Отговори
# 120
  • София
При мен се разпени жестоко. Почти през цялото време преди финалното плакнене отпред беше пълно с пяна. Ще пробвам пак.

# 121
  • София
Пак да попитам, откъде взимате малките кутийки на My forest?
И да похваля Perwoll за вълна, изпра ми покривка и блуза, накапани с червено вино. Не са третирани с нищо друго, а и стояха около 2-3 дни с тези петна, преди да ги пусна в пералнята.

# 122
  • София
Пак да попитам, откъде взимате малките кутийки на My forest?
И да похваля Perwoll за вълна, изпра ми покривка и блуза, накапани с червено вино. Не са третирани с нищо друго, а и стояха около 2-3 дни с тези петна, преди да ги пусна в пералнята.

От Била

# 123
При мен се разпени жестоко. Почти през цялото време преди финалното плакнене отпред беше пълно с пяна. Ще пробвам пак.
За тези седмици, откакто ти спомена за My forest в миналата тема, купих го и започнах да го ползвам, съм прала с него какво ли не - пълни перални, половин пранета, пуловери от синтетика на деликатната програма, само хавлиени кърпи без нищо друго. Обикновено като пера само хавлии става много пяна и на деликатната програма (синтетика), където пералнята налива много вода, също се образува много пяна. С този прах и в двата случая няма абсолютно никаква пяна, дори малки мехурчета няма. Водата с разтворения прах обаче е с абсолютно същия вид и усещане между пръстите, с каквито трябва да бъде - мътна и хлъзгава между пръстите. Пере перфектно, изплаква се перфектно. Даже смело мога да кажа, че това е новият ми фаворит и изпитвам изключително задоволство, че е български продукт.

Аз съм странна птица и обикновено като отворя някакъв прах, го ползвам няколко пъти и го сменям с друг за известно време, после пак се връщам към него; не търпя да ползвам едно и също нещо докато свърши. My forest, честно казано, нямам желание да го сменям с друг. Фактът, че пера вече седмици изцяло с него е показателен, а не е като да нямам прахове. Даже мегаперлите на Персил с аромат на лавандула, които си взех от Германия, нямам желание да ги отворя и да ги пробвам. Преди като ще пера си разглеждах кутиите и пликовете, за да реша този път какво ще ползвам: този не съм го ползвала отдавна, я да видим как беше, този трябва да го свършвам, а сега дирекно си взимам пликчето, дори не се и замислям. Май се повредих. Laughing Не е реклама, нямам нищо общо с Фикосота.

# 124
Май Форест подходящ ли е за бебешко пране?

# 125
Ох, тъкмо написах предния постинг и се сбъсках челно новия прах за пране Тема. Joy Оправи ми се повредата.
Скрит текст:

Май Форест подходящ ли е за бебешко пране?
За това нищо не се споменава, но по принцип не виждам защо да не става - не съдържа синтетични ПАВ и агресивни химикали, ароматът е хипоалергичен, изплаква се добре...

# 126
 Hug Като имам път към Била ще взема да го пробвам. Дано ми допадне, че много трудно си харесвам прах за пране  Rolling Eyes

# 127
Някой ще каже ли къде е най-евтин големият my forest? Била , Кауфланд, Карфур. Изчетох последните 2-3 страници, но не видях отговор на това. Моля за извинение ако е писано, но не съм видяла.

# 128
В Билла 20 пранета струва 11.99 лв., а в Кауфланд същата разфасовка струва 10.90 лв. В други магазини не съм го виждала и не знам.

# 129
  • София
Някой ще каже ли къде е най-евтин големият my forest? Била , Кауфланд, Карфур. Изчетох последните 2-3 страници, но не видях отговор на това. Моля за извинение ако е писано, но не съм видяла.
по мои наблюдения кауфланд  Peace

# 130
Не е ли скъп за български прах? По скъп и от Омо?Или по ваши мнения си заслужава парите

# 131
Защо за български прах? Нима сме свикнали българските прахове да са скапани и евтини? Е, това е доказателство, че българска фирма може да създаде качествен продукт, напълно конкурентен на световните гиганти. Марката е позиционирана във високия ценови сегмент и е на цената на Ариел и Персил. Явно румънски Ариел и сръбски Персил може да бъдат на тази цена, но български прах - не. Това е скъпа цена за български прах. Wink

Заслужава си парите, но по-добре чакай промоция или ако държиш да го имаш на момента, си вземи малка опаковка за проба.

# 132
  • София
Сега един малко глупав въпрос ще задам, но  се чудя отдавна , а и се подсетих да питам, когато Гес обясняваше, че отваря различни прахове едновременно. Като стоят дълго време отворени праховете (особено прахообразните, а не течните) не се ли губят качествата им?

# 133
в пластмасови кофи с капак плътно затворени.

# 134
  • Чукарландия
Привет и от мен! Hug
И аз да се включа в темата, ако може. Имам един въпрос, по-скоро молба.
Досега съм използвала основно омекотител Ленор концентрат, но от около година насам, мирисът не е толкова траен, нито пък омекотява добре. Пример давам с хавлиени кърпи, след пране и изсушаване, стават твърди като шкурка. Та, молбата ми е, да ми препоръчате омекотител, който наистина да омекотява и да има остатъчен мирис... като отворя гардероба, дрехите да ухаят на омекотител. Hug

Общи условия

Активация на акаунт