Отговори
# 60
  • Пловдив
galeta, не е от пералнята ти, и аз имах една кутия с капсули на Ариел, които просто не се разтваряха - без значение дали пера на 40 или 90 градуса.

# 61
  • Стара Загора
Препоръчайте омекотител без мирис?
Четох  в пр.тема, че Гес ползва ама не намирам поста..
На dm, Denk mit, ултра сензитив, белия.

# 62
  • София
  bouquet
Ще взема,заради My forest  за цветно,много приятно ми ухае.
Свършиха ми мегаперлите на Персил,вчера от била се сдобих с хваления Heart Eyes

# 63
  • София
Някой да е виждал някъде капсули на Тайд  newsm78 ? Обиколих няколко магазина и все няма / в смисъл не зареждат/.

# 64

Sunny kiss ,извинявам се ,права си била с "d" започва - doussy   bouquet

# 65
Някой да знае къде в Русе има от този новия прах My forest моля да пише,че утре ще ходя до Русе!

# 66
Момичета ,сестра ми пита с какво може да направи кимоното на сина си по-бяло ?

# 67
  • София
Момичета ,сестра ми пита с какво може да направи кимоното на сина си по-бяло ?

Прах/гел за бяло пране и добавка към него за избелване. Друг вариант е белина.

# 68
  • София
My forest за бяло ми се разпени ужасно. Добре че е само малка кутийка за проба.

# 69

Sunny kiss ,извинявам се ,права си била с "d" започва - doussy   bouquet

smile3534

# 70
Някой да знае къде в Русе има от този новия прах My forest моля да пише,че утре ще ходя до Русе!
в Билла и Кауфланд.  в Кауфланд е по-евтино. и се намират на различни места.  Joy
ако не ги видиш от пръв път се върни обратно. тогава ще ги забележиш

# 71
Разбрах защо понякога ми излизат лепкави дрехите от пералнята. Не съм дозирала правилно препарата и той не се е отмивал.

Пералнята ми е за 7кг пране (памук) и досега за цяла пералня си слагах доза като за 6-7кг, а за половин пералня за 4-5кг. Сега претеглих прането за двете перални дето пуснах днес на бебешкото кантарче - половин пералня памучни бебешки дрешки е точно 2.5кг. И както и да го гледам няма място физически къде да се побере повече от 5кг пране в барабана, как са сметнали програмите за 7кг  ooooh! newsm78
И като си сложа препарат за повече килограми и силно замърсено и излиза лепкаво прането въпреки допълнителното плакнене  Crazy И изобщо като направих няколко пробни тегления на прането, което нормално пускам всяка седмица (хавлиени кърпи, покривки, чаршафи) - доста съм надценявала килограмите. Сега ще видя дали ще ми се случи отново да излизат лепкави след пране (много рядко ползвам омекотител).

П.С. брех, от няколко години не съм ходила до Русе и колко вериги се появили и там.

# 72
... как са сметнали програмите за 7кг  ooooh! newsm78
те не смятат само килограмите на бебешкото пране.  Laughing

# 73
Аз съм от Русе.Прахът го има в Кауфланд и Билла.Но в Билла е по-скъп.

# 74
Хм..Русе много ми харесва като град и има доста вериги от магазини!Изобщо не е за подценяване!  Wink
Аз съм от Русе.Прахът го има в Кауфланд и Билла.Но в Билла е по-скъп.
Hug
Бонго мерси ,ама от ходене в Практикер,Мосюбриколаж,Баумакс незнам дали ще мога да се връщам наново и да оглеждам,защото ще бъда с милото!
Този прах Бонго да не при рибата или при млякото "на различни места" Joy

Общи условия

Активация на акаунт