Избор на сушилня - 4

• 103 819
  • 838
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Напълно съм съгласна  Peace Всеки приема различно понятията "мачкане" и "шум". На мен не ми мачка дрехите, веднага след края на цикъла ги вадя и сгъвам. Но не мога да кажа, че излизат намачкани. Дори дънките не се налага да ги гладя  Mr. Green
За шума имам сравнение със сушилнята на сестра ми, която шуми като самолет. Нейната е Хотпойнт Аристон без термопомпа.

# 751
  • Пловдив
За шума имам сравнение със сушилнята на сестра ми, която шуми като самолет. Нейната е Хотпойнт Аристон без термопомпа.
Такъв боклук никога повече (щото и такава имам). Изобщо сушилните на Аристон според мен никак не ги бива.

# 752
  • На брега на реката
Момичета помагайте,
Старата ми сушилня Миеле в момента я ползват родителите ми, но днес без да иска татко е стопил мрежичката на филтъра който се пъха във вратата и сега има 2 дупки колкото яйце doh.
Не знам дали ще мога да намеря такъв филтър, защото модела е старичък. Ако някоя от вас може да помогне със съвет от къде да купя или да поръчам или как да поправя ще съм ви благодарна. Не е при мен и не мога да кажа модела, но е подобен на http://technovision.bg/Proizvoditel/Miele/1
  bouquet

# 753
Момичета помагайте,
Старата ми сушилня Миеле в момента я ползват родителите ми, но днес без да иска татко е стопил мрежичката на филтъра който се пъха във вратата и сега има 2 дупки колкото яйце doh.
Не знам дали ще мога да намеря такъв филтър, защото модела е старичък. Ако някоя от вас може да помогне със съвет от къде да купя или да поръчам или как да поправя ще съм ви благодарна. Не е при мен и не мога да кажа модела, но е подобен на http://technovision.bg/Proizvoditel/Miele/1
  bouquet

Като за начало запиши си модела на машината и после се обади в БГ сервиз в Лозенец Peace А може и да дадат акъл как да го отремонтирате сами. Да разлепите мрежичката и с каква да я смените Wink

# 754
  • София
matsutka, моята сушилня работи на 1200 оборота. Може би на сестра ти е някакъв различен модел.

# 755
matsutka, моята сушилня работи на 1200 оборота. Може би на сестра ти е някакъв различен модел.
Сушилня, която върти като пералня няма Peace Ако имаш Беко и нагласяш оборотите на центрофугата, това въобще не значи, че тя центрофугира, а ѝ подсказваш на колко ти е центрофугирала пералнята и тя си прави сметката колко вода е останала в тях.
Сушилнята върти бавно и сменя посоката на въртене на определени интервали през дадени минути. Не ми се мисли как щяха да съхнат дрехите ако ги въртеше на 1000 или 1200 оборота #Crazy Нали затова барабаните има са толкова големи да могат да разпухнат дрехите "подхвърляйки" ги.

# 756
  • София
Ти с каква сушилня си?  Shocked #Crazy
Аз съм с Беко с ТП и всъщност има едно копче за нагласяне на какви обороти върти центрофугата на пералнята. Според тези обороти сушилнята си скъсява първоначалното зададено време. Пише го и в книжката дори. Абсолютно не съм съгласна, че има сушилня, която върти на 1200 оборота.  Naughty  Shocked

# 757
  • София
И аз съм с Беко.

# 758
Аз успях да се сдобия с това
Дано да свърши работа за Миле, че техните доста скъпи излизаха. Сега ще се моля да пасне до четвъртък другата седмица, когато ще го донесат, а после ще се тръшкам ако стане дето мъжа ми преди 10 дни си игра цял ден да майстори рафт и да го облицова  Laughing

# 759
  • София
Точно на Бекото има тази опция да нагласиш на колко оборота ти върти центрофугата на пералнята. Тези обороти са за пералнята, а не на колко върти сушилнята  Peace

# 760
  • София
Не, аз имам сушилня Беко, която не е комбинирана с пералня. Само сушилня е. Наистина се нагласяват в зависимост от програмата, но максималните възможни обороти са 1200.

# 761
  • Пловдив
Не, аз имам сушилня Беко, която не е комбинирана с пералня. Само сушилня е. Наистина се нагласяват в зависимост от програмата, но максималните възможни обороти са 1200.
Не е възможно. Ти виждала ли си как изглежда 1200 оборота. Просто сушилните не въртят толкова.

# 762
  • София
В момента чета упътването-скорост на въртене и има символ на спирала след цифрите. В момента свети 1200. Може да се нагласи и на по-малко. Не зная дали да вярвам на упътването или на вас? newsm78

# 763
  • Пловдив
Амииии ... да снимаш клип как върти на 1200, и аз ще снимам как пералнята върти на 1200 и ще сравним? Обективно и сериозно го предлагам.

# 764
  • София
Не мога, понеже капака е непрозрачен. И на мен ми е странно!

Общи условия

Активация на акаунт