Избор на сушилня - 4

• 103 814
  • 838
  •   1
Отговори
# 765
В момента чета упътването-скорост на въртене и има символ на спирала след цифрите. В момента свети 1200. Може да се нагласи и на по-малко. Не зная дали да вярвам на упътването или на вас? newsm78
Никой от нас не говори за ПЕРАЛНЯ или КОМБИНИРАН УРЕД да имаш! Имаш САМОСТОЯТЕЛНА сушилня и на нея си нагласила 1200 оборота. Тези обороти обозначават в ПЕРАЛНЯТА на колко си центрофугирала прането. Така СУШИЛНЯТА изчислява колко вода е останала по тях след прането. Елементарно е само да послушаш как върти центрофугата ти на 1200 оборота и как вибрира ПЕРАЛНЯТА и после да застанеш до сушилнята.
При центрофуга 1200 НЕ се чува как дрънкат копчета и ципове, а при сушилнята понеже е бавно въртенето можеш да изброиш всяко почукване по барабана и колко пъти ти е завъртяла дрехата.

# 766
  • София
Дааааа, точно така, Драго 2008. Това щях и аз да кажа. Ако въртеше на 1200 никога нямаше да чуем копчетата и циповете. А всъщност забелязвали ли сте колко трудно се върти на ръка барабанът на сушилнята? А на пералнята колко лесно се върти. Абе каквото и да си говорим няма как сушилня да върти на 1200 оборота. Абсолютно и напълно невъзможно.  Naughty Naughty Naughty

# 767
  • София
Благодаря за уточнението, това беше важно! В упътването пише буквално "Бутон за скорста на въртене на пералнята машина", аз съм си мислела че имат предвид сушиля и е грешка! Заблуждавала съм се, но и не съм се замисляла много, просто си сушеше добре и не съм се замисляла за тези неща! Отново благодаря!  bouquet

# 768
Благодаря за уточнението, това беше важно! В упътването пише буквално "Бутон за скорста на въртене на пералнята машина", аз съм си мислела че имат предвид сушиля и е грешка! Заблуждавала съм се, но и не съм се замисляла много, просто си сушеше добре и не съм се замисляла за тези неща! Отново благодаря!  bouquet
Е няма проблем пак, че се разбрахме  Grinning

# 769
Здравейте!
Някой да има опит с Електролукс сушилня EDH3386PDW?
Ако някой има такава, моля да сподели, дали е много шумна, дали мачка дрехите...
Замислям се, да си купя сушилня и тази ми хареса сякаш най-много  bouquet

# 770
Здравейте!
Някой да има опит с Електролукс сушилня EDH3386PDW?
Ако някой има такава, моля да сподели, дали е много шумна, дали мачка дрехите...
Замислям се, да си купя сушилня и тази ми хареса сякаш най-много  bouquet

За шумна- свиква се, в смисъл първия път, като я пуснах ми се стори шумна, но после се свиква. На мен ми е в кухня през преходен хол, не знам дали бих могла да спя в съседна стая. Но примерно е пи-тиха от центрофугата на пералнята. Мачка, само ако се препълни с повече дрехи, иначе не. Като цяло съм доволна, пускам всякакви дрехи.

# 771
  • на кой му пука, майна
djaja, не е шумна. Мачка само определени материи дрехи, които така или иначе ще са си намачкани и при сушене на простор.
Купувай...няма да сбъркаш  Simple Smile

# 772
  • Русе
Имам въпрос - как да избегна статичното електричество?
Незнам дали и при други се получава, но откакто ползваме сушилнята, доста от дрехите ни са наелектризирани.

# 773
  • Русе
Имам въпрос - как да избегна статичното електричество?
Незнам дали и при други се получава, но откакто ползваме сушилнята, доста от дрехите ни са наелектризирани.

Хм, интересно, нямам такъв проблем  newsm78.

Омекотител ползваш ли?

# 774
  • На брега на реката
Относно статичното електричество - прилагам един от трите варианта:
1.Омекотител в пералнята
2.Кърпички за сушилня на Ленор
3.Спрей на Сано за сушилня
ароматизират, омекотяват/макар, че при сушилнята няма нужда/ и предпазват от неприятното усещане

# 775
  • Русе
Ами не спрях да слагам, след като видях колко меки излизат от сушилнята.
Има ли значение това, че вадя дрехите веднага след като програмата е свършила и дрехите са топли. Днес извадих дрехите 2-3 часа след като се бяха изсушили и като че ли не бяха наелектризирани.  Thinking

Благодаря ви Meggysan и Бобулина . Явно ще трябва да върна омекотителя.

# 776
Много благодаря за инфото!!  bouquet
Определено ще има сушилня, сега се двуумя, дали да е Електролукс-а или Беко.
Разликата е 300 лв, а в темата четох, че има и от Беко много доволни.  newsm78
Уф, сложна работа....

# 777
избери третата  hahaha

# 778
  • София
Не съм забелязала повече статично електричество, но предполагам, че повече зависи от материята на дрехите, отколкото от това в кой момент ги вадиш.

Кажете за тези кърпички - купих веднъж от ДМ, но не се усещат като аромат, разлика в мекотата не намирам. На Ленор по-добри ли са? И всъщност какви са предимствата  пред течния омекотител?

# 779
  • На брега на реката
Предпочитам течния омекотител. Кърпичките вършат работа, но течният е в пъти по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт