависи от обществото. Просто българското общество е много женомразко. Това си личи и при динамиката мъж-жена. Жената я избират, тя трябва да задържа мъжа си, да не му се тръшка при изневери и тн. Защото разводът и напускането от страна на мъжа за жената е фатален. При германката играта е обратна. И цялата динамика е друга. Ако мъжът иска секс за една вечер или за повече, трябва да е с хубава фигура, иначе никой с него няма да си легне.

Ставала съм свидетел на това как МНОГО дебела германка мачка и обижда хубави млади мъже, че са грозни, че свършват бързо, че са зле в леглото. Става дума за жена, която е над 100 килограма и наистина хубави момчета. Унижава ги и ги прави на нищо, а те й се връзват.
JoyОх, бе жена ще ме умориш. Викаш само в БГ мъжете изневеряват и жените се чудят как да ги задържат, в Германия мъжете не кръшкат изобщо...  Joy Joy Joy

# 543
  • В Космоса
Не си случвала на "мъже" Peace

Хаахах, някак си не мога да си представя "Мани го Пешо, глей къв е космат", "Ауу, Гошо как се е освинил, ужаасс"... Joy

# 544
Според мен мъжете са по-злобни и завистливи към красив мъж, отколкото жените към красива жена.

Един пресен пример.Кюрпанов го набедиха за гей.Орлин Павлов също.

# 545

ммм аз явно на такива съм случвала... и  не да обсъждат външен вид, а  доста по -сериозни неща, с доста голяма злобица, пред трети лица ...

слава на Бога до сега  на такава "приятелка" не съм попадала

# 546
Според мен мъжете са по-злобни и завистливи към красив мъж, отколкото жените към красива жена.

не мисля, че са злбни, но за мъжете е жизненоважно да са харесвани от жените. много повече отколкото за една жена. Защото за мъжа сексът е като въздуха и ако не му пускат психически се уврежда. Затова и към мъже, които са харесвани от жените, мъжете, които не са харесвани от жените, имат неприязън.

А мъжете си го мерят нонстоп. Първото нещо, което мои колеги са питали мой кавалер е "какво работиш". При тях най-важното е социалният статус. Нали се сещаш, че ако доведа мъж с по-висок социален статус от шефа ми, ще е доста кофти Simple Smile

# 547

Не. Категорично.
Мъжете  си ги мерят по други критерии, които са далеч по важни за един мъж, от външния му вид.
Питай който и да е мъж дали иска да има външността на Брад Пит или да е на мястото на Абрамавич Wink

# 548
То и на Брад Пит банковата сметка няма да е за изпускане  Mr. Green

# 549
То и на Брад Пит банковата сметка няма да е за изпускане  Mr. Green
Да, трябваше да уточня- само външността му, без нищо друго Peace

# 550
Немците треперят за фигурите си много повече от германките. Постоянно на обяд се дискутират калории, спортни постижения и тн.  Всичко зависи от обществото. Просто българското общество е много женомразко. Това си личи и при динамиката мъж-жена. Жената я избират, тя трябва да задържа мъжа си, да не му се тръшка при изневери и тн. Защото разводът и напускането от страна на мъжа за жената е фатален. При германката играта е обратна. И цялата динамика е друга. Ако мъжът иска секс за една вечер или за повече, трябва да е с хубава фигура, иначе никой с него няма да си легне.

Ставала съм свидетел на това как МНОГО дебела германка мачка и обижда хубави млади мъже, че са грозни, че свършват бързо, че са зле в леглото. Става дума за жена, която е над 100 килограма и наистина хубави момчета. Унижава ги и ги прави на нищо, а те й се връзват.
JoyОх, бе жена ще ме умориш. Викаш само в БГ мъжете изневеряват и жените се чудят как да ги задържат, в Германия мъжете не кръшкат изобщо...  Joy Joy Joy
Ами кръшкат, но дали някоя германка ще се притеснява да зареже мъжа си при изневяра?

Не. Категорично.
Мъжете  си ги мерят по други критерии, които са далеч по важни за един мъж, от външния му вид.
Питай който и да е мъж дали иска да има външността на Брад Пит или да е на мястото на Абрамавич Wink
абе Брад Пит може да си легне с много по-качествени жени от Абрамович. Поне можеше допреди 4-5 години. Звездата си е звезда. При брад пит има факторът известност, той е и богат и красив. Дефакто Брад Пит можеше да има кажи речи всяка актриса/модел.
Ох, чак сега разбрах, че става дума само за визията. Не, мъжете не се интересуват толкова от визията си. Там играе статуса и размера на пениса Simple Smile Mr. Green. Поне в моите среди друго кажи речи няма значение за мъжете, когато си го мерят с други мъже. Кой какво образование има и кой къде и какво работи.

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 08:08 от AnMary

# 551
Добре де, Орлин Павлов и Абрамович.

# 552

Перфектното женско тяло ... луфтове няма

Това е от една книга на Андрю Лумис за рисуване на човешка фигура, обаче пропорциите тук, изобщо не са правилни. Женският ханш е доста по-широк. Тук ханша е тесен, а раменете твърде широки и по-скоро мъжествени.

# 553
  • New Zealand
Немците треперят за фигурите си много повече от германките. Постоянно на обяд се дискутират калории, спортни постижения и тн.  Всичко зависи от обществото. Просто българското общество е много женомразко. Това си личи и при динамиката мъж-жена. Жената я избират, тя трябва да задържа мъжа си, да не му се тръшка при изневери и тн. Защото разводът и напускането от страна на мъжа за жената е фатален. При германката играта е обратна. И цялата динамика е друга. Ако мъжът иска секс за една вечер или за повече, трябва да е с хубава фигура, иначе никой с него няма да си легне.

JoyОх, бе жена ще ме умориш. Викаш само в БГ мъжете изневеряват и жените се чудят как да ги задържат, в Германия мъжете не кръшкат изобщо...  Joy Joy Joy
Ами кръшкат, но дали някоя германка ще се притеснява да зареже мъжа си при изневяра?
В Нова Зеландия е  същата работа. Тук е женско царство, но са си го приели хората и си живеят в мир и разбирателство Simple Smile

# 554
Не мога да им смогна на промяната в стандартите за красота. Оня ден перфектната жена беше 170 см. и тежеше 70 кг., днес трябва да има 4 пръста междубутово пространство. Това как се съчетава кумулативно? Имам добро въображение, но ако има някой майстор на фотошопа, много моля да ми понади, защото в случая не ми достига. Както и да е, аз и в 2-та случая трябва да легна да мра, нито едното от трите условия не посрещам.

Общи условия

Активация на акаунт